Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 11
tania2 spune:
hei
Dragele mele burtici, cred ca bebelina mea s-a intors, ca ma inghionteste peste tot, in locuri care pana acum nu au avut parte de asa ceva!
Sper sa nu ma bucur degeaba!
Ha, Andreea Georgiana, super tare faza, tu erai pe B-dul Timisoara si eu ....
Mihaser, m-am lamurit, tu esti de la Timisoara! Da, stii cum e cu neuronu asta care ne-a sucit mintile, dupa ce ca mai am unu, trage si ala sa moara, saracu!
Alinaalex, si eu am avut endometrioza si am fost operata laparoscopic. Am mai spus pe aici ca m-am chinuit 3 ani si ceva sa raman insarcinata, iar dupa operatie am ramas la o luna si ceva. Super! Ma bucur pentru tine, si pentru bb ca-mi dau seama prin ce ai trecut. Ai vb. cuu dr. tau, daca endometrioza revine dupa nastere tinand cont ca este o anomalie si nu o boala?
Mari78, bun venit, vad ca si tu esti la Giulesti! Cu cine nasti? Pana acum suntem vreo 4, desi conditiile din spital nu sunt deloc incurajatoare.
Hai pupici!
pa pa
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
Diana1968 spune:
Bunafetele,
Eu imi cam iau la revedere de la voi, pt. ca pur si simplu nu mai pot sta pe scaun mai mult de 5 minute. Sunt proramata pe 10 martie la nastere, in a 39-a saptamana. Dupa aceea voi revenisiur cu amanunte, darpana atunci voi citi rapid ce scrieti voi si cam atat.
Mi s-au terminta bateriile de tot. Bebele cred ca fiind f. mzre sta si sus si jos , parca ar face aruncari la baschet plus ca se misca destul de des.
Sarcina usoara in continuare si nasteri usoare. felicitari mamicilor si bebei mancaciosi!!!
ema.72 spune:
Salutare mamici si burtici.
Irina testul non stress cred ca este monitorizarea pe care am facut-o si eu. Ti se pun pe burtica doua cerculete conectate la un aparat. O sa vezi pe ecran intensitatea contractiilor si nr. de batai/min ale inimii lui bb. Se si aude intensitatea batailor, e emotionant. Oricum dureaza jumatate de ora si ti se dau graficele respective sa le interpreteze dr.
Pupici si numai bine,

Ema
mari78 spune:
Tania2, sincera sa fiu, eu nu am fost niciodata la Giulesti, nu stiu cum arata spitalul
, eu merg la consultatii la CMU la dna dosctor Cezara Bucur (am asigurarea platita de servici). Nici nu o sa mergla spital pana nasc, stiu ca nu sunt cine stie ce conditii, insa nu as schimba medicul pentru nimic in lume ! Si am inteles ca sectia de neonatologie e printre cele mai bune . Nu cred ca vom regreta ca nastem acolo.
Mari
kim spune:
Felicitari Maria28 pentru nasterea Andreei, te asteptam cu detalii despre nastere si poze cu bebelina!
ciuf, andra, ile si care mai sunteti suparici, lasati morcoveala si gandurile negre ca nu mai avem mult si vom face parada pe forum cu bebelusii nostri. Ia uitati aici cate un poupic de la bebelina mea 

...
Aida, sa-ti spun ce mi-am comandat eu din Ro, nu stiu de cate voi avea intr-adevar nevoie dar am zis sa fiu linistita:
-crema Petrini pt funduletz bb
-crema Garmestan pt mine sani
-Bonisan pt colici bb
-Chamomilla CH30 (homeopat) tot pt colici
-Glicerina boraxata pt sani
-supozitoare algocalmin pt febra
-supozitoare glicerina pt constipare
-supozitoare scopantil pt dureri
Poti sa rogi sa-ti trimita si ceva ceaiuri daca nu le gasesti cumva la tine (musetel, galbenele, pelin...).
Bun venit Palina si mari78 printre burticile fudule care asteapta cu drag sa nasca frunusete de bebelini...
Mihaser, ei ce curtezan galant pt Alicia mea! Dar ia pune tu acolo o pozuca de la echo sa vedem cu cine vorbim...
35 fix !!!
KIM & p’tit bout d’chou 
photos
simona_toma spune:
HAI ROCSANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Abia astept sa vad o
mica si dulce!!!!!!!!!
Simona
34+ si
Raducu
mari78 spune:
Sa nu uit , nastere usoara si recuperare foarte rapida Nsiro !!! Sa ai mult laptic pentru bebelina scumpa !
Mari 35 fix
Tina_Welsh spune:
Catrinel,e perfect!Iarta-mi intarzirea raspunsului,dar venise cumnata pe la mine!
Noe,ok!Sper sa rezolve husband-ul problema,ca de nu ii dam bataita!
Doublemom,daca am baiat..vedem ce alege!Maia sau Stefana?Sau poate celalalte puiute!Cert e ca si fetele si baietii au de unde alge!![]()

Sa fie sanatoase in continuare si sa iti aduca numai bucurii si impliniri!
Lumysti,tin pumnii.Poti sa imi dai un mesaj pe mobil in caz ca se intampla ceva?Ca sa stiu daca astept mesaj sau te sun direct!
si tinem pumnii!
Irina71,da am auzit de acest test.Daca puiul devine stresat,(asta se poate intampla si in timpul travaliului,si de multe ori se recurge si la cezariana din aceasta cauza) trebuie scos,pentru va bataile inimii devin neregulate si respiratia la fel,lucru care il poate afecta.Daca au decis sa ti-l faca asta nu inseamna ca ai puiut stresat.E doar un monitor care ti-l pune si iese o foicica,cu ritmul inimii,miscarile si contractii daca ai.Sa vada cum este totul si cat de linistit e!No worries!Tine-ma la curent!
Polixeni,tinem pumnii!Poti sa imi scrii mesaj sau te sun direct?
Giova,multumim de stafeta!Bine ca ati terminat cu mine!(din pacate cu o exceptie

)!Va vom urma cu mare drag peste 2 luni!
Bebe Marco sa iti aduca numai bucurie si implinire!
Diana1968 sa scrii doar prezent din cand in cand atat!Pe bune!"PREZENT!"si fugi ca sa stim ca inca esti acasa!
Va
pe restul si aveti grija de voi!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
J G spune:
BUNA BURTICI SI MAMICI,
Sunt o mamica de ianuarie-februarie si am intrat sa va urez multa bafta in continuare, va asteptam peste 2 luni la Scutece!
J si Carla (05.02.2006)
Tina_Welsh spune:
Maria78,tocmai tie am uitat sa iti scriu.Te-am adaugat pe listuta dar am uitat sa iti spun ca ma bucur ca ti-am fost de ajutor cu sughitul,si ma bucur ca ai venit la noi.SArcina usoara in continuare!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea