Nou stil de viatza (88)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Sa traiti, raportez:am papat si eu olecuta la botez(ca na, se suparau pe mine ca-s prea fitzoasa!), dar azi am 62,00kg! Daca nu puneam nimic interzis in gura...aveam si mai putin
Azi, bineinteles, ma duc la sala constiincioasa

He, he, n-am fost la acelasi botez cu Tzuni...ca ne cam despart vreo 250km...

Mamica dulce, la puiul curajos, sa se faca bine de tot si tu sa fii mai vesela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salut!

Mamicadulce, e dureros prin ce-ati trecut. Pupici lui Marc sa se refaca cat mai repede!

Zuzilici, arati super! Chiar voiam sa te intreb: ai luat sarcina asta vitamine, ceva? Ca tot timpul te vad debordand...Si mi se pare grozav.
Pupici.

Sabina, bine-ai revenit!

Nora, aratati bine amandoi. Parerea mea e ai nevoie de sport acum si de o dieta echilibrata.

Tzuni, post usor!
Burtica incepe sa se contureze.

Delia, pe unde ai colindat?
Ai vazut ca Oscarul l-a luat 'Crash'?

Crystina, Ioana, mi-e dor de voi. Sunteti bine? Hai la un raport scurt!

Mamamariana, felicitari pentru vize!

Va pup pe toate si va urez o zi buna!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, am fost intr-un fel de statiune mica-mica la citeva ore de Bangkok, impreuna cu colegii. Ne-am distrat si am fost pe drumuri de dimineata pina seara. Am jucat si mult badminton si frisbee ("aruncatul cu discul" cred ca-i zice pe romaneste ), am fost foarte activa si m-am simit bine. Partea mai aiurea a fost cu mincarea pentru ca la prinz si seara era doar mincare thai si eu nu sufar orezul mai mult de o data pe zi, si asa mi se pare mult. Mincarea thai nu ma satura si am tendinta sa maninc mai mult ca sa umplu stomacul. Vad eu miine daca iau un porcusor sau nu.
Am citit si eu pe net despre "CRASH". 3 Oscar-uri!! Le merita din plin! Mi-a parut tare rau ca Joaquin Phoenix, preferatul meu, a fost "omis" pentru a doua oara...

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia, te-ai distrat bine week. asta!
Referitor la orez, eu nu-l suport decat o data la 2 luni...

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna!As vrea sa dau raportul, dar am uitat sa ma cantaresc , dimineata fiind pe fuga pentru ca am stat la premiile Oscar si am dormit putin. Totusi, cred ca e cazul de un , pentru ca am petrecut mult in w/e (si pt. 8 Martie si Lasatul Secului....)
Tzuni, m-am linistit vazandu-ti pozele; nu te-ai tuns chiar asa de scurt si iti sta si foarte bine.
Zuzilici-burtici, esti tare vesela si frumoasa.
Mamicadulce, il pe viteaz si va doresc putere sa treceti peste aceasta problema.Ma sa fie bine.
Mamamariana, felicitari pentru viza.In cat timp trebuie sa plecati in Canada?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Carmen E, te mai poti cintari si miine dimineata, cum fac si eu. Si tot miine e ultima zi in care mai primesc masuratorile pentru concursul de luna asta!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Buna dragutele.%4 la loc, poate nitel mai putin, dar nu ma hazardez inca:)

Nu prea am stare sa mananc....

Da, am sa tin si eu post.Poate ceva gen cartofiada dar si cu salata de salata sau varza, rosie pe langa:)

Am fugit la trebi.
PS Ancutza, un pup maremare pt Marc.Si eu patesc la fel cand e copilul bolnav...mananc mult mai mult.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, banuiesc ca 54 kg ai vrut sa scrii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dimineata dragelor!
multumesc din suflet de incurajari,sper sa treaca mai repede faza asta..e crancen.Puiul meu sufera enorm ,mai ales azi dimineata am plans de mila lui si de ciuda ca nu pot sa-i dau nimic,nu ia nici un medicament si e imposibil sa.l fortez.Orice as face nu merge.
Dupa operatie a refuzat sa ia antibiotic sau calmante,cred ca si de asta se vindeca atat de greu,mai ales ca nu mananca nimic-cu mancare se duce mai repede scoarta din gat,toti mucii aia care ii atarna ca ii e frica sa inghita,sa vorbeasca macar.
Cat am tras la spital cu incapatanarea asta a lui..pana nu au incercat nici asistentele nici medicul nu credea ca e practic imposibil sa ii dau tratament.A primit doar vreo 7-8 supozitoare slabe cu paracetamol...ce sa-i fac ???

eu raportez...85.500 si de azi incep dieta monicai anghel-sunt la 3 zile de furaje Pentru ca merit

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

N-am motive dar sunt trista!

Doina22+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput