Nou stil de viatza (88)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Delidana, ceva poze din we?
EftimieC, era parul pana la fund, da' creste el la loc! Tu? esti bine? Cu ce te mai lauzi?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Tzuni, nu am facut poze. Am lasat aparatul acasa, mi-am zis ca macar de data asta sa nu-i mai port de grija. Te intrebasem ceva legat de parul tau......
Doina, a venit astenia de primavara? Uite aici un sa treaca mai repede.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mamicadulce - io stiu ca ai incercat tot ce era posibil sa-i dai medicamentele, cand finul meu a fost intr-o situatie asemanatoare si refuza sa inchita, sa ia medicamente si altele, l-a luat tata`so, l-a tinut fortat si i-a prins nasul, i-au bagat medicamentele pasate in prealabil si amestecate cu zeama de fruct intr-o seringa si zbang pe gat, asa ca, copilul destept, a preferat sa inghita si sa respire. S-a suparat el, dar a inteles ca mai bine singur decat cu forta. El va implini 4 ani la vara.
Nastad - pupici si de la noi sa-ti treaca supararile !

La noi e o zapada si un ghetus, exact ca primavara

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Delidana, mai scriu inca odata ceea ce am postat vineri si nu cred ca ai mai prins. Ca sa poti sa ma treci si pe mine pe listuta cu masuratori.

"Delidana, nu stiu daca mai esti azi... M-am masurat si eu. Am 67 cm in talie si 96 peste coapse. In zilele mele cele mai bune si mai sportive (dupa bb 1, totusi) aveam 63 cu 93. Sper sa mai ajung macar acolo. Dpdv cm arata bine, dar ochiul meu critic spunea ca nu e chiar asa.

(...)

Aaaa, si eu ma masor cu burta trasa, sau mai bine zis incordata. Nu sunt curioasa cat am fara, ca oricum asa m-am obisnuit de ani de zile sa stau. Nici nu mai fac nici un efort sa fac asta. (...)"

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput

Da, Delidana, iarta-ma. Parul e intr-adevar vopsit, ca daca n-ar fi, as fi pe jumatate alba. Am incaruntit foarte tare. Mai ales la ceafa, sunt multe multe fire albe de par. Si de la mama-natura parul e drept. Il aranjez eu pe bigudiuri cam de doua ori pe saptamana. Am bigudiuri de burete pe care le pun si dorm noaptea cu ele. Fiind burete, se lipesc de cap si nu le simti. Nu mi-as pune permanent de teama sa nu-l deteriorez. Cam asta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Delia, exact

Uite, m-am mai uitat pe fotografiile sotului...f frumoase, ce aparat foloseste? parca te-a, mai intrebat, da nu mai stiu.
Am inceput sa mai renunt si eu la postprocesare....si sa caut sa iasa totul din camera, uite ce-am mai facut.

http://www.treklens.com/members/degetica/photos/

crezi ca as fi prea indrzneata sa te rog sa-i arati? Tare mi-ar prinde bine o opinie dura, eu sunt extrem, de deschisa la critici.

Multam;)

bai, e nasol.Pana acu n-am mancat nimica...si nici nu simt nevoia.Nu e bine.O sa ma duc sa fierb macar un orez ceva.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Carolinah, am retinut masuratorile tale, fii fara grija. Voi modifica lista miine. De cind incepeti sa dati raportul, fetelor, eu imi fac o lista pe hirtie si va scriu pe toate cu greutatea corespunzatoare (si cm), ca altfel de la pagina 3 si pina la 8 n-am cum sa tin minte toate detaliile.
Tzuni, ma batea pe mine gindul de un permanent, imi plac buclele alea mari (nu genul fir de telefon), insa la fel ca si tine, mi-e frica sa nu-mi deteriorez parul, ca si asa e drept si cam subtirel.... ar fi interesante bigudiurile alea de care zici tu, sa poti dormi cu ele, eu mi-am luat unele de plastic dar nu cred ca le suport in cap toata noaptea. Cu spuma ceva de par dai sa se mentina asa cirliontat, sau nu e nevoie?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Nu, nu pun nimic pe el. Poate doar, cand nu uit, il umezesc cu putina apa. In general ma feresc de chimicale. Sunt suficiente samponul si balsamul! Adevarul e ca eu mi-am crescut parul spalat cu sapun de casa si clatit cu otel si tratat o data la doua saptamani cu petrol, iar vara cu leshie (prepara bunica cu apa de ploaie si cenusa de lemne). Leacuri babesti, dar cu efect.

Mergi la inceput

Sabina, sotul meu foloseste un Nikon D70. Data trecuta cind i-am zis ca cineva de aici de pe forum i-a admirat pozele nu i-a venit sa creada. Ii voi spune sa-si dea cu parerea referitor la link-ul postat de tine. Acum ma uit eu la pozele tale. Adevarul este ca din 200-300 de poze cite face, doar 10 ies "deosebite"... dar asta e, stii cum se zice "practice makes perfect".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai ce crezi...normal ca doar putine ies bine:D

Nikon d70 e tare fain....

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput