Mamici de martie-aprilie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

NOE, deci la tine a fost pelvian pina acu 2 sapt? Deci pina in sapt 35? Wow, te pomenesti ca mai am sanse… vedem maine la control.
Pofta buna la lunch! Ce papati?

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doublemom spune:

FELICITARI

Catrinutza , Biuta si Maria 28

sa va creasca puiutii mari si sanatosi, sa va bucurati de ei!!
Intai vreau sa va spun ca m-am emotionat de tot cand am citit ce ati scris despre pozicile cu gogosicile mele si vreau sa va multumesc din tot sufletul!! Sunt asa de fericita ca sunt sanatoase, frumoase, papa bine si dorm bine.
Cele care aveti deja bebicii in brate stiti ce vreau sa spun, iar cele care mai aveti pana la marea intalnire veti sti si voi cand va veni vremea. Va doresc tuturor sa fiti la fel de fericite ca mine.
Am reusit, printre picaturi sa ma uit la pozicile noi puse de voi, ca nu mai puteam de dor sa stiu cum mai sunt Mia Ecaterina si Ana Maria si m-am bucurat enorm sa le vad ce domnisoare frumoase s-au facut.
Urmatoarea surpriza minunata au fost bebeii noi si mult mai multi decat ma asteptam!!! Mare bucurie pe mamici, ca sunt niste dragalasi!!!
Pai in ritmul asta terminam toate cu burticile in feb-martie si luna aprilie o rezervam pentru botezuri!!! Sa te tii cumetrii!!!
Va mai rog sa ma iertati ca nu va pot raspunde pe rand, dar va pe toate si sa stiti ca nu va uit pe nici una.

Inca ceva!!! HAI nshiro !!! Intalnirea cu bebelina e aproape!! Si merita din plin!!!

Miha
mamica cu doua fetite

poze cu gogosicile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Buna fetelor

eu sint suparata rau de tot.
De 2 aile am o durere de cap ,care nu vrea sa ma lase de loc.
Si azi-dimineata ma trezi si cu durere de ochi, asa ca sa fie meniul complet.
Am baut ceaiuri, am halit lamiie, am luat paracetamol, si am baut si otet de mere cu miere, ca cica ar ajuta.
Dar nu vaz nici un efect.
Asa ca acum stau cu caciula si fular.Vai de mine.
Ma ingrozesc la gindul ca m-ar fi prins gripa, ca acum e sezonul.
Anul trecut tot in perioada asta am facut gripa, si a fost vai si amar de mine 2 sapt.
Va dati seama ca ar fi un dezastru sa fac gripa tocmai acum.

Oricum, astept sa vad cum ma simt pina in week-end , si daca lucrurile se inrautatesc , ma bate gindul sa sun la spital si sa-i intreb daca se poate declansa nasterea

Oricum sper sa fie doar raceala trecatoare.

Nshiro, tinem pumnii pt miine.

[red]Maria 28 , felicitari pt bebelina si sa te bucuri de ea la maxim.[/red]

Multa sanatate la toata lumea, ca pe bune, in perioada asta avem nevoie de ea la maxim.

ile 39+5zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loriana27 spune:

FELICITARI BIUTA SI MARIA28 REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI!

Va multumim mult pentru aprecieri! Noi suntem bine, Mady este un ingeras tare cumintel, noaptea se scoala doar de 2 ori, acum papa bine si maine mergem iar la dna doctor sa ne spuna cat a mai luat in greutate. Deja a inceput sa faca tot felul de mutrisoare dupa ce suge la tzitzi, dar cea mai grozava este cea cand zambeste, parca mi se umple sufletul de bucurie. A avut 2 nopti in care a dormit cu noi in pat, pentru ca imediat cum o puneam in patut incepea sa planga, asa ca ce sa-i fac, sa oboseasca copilul plangand? Aaaaa... si cea mai mare bucurie a ei este sa faca kaki imediat ce ii schimb scutecelul, pe curat

Mamicile cu bebei voua din a cata zi vi s-a spus sa le dati bebeilor Vigantol si calciu, ca mie in spital au zis din a 12 zi iar medicul fetitei din a 14 zi. Si inca ceva: voi nu le faceti masaj dupa baita? Ca pe mine ma omoara mama cu zile ca ii este frig copilului, sa nu mai stau atata sa o creia o pauzasc, asta in conditiile in care la mine in casa temperatura constanta e de 25-26 grade, iar in timpul baitei evident ca mai creste.

Dianad mie mi s-a facut cezariana fara nici un fel de contractie, asa zisa cezariana "la rece". Iti pot spune ca in prima zi nu mananci absolut nimic, ai voie sa bei decat apa plata la aproximativ 2 ore de la operatie, in rest esti "hranita" cu perfuzii, iar de abia a 2 a zi poti bea ceai si supa de radacinoase, numai zeama. Inainte de operatie, daca nu faci anestezie generala, ai voie sa mananci.In Municipal este un salon post operator unde sunt numai mamicile care nasc prin cezariana, intr-adevar nu poti purta chiloti, nici nu ai avea cum sa ii pui si oricum trebuie sa ti se faca toaleta regulat. Pt bebe mie mi-au cerut decat pampers, dar am avut la mine si hainute care trebuie sa fie spalate,calcate si crema de corp cu care au cremuit toti bebei

Nsiro stai calma si ai sa vezi ca totul o sa decurga foarte bine. Iti doresc mult, mult succes si un bb sanatos. Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Nshiro succes iubita...te asteptam cu papusika aia mica sa ne incanti privirile!!!...deci Hai nshiro!!!!Hai nshiro!!!!Hai nshiro!!!!

Io33+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

nshiro iti tinem pumnii pt maine!!!In sfarsit o sa-ti vezi bebelina!!!CURAJ!!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Moamaaaaaa, ce-ati facut fetelor???? Avem 15 mamici cu 16 bebici!!! Pai sa ne traiascaaaaa!!!!! Am vazut si pozele, ce batalion de bebei mumosi avem, sa nu ne deoache nimeni. Sa va traiasca, sa va infloreasca si sa fie sanatosi si cuminti.

Io am in sfarsit internet, asa ca am zis sa va dau de stire ca inca mai sunt printre burtici, inca n-am nascut. La doctor mergem sambata si sa vedem ce zice, ca nu cred ca am sanse sa nasc normal. Mai mult va scriu mai tarziu, acuma mai am de citit din urma.

La Multi Ani! pt 1 Martie, sa fim sanatoase toate si sa ne creasca copiii sanatosi si frumosi.

Ceela, Doublemom, ziceti-mi si mie cat ati cotizat la nastere? Daca se poate. Merci!

37s+6z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Aoleu era sa uit: Nshiro, iti tinem pumnii pt maine, sa iti revii repede si bebitza ta sa pape si sa doarma mult, sa se faca mare.
Mult-mult succes!

37s+6z

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Tania,nasc la giulesti,dar nu sunt din Timisoara.Ma confunzi cu Mihaser.Dar stai linistita,eu confund acum pe toata lumea...

Ciuf,mi se pare mie sau lui Luca ii cam place sa pozeze...Manechin il face mama.Super bluzita i-ai facut!

Nshiro,iti tinem pumnii si pumnisorii stransi bine si abia asteptam sa vedem puiuta cu ochisori frumosi ca mami.

Maria,sa-ti traiasca bebita pufosica!

Palina,bine ai venit printre noi!

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumysti spune:

FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI! SA VA TRAIASCA SI SA ADUCA NUMAI BUCURII!

Tina- mai sunt si eu pe aici, dar intru mai rar pt ca zilele trecute am fost internata pt. niste investigatii si la externare dr. mi-a recomandat sa stau cat mai mult la pat. Plus ca mi-e frica si mie sa nu am membrana fisurata deoarece am o scurgere apoasa incolora si am morcovu' cat casa! M-a programat la cezariana pe data de 7 martie, daca nu se intampla pana atunci!
Val77 - si eu am aceeasi teama ca si tine. Si eu am o scurgere incolora, apoasa si nu stiu ce sa mai cred. Daca Mergi zilele astea la dr., TE ROG ZI-MI si miece ti-a zis referitor la scurgerea asta!
Noe - si zici ca e normala scurgerea asta! Ca eu sunt stresata rau! Oare cum iti dai seama ca ti s-a fisurat membrana? Atunci scurgerea e la fel de apoasa si incolora sau cum? Daca bei apa multa se reface lichidul amiotic? Te rog, lamureste-ma si pe mine , daca poti!

Lumy 38+

Mergi la inceput