Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 10
lumysti spune:
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI! SA VA TRAIASCA
SI SA ADUCA NUMAI BUCURII!

Tina- mai sunt si eu pe aici
, dar intru mai rar pt ca zilele trecute am fost internata pt. niste investigatii si la externare dr. mi-a recomandat sa stau cat mai mult la pat. Plus ca mi-e frica si mie sa nu am membrana fisurata
deoarece am o scurgere apoasa incolora si am morcovu' cat casa! M-a programat la cezariana pe data de 7 martie, daca nu se intampla pana atunci!
Val77 - si eu am aceeasi teama ca si tine. Si eu am o scurgere incolora, apoasa si nu stiu ce sa mai cred. Daca Mergi zilele astea la dr.,
TE ROG ZI-MI si miece ti-a zis referitor la scurgerea asta!
Noe - si zici ca e normala scurgerea asta! Ca eu sunt stresata rau!
Oare cum iti dai seama ca ti s-a fisurat membrana? Atunci scurgerea e la fel de apoasa si incolora sau cum? Daca bei apa multa se reface lichidul amiotic?
Te rog, lamureste-ma si pe mine , daca poti!![]()

Lumy
38+
Qamar spune:
Lumy, pana la urma 100% numai nenea dr poate sa iti spuna, eu iti zic ce mi-a zis mie la ultimul control: ca lichidul e cat trebuie pentru luna a 9a si ca scurgerea mai abundenta poate sa fie si din cauza ca acum copilu apasa cu capsoru in anumite zone...DAR ca trebuie sa fiu atenta si la miscari, sa fie cam in acelasi ritm in fiecare zi: puica mea are program de energie maxima dimineata dupa breakfast, la pranz cand vine foamea
si seara la TV
...lichide eu beau cam asa: 2 l de apa plata, vreo 2 cani de laptic si uneori niste Cola
nu dati cu rosii, ca nu suport cafeaua si in unele zile am tensiunea prea mica pentru orice activitate
...eu am cezariana pe 15, dar ma bate gandul sa mai merg o data saptamana viitoare la spital...
Catrinel, puica mea a fost in prezentatie pelviana pana prin saptamana 35, eu chiar am ramas surprinsa la echo cand mi-a zis ca s-a intors, pentru ca eu o simteam tot la fel
deci eu zic ca mai sunt sanse, unii bebei sunt plini de surprize si sunt in stare de acrobatii pana in ultimul moment 
Ile, sper sa te simti mai bine, daca nu, oricum cred ca bb tau e pregatit 100% pentru 'marea confruntare', iti tin pumnii sa fie ok 
Loriana, felicitari inca o data pentru printzesica! in legatura cu cezariana, unii prefera sa o faca 'la rece' pentru ca un uter relaxat se opereaza mai usor, decat daca e in travaliu...si eu sunt programata tot asa, insa e ok pentru ca atunci o sa fiu in sapt 39...
ioi, deci fara chiloti????pai si nu te patezi?pe mine ma depaseste faza asta....![]()

va pupacesc si ma duc sa atac o BANANA ![]()
Noemi
37+
Poze cu burtica
Irina71 spune:
Fetelor, am venit de la doctor. Cica maine dimineata sa merg la spital, sa-mi faca o doctora (prietena cu el) un test de non-stres (?? ati mai auzit ?). Daca aia zice ca bebe e chinuit, raman in spital si "il scoatem" - o fi vrand sa spuna cezariana, sau ca provocam nasterea naturala ? Daca aia zice ca bebe e OK, mai asteptam.
Nu stiu ce sa mai cred ..... of of of 
Pup toaaaaaaate fetele 
Irina.
39+ (WOOOOOOW !!!)
Multe poze cu mine
aida_o spune:
val77, nu am vazut daca ai mai postat ceva de cind ziceai ca ai ceva scurgeri de doua zile, ca m-am grabit sa=ti scriu mesajul asta. fugi la doctor! poate fi lichid amniotic si nu e de gluma! nici sa nu te gindesti sa astepti pina pe 15! cum Dumnezeu sa stai doua saptamini si sa astepti? iti dau o bataita de nu te vezi!
mari78 spune:
Buna mamici si burtici !
Voi nu ma cunoasteti, dar eu va cunosc pe toate
, va citesc aproape de la inceput, dar nu stiu de ce nu am avut curajul sa scriu pana acum.
Multumesc Tina pentru invitatia de a ma alatura voua si iti multumesc si pentru raspunsul de la topicul Sughita des ?
In primul rand as vrea sa felicit toate proaspetele mamici, sa va traisca puiutii, sa creasca mari si sanatosi si sa va aduca numai bucurii ! Burtici, voua (adica noua)va doresc sarcina usoara in continuare si nastere si mai usoara cu recuperare rapida !
Sa va spun cate ceva despre mine , pentru listuta
: data nasterii 23.10.1978, UM 30.06.2005, DPN. 06.04.2006, Spitalul Giulesti, voi naste cu doamna doctor Cezara Bucur (la fel ca Andreea Georgiana). Bebe e fetita si se va numi Teodora Maria.Azi am fost la ecografie si la fix 35 saptamani era ca de 35 sapt si 6 zile, are 2800 grame si e o scumpa ! Adresa mea de mail este marybat_78@yahoo.com
Va pup !
Mari 35 fix
mihaser spune:

Maria28 felicitari! Sa ai bebelina sanatosa si mancaciosa!
Avem si noi o Marie in Brasov posesoare de bebe Alex!
Palina bine ai venit in trupa!
Laura si-a revenit socrul tau?
Tania are dreptate Andreea ... eu locuiesc in Timisoara!
Catrinel, Anairda mie mi-a spus dr ca orice e posibil cu intoarcerea asta...a zis ca ma poate interna cu un diagnostic si pana sa nasc sa se schimbe situatia...oricum nasc cu epidurala...natural sau prin cezariana...ce o fi!
Lasati ca o sa se intoarca si ai nostri, insa mai tarziu sa nu stea prea mult cu capu` in jos...
Noe norocoaso! Noi nu mai avem banane! Am dat comanda la tati!
Pupici,
35+
Mihaela
Qamar spune:
mihaser, vai de capul meu, ti-am facut pofta!
eu nu rezist fara......
doamne, cum suna! deci fetelor e vorba despre banane adicatalea fructe, sa nu care cumva sa va ganditi la prostii!! ![]()
Poze cu burtica
Polixeni spune:
Salutare tuturor!!
FELICITARI MAMICILOR CARE ATI NASCUT INTRE TIMP!! SA VA TRAIASCA BEBEII SANATOSI SI NOROCOSI SI SA VA BUCURATI DE EI!!! IAR VOI SA VA REFACETI CAT MAI REPEDE!!!

NSHIRO SUNTEM ALATURI DE TINE!!!! 

Din pacate nu pot intra asa des pe forum din cauza conexiunii la internet care merge f prost.Si noi ne apropiem de final...am fost si la doctor si am facut electrocardiograma la bebe.Mi-a venit sa lesin acolo din cauza pozitiei (ca stateam culcata pe spate si cica bebele apasa pe vena care ducea sangele la creier si nu se oxigena)..deci evitati sa stati pe spate.Daca nu voi naste pana luni,atunci voi merge iar pt o alta electrocardiograma.Dureri am si mi s-a zis ca e bine sa am pt ca se pregateste corpul pt nastere.Bebele e bine...cred ca de-abia asteapta si el sa iasa la lumina ![]()
Cam astea-s vestile de la noi! Va pupicesc cu drag pe toate si aveti grija de voi si de bebei!!!
Poli 39+
cu 
mihaser spune:
Noe eu la fructe m-am gandit! si eu halesc un kg de
banane pe zi! merele si bananele le pap en gros!
Am avut 7 kg de mere de duminica pana vineri!
Irina bafta! Sa e spui si noua ce mai e si no stress asta!
Val77 nu stiu daca e grav, insa eu as merge la dr. M-au speriat pe
mine fetele! Pana in 15 e cale lunga! Pe mine ma cheama aproape saptamanal la control...acum pe ultima 100 de m.

35+
Mihaela
Giova spune:
Mamici de martie-aprilie, noi, mamicile de ianuarie-februarie 2006 v-am predat stafeta.
Sunteti cele mai mari de aici.
Ne-am mutat la scutece unde cva asteptam si pe voi peste 2 luni.
Nasteri usoare in continuare, bebei frumosi si sanatosi.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!