Nou stil de viatza (88)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata fetelor!
Tzuni imi pare rau ca lucrezi azi dar sincera sa fiu uite asa am si eu cu cine vorbi in weekend. Sic! In orice caz referitor la poza sa stii ca sar in p.j. de cum intru pe usa de la munci atat de bine ma simt in ea ... asa stau si sambetele si duminicile daca nu trebuie sa plec pe undeva. E "tzolul" meu de scandal in care ma simt excelent. N-ai vazut ce largi sunt pantalonii? Intri si tu in ei daca te straduiesti un pic. Atat ca pe tine vor arata ca bermudele. Cat despre Borsec pai tu ce crezi ca noi stam aici la capatul pamantului. Ha!Ha!Ha! de fapt chiar acolo si stau. in orice caz avem "La Saveta" pana si eugeniile de pe vreamea lui Ceausescu. "La Saveta" e unul din magazinele romanesti unde gasesti aproape tot ce-ti pofteste inimioara ca la mama acasa. Sunt un pic mai scumpe, iti dai seama ca deh! sunt delicatese aduse din tara, dar n-o problem! Cu pofta nu te incurci, ca te incurca ea pe tine, dupa? Atat ca mi se pare ca Borsecul nu mai e ce stiam eu o data.
Cami gospodina vrednica ai fost tu weekendul acesta. Eu mai mult "mama" denaturata. Ieri dupa mic dejun am plecat in mall la shopping pentru bebelina si m-a uitat Dumnezeu pe-acolo de la ora 10 pana pe la 5 ... fara sa mananc nimic. Am baut apa la greu. Cand am ajuns acasa pentru ca-mi depasisem ora de masa aveam o foame de lup, dar n-aveam chef de nimic. In sfarsit am imbucat ceva si apoi am plecat cu toti la un party unde am dansat de ziceai ca nu-i adevarat. Ne-a apucat 2 noaptea acolo, dar a fost . Azi dimineata m-am cam resimtit si m-am trezit cu 'gustul petrecerii' in gura daca stiti ce vreau sa zic. In orice caz azi sunt in refacere asa ca prea multe nu fac.
Iaca sa trimit mesajul asta si revin cu detalii ca vad ca am conferinta cu sora-mea si mi-e ca pierd tot ce-am scris.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Fetelor, trec sa va salut de noapte bune.

Miine nu stiu daca apuc sa va scriu, am mai multe sedinte.

la .

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dragelor ce faceti?????
noi am iesit azi din spital...am trecut si prin asta,a fost cumplitpentru puiul meu ..marti a fost operatia dar nici acum nu e ok,...Doamne de-as avea si eu vointa lui sa nu mananc 5 zile NIMIC..asta a fost foarte nasol,ieri,in a cincea zi nemancata i-au bagat iar perfuzie-ceea ce e ceva de groaza,lui nu i se cunosc venele si il inteapa de 10 ori pana sa reuseasca,4 oameni trebuie sa-l tina.Ieri i-au bagat direct valium in vena dupa ce au reusit in sfarsit sa-l nimereasca.Doctorul a zis ca n-a vazut atata incapatanare in 20 de ani si sincer,mai infipt si mai capos ca fi-meu nici eu n-am vazut sau auzit.Dragul de el...am intrat in spital cu el ca un ursulet rotund si tare de 20 de kile si acum...niste ochi imensi si tristi,ATAT de tristi,tras la fatza,ii simt coloana si coastele si soldurile..funduletzul e miiiiic si ascutit,picioarele lui de zmeu paraleu s-au subtiaaat si imi arata in guritza ca il doare si plange noaptea.. Ciudat e ca azi,la cantar ,am vazut ca a slabit numai vreun kil jumate,dar arata si il simt cu macar 3-4 mai putin.
OOOOFffff mi se rupe inima numai cand imi aduc aminte.

eu insa...n-am slabit deloc,ba chiar am pus un kil bun,desi n-am mancat nimic in afara de meniul de spital(care e foarte bun,n-am ce zice,plus ca aveam si portia lu' mitzu,ca saracul nici de inghetata n-a vrut sa se atinga,daca va puteti imagina!!!

asa ca...ma simt cam rupta de subiect,ce dieta mai e la moda acum,cine ce tine sa ma lipesc si eu de o trupa ca altfel n-am spor.

va pup pe toate si raportez(porceste)maine dimineata.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am intrat la raport: 72.8 kg. La prima cantarire aveam chiar 72.6... asa-s cantarele astea digitale, insa prefer sa fiu scrisa cu cea mare. Se pare ca m-a ambitionat porcul primit saptamana trecuta. Este primul meu porc de atfel si tare mi-as dori sa nu mai primesc nici unul.
Tzuni, am inceput usor sa elimin alimentele interzise. Singura chestie la care nu pot renunta e puiul. Incepe si postul, deci nu pot manca nici peste, asa ca singurele mele alternative raman curcanul si vita, ceea ce nu-mi place in mod deosebit.
Dar... ne vom descurca noi!

New flash (poate ca trebuia sa incep cu asta): Ne-au venit vizele!!! Asa ca... Zuzi - VENIM!!!

Am plecat la munci acum.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Am reusit sa revin in sfarsit ... aproape de sfarsitul zilei.
Cooke mama daca dau masurile le impartiti la 2? Ca daca sa atunci chiar ca am un mijlocel tras printr-un inel ... de butoi avand in vedere ca am 110cm in talie. Apropos si tu botez si Tzuni la fel ... nu cumva ati fost la aceeasi petrecere?
Sabina bine-ai revenit si spor la slabit! Saru'mana de compliment!
Roxana sa te-auda D-zeu. Spor la innot si mai ales la sport. Delidana cu siguranta va fi mandra de tine. De fapt cred ca ea e mandra de toate fetele care fac mai multa miscare. Da' cu durerea asta in siloz ce-i mai, Fata Verde?
Mik saru'mana si tie de compliment si sper sa-ti fi iesit chestia la care chnuiai. Cum a iesit tortu? N-ai mai pomenit nimic de el.
Diadaniela bine-ai venit in club si-ti doresc sa slabesti cat mai repede si sa reusesti sa te si mentii. Si daca nu stii de ce-i mai greu iti pot spune ca-s mai multi factori. Varsta, organismul care s-a invatat cu stilul asta de viata, cantitatile mancate si tot asa.
Daria cum a fost weekendul tau? M-asteptam sa fi pe baricade si sa mobilizezi fetele la abdomene.
Doina, Carmen sunteti ok? Cum merge sarcina?
Mariana felicitari pentru vize si sa ajungeti cu bine pe-aici.
Ancuta bine-ati revenit acasa. Sper ca Marc sa-si revina cat mai repede si sa uite de toate durerile pe care le-a indurat. Multi pupici sa-i treca durerea cat mai repede si tie incurajari sa te-apuci de dieta cat mai repede.
Fetelor acum chiar ca va c-asa ma pali un somn de nu va zic.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna diminea, scriu pe fuga ca am treaba, da` revin io mai incolo.
So, io am 71 de kg dupa tortul de ieri Delidana, pune porcu` !
Meniul meu pe azi:
9,00 - 1 mar
11,00 - 1 felie paine graham + 1 triunghi branza topita = 4 p
13,00 - supa de varza (mi se facu pofta) + 1 lingura smantana light = 1 p
15,00 - repet ce am papat la 11
17,00 - 1 mar
19,00 - ton = 3 p + 1 felie paine graham = 2 p + salata cruditati + inca ceva pana la totalul de 17 p (economisesc 3 p pt we ca voi avea nevoie :-)

Zuzi - vreau sa-ti zic ca arati super foarte bine si burtica este foarte faina !
Roxa - uauuu ce de delegatii, ce te invidiez si io pe sub mustati !
Mamicadulce - cum sunteti ?

Intrebare valabila pentru tata lumea: ce faceti, pe unde umblati, haideti la raport !!!

P.S. Am facut la abdomene pana ma dureau si coastele de febra, de azi le combin cu cele pentru burtica de jos (io aici am slanina, jos).

O saptamana faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Neata,

eu sunt invizibila in w/e, ca incerc sa nu am de-a face cu "laptokul" (vorba unui clasic in viata) si in timpul liber.

Cami, tii post? Hai ca si eu tin, asa ca impreuna vom fi mai puternice. Sabina, tu nu? Tzuni, parca si tu voiai?

Eu am tinut postul Craciunului, asa ca, cu ajutorul lui Dumnezeu, sper sa il tin si pe asta.

Ancuta, pt copilasul tau. Mi-e asa de mila de el, saracul. Da' lasa ca de acuma incet, incet ii va trece si sa vezi ce fericit va fi.

Pt raport stagnez, ca in w/e am lasat sec, si, in consecinta, am papat tot felul de lucruri bune, dulci si interzise in alte slabitului. Nu m-am ingrasat, dar nici nu am mai dat jos nimic.

Azi mananc:
-cereale integrale cu lapte de soia
-pilaf cu ciuperci si salata de varza
-paine cu zacusca
-fructe

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

Raportez: stagnare, dar sunt fericita , pt ca stiu ca la botez am sarit calul dpdv culinar .

mamamariana, chiar sunt curioasa cum o sa te simti dupa un timp... Eu zic sa nu elimini puiul daca spui ca-ti place si nu-l simti greu. Cred ca trebuie sa testam alimentele pe propriul corp. Din pacate, eu chiar simt puiul ca fiind ceva greu de digerat. Dar nu mi-a fost greu sa renunt la el.

zuzilici, faina treaba cu Saveta voastra! Sa va traiasca si sa va aduca cat mai multe bunatati din tara! In ceea ce priveste pijamaua, eu cand am cate un we liber, vineri seara trag pijamaua pe mine si o mai dau jos luni dimineata cand plec la munca!

mephala, cum mai esti? Incepe burtica sa creasca sau e prea devreme sa intreb?

Mik, Sabina, Roxana, se pare ac n-ati avut o zi prea buna ieri. Hai, mobilizati-va si luati taurul de coarne incepand de azi!

Mamica dulce, sanatate multa puiutzului si tie putere sa treci cu bine peste incercarea asta!

Delidana, unde esti? Hai, arata-ti ochishorii!

Meniul meu de azi:
D: struguri
P: conopida si fasole verde fierte cu doua linguri de maioneza de soia
S: amestec frantuzesc vegetal la tigaie

2 l de apa + ceai verde + buna dispozitie

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Neatza fetele!

Eu am fost plecata in we in alta localitate la o petrecere...siiii...am mancat si eu cat de cat,fara paine,dar am ras un ecler.Sambata dimineata mi-a fost tare rau,imi scazuse tensiunea cred si eram slabita...de la cartofiada.Sotzul a zis: gata cu dietele astea,ca nu vreau sa ajungi in spital." Deci voi manca gen daneza,oricum fara paine si evit dulciurile cat se poate.Ma mai inspir si din meniurile voastre.Nu m-am cantarit azi si chiar daca am pus ceva in we,in zilele urmatoare dau eu jos.

Anca....multa sanatate lui Marc,sa se faca bine si sa fie iar vioi si mancacios

Zuzilici...tare frumusica esti si nu esti asa mare cum zici.Nu m-ai vazut pe mine gravida...ziceai ca am gemeni si cu 85 kg in luna a noua

Abdomene n-am facut in we...ar fi fost culmea sa ma intind pe covorul gazdelor,dar de azi ma apuc iar.

Apropo de sunculitze,sau clisutze,cum zice Daria...am facut cateva poze la petrecere,imi puteti vedea in albumul "Noi doi",buturelele de picioare

Va pup pe toate si spoi la slabit!

Nora

Comorile Norei

Costume carnaval

Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dragelor
Am revenit in sfirsit, acum sint obosita si cam ametita. Mi-am gasit cateii intregi si voiosi, iar curtea vraiste, un slap ros printre altele.
Sabina, stiam ca ai sa revii in martie, ne-ai spus intr-un mesaj mai vechi. Ma bucur ca esti din nou alaturi de noi.
Tzuni, frumos par ai in poza, te-ai vopsit cumva? Parca erai bruneta. Imi plac cirliontzii tai, vreau si eu (nu sint permanenti, nu?). Lasa pizza aia ca nu-i buna, de KFC si Mc Shit nu mai zic.
Eu de la Pizza Hut mai maninc pui si salata, dar mai rar.
Zuzilici, mie mi se pare ca arati foarte bine avind in vedere virsta sarcinii. Nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi in privinta asta.
Diadaniela, bine ai venit! Daca vrei sa te trec in lista va trebui sa-mi dai niste detalii: cite kg ai in prezent, inaltimea si la ce greutate ai vrea sa ajungi (tinta).
Cookie, abdomenele de la sala se iau in consideratie, cum sa nu!
Roxana, ma bucur ca te tii de inot!
Fetelor, va astept la raport pina miine. Atunci ma voi cintari si eu ca acum e deja dupa amiaza.
Va .

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput