Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 12
Laura Ioana spune:
Mihaser
socrul meu a inceput sa-si revina, multumim lui Dumnezeu, si azi a vorbit mama soacra deja un pic cu el. Sotul meu se va duce si el la Tg Mures sambata sau duminica, asa ca va trebui sa stau cuminte, cuminte pana se intoarce, ca sa nu ma apuce nasterea prea repede
Mari78 bine ai venit intre burticile noastre
Sarcina usoara si bebe sanatos
Meeey fetelor da' mult mai scrieti de nu mai tin minte ce am citit
Asta e: un neuron am, cu ala defilez![]()
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
andra_simona spune:
BUNA SEARA BURTICI SI MAMICI
Azi dimineata eram tare dezamagita si intr-o stare de tot...,dar acum mi-a mai trecut.Taticu nostru ne-a scos in oras si ne-a rasfatat cu o pitza si o bere fara alcol,si ne-a placut tare mult.
KIM-ai dreptate cred ca hormonii sunt de vina de reactionez asa cand mai e putin.

TINUTZA-ai dreptate nu ar trebui sa-mi doresc sa nasc prematur,si intradevar merit bataie
.Multi
VALL77- parerea mea este sa te duci cat poti tu de repede la doctor sa-ti facaun control.Pe bune nu mai sta ca nu e de joaca.
MARI78-BINE AI VENIT.Sarcina usoara in continuare si un bebe frumos si sanatos
NSHIRO-curaj o sa fie bine,maine pe vremea asta iti ti bebelina in brate.SUCCES SI SANATATE.
ciuf spune:
Adriana, sunt innebunita dupa florile mirositoare. Si eu stau cu ochii pe ghivecele mele sa vad ce floare imi iese prima si ce culoare. Succes maine la doctor.
Andra Simona, stai ca mai e un pic. Si eu cand aud de mamicile care isi tin deja copilasii in brate, ma apuca un sentiment de fericire amestecat cu suparare. Ca la mine cand va veni timpul??? Un strop de rabdare ca acusica ne vom plange de nopti nedormite si colici si ne vom gandi cum era inainte cand aveam bb in burtica.
Dar fiecare perioada are momentele ei de frumusete.
Maria28, felicitari pentru bebelina Andreea. te asteptam sa ne povestetsti mai multe despre nasterea ei, cat si despre ea. Fericito!
Palina, bine ai venit printre noi. Sarcina usoara si nastere la fel, cu un bb sanatos. Sa ne povestesti ce iti face baietelul de 6 anisori.
Val77, nu mai sta pe ganduri si du-te la un medic sa vada care iti e nivelul la lichidul amniotic. Zau ca nu e de joaca. Vezi ca la noi in grupa au fost cateva cazuri cu micsorarea lichidului. Nu mai astepta pana pe 15.
Mihaser, sa inteleg ca faceti curte la bb Alicia? V-ati indragostit de pozele alea frumoase 3D de la eco
? Pai si micuta mea o sa fie o frumusica
. Asa vreau eu sa cred. Si poate ne faceti si noua curte
. Ai grija cu curatenia. Nu prea mult efort.
Noe, si la mine au inceput scurgerile mai abundente. Dar sunt scurgeri mai albicioase. Adica sigur nu e lichid amniotic.
Catrinel, dar tu nu ai putea sa o intorci manual pe micuta? Adica nu tu. Medicul. In felul asta poate scapi de cezariana. Ai vazut cum a scapat mamaariadna. Pe tine te va ajuta cineva dupa nastere?
Mamica cu doua fetite, sa ne tii la curent de evolutia gogoselelor. Sunt tare curioasa cum se va ingrasa fiecare. Ce diferenta va fi. Avand in vedere ca au diferit numai cu 10 gr. fiecare.
Ile77, sanatate multa si ai grija de tine. Sa nu te prinda vreo raceala tocmai acum pe ultima suta de m. Trebuie sa fii sanatoasa cand te intalnesti cu bb.
Loriana, pai doarme bine mititica. Daca se trezeste numai de doua ori pe noapte, e super. Ref. la vigantol si Ca, aici nu se da nimic. Luca pana la doi ani nu a primit nici macar o vitamina. Si totul a fost in regula. Acum, in Ro, nu stiu cum se procedeaza.
Aileana, ma bucur ca ai revenit in forta. Traiasca Internetul! 
Andreea Georgiana, Luca e innebunit sa-i fac poze. Asa a fost de haios in seara cand i-am probat pulovarasul, nici macar nu apucasem sa-i pun nasturii, ca el repede ca vrea poza. A golit cutia cu jucarii, a pus-o la perete, s-a urcat pe ea sa fie mai inalt si a dat ordinul sa fie poza facuta.
Lumysti, ai grija de tine si de bb. Oricum iti doresc de pe acum nastere usoara, refacere rapida si bb sanatos. Te rog, du-te la un medic. Nu e de joaca cu amnioticul. Nu suntem calificate sa-ti raspundem. Poate iti spunem niste prostii pe care tie iti place sa le auzi si sa te linistesti. Si apoi sa-ti fie rau. Fara suparare.
Irina71, ce sa-ti spun. iti doresc sa nu fie chinuit bb. Si aici se face acel non stress test.
Mari78, foarte frumoase ambele nume pentru bebelina ta. Sa-ti traiasca si sa vina pe lume cu o nota mare. Bine ai venit la noi!
Polixeni, vai de mine, acusica vine si bble tau. Poate ne va da cineva de stire cum te simti. Ai un nr. de tel. ceva? te pot suna si eu. Nu numai Tina. Ca nu vreau sa ma gandesc ce babane sunt facturile ei la telefon in perioada asta.
Diana1968, nastere usoara si bb sanatos. Te asteptam cat de curand cu vesti bune.
Kim, primim cu mare placere pupicul de la carnica ta.
Laura Ioana, refacere usoara socrului tau.
Rocsana, curaj, iubita. Maine iti tii comoara in brate. Asteptam poze.
Fetelor, voi scapati pipi? Ca eu ieri de la cateva stranuturi mai sa golesc vezica. Nasoala treaba.
Azi-noapte am dormit bine si azi am fost cu moralul ridicat. Yuppi.
Pup gasca,
Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
pisoi3 spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica de ianuarie-februarie si am intrat sa va urez nasteri super usoare, bebei sanatosi si mult curaj pentru minunata experienta a nasterii prin care veti trece!
Va asteptam la scutece peste doua luni.
Pupici
.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
Diana1968 spune:
Buna,
Mari78 si Tania si eu voi naste la Giulesti, si sa stiti ca nu sunt asa conditii roaznice. Totul e suportabil, iar asistentele si infirmierele sunt atente si draute mai ales daca le dai ceva (nu mult).
Tina, o.k. , o sa dau cate un prezent.
Va pup.
aileana spune:
Va pup mamici si burtici,
Io n-am somn ca am dormit dupa-masa de la 5 la 6 jumate si acu stau si-l ascult pe Bogdan (sotul) cum sforaie. Mey ce ma bucur sa va vad aicea ca albinutele
, stiu ca nu sunt singura in toata chestia asta.

Asta-seara am fost la Cora si am luat sampon Sanosan 2 in 1, cu gel dus, 117.000, foarte misto. Si 2 perechi de totosei pt maimutzel, ca la sosetele nu stateam prea bine. Si evident ca abia m-a tras Bogdan din raionul pt bebei, ca as fi dormit acolo ![]()
![]()
.
Fetelor, ma chinuie si pe mine dilema cu cotizatia, de fapt pt anestezist la cezariana. Ca dr-ului meu am o idee cat sa-i dau. Si dr-ului - mana a2a, cat sa-i dau? Ca se apropie termenul si io ma codesc aiurea asa. Sau ziceti-mi unde sa citesc.
Hai va pup mai stau putin si ma culc si eu. Mai vb maine.

38s fixxxxxxx
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get
aileana spune:
Ciuf, pupici dulcici.
Luca e bestial, l-am vazut si m-am topit de dragul lui.
38s fix
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre
alinaalex spune:

Ai de capul meu cat ati scris de ieri, de cand nu am mai intrat...adica de o zi! Abia mi-am facut timp sa va citesc din urma...
Eu am circulat pe afara si ieri si azi, ca s-a mai inmuiat un pic vremea, dar vad ca-n seara asta iar a cam inceput sa ninga
.
Noroc ca nu a fost o iarna grea...
TINA, merci, iti trimit o poza pe mail-ul tau sa mi-o bagi in contul comun, pls. 
TANIA, felicitari si tie, ca ai ramas gravi si mai repede dupa laparoscopie!!! Eu am ramas la 6 luni dupa operatie pt. ca endometrioza mi-a fost localizata pe trompe, mi le-a infundat pe amandoua, la mine nu era indicat sa raman repede (daca s-ar fi intamplat) pt. ca riscam sa fac sarcina extrauterina, trompele trebuiau sa stea un pic in repaos, sa-si revina dupa operatie, cel putin asta mi-a explicat dr. care m-a operat. Tocmai de aceea am urmat un trat. hormonal timp de 3 luni, care mi-a indus un fel de menopauza, adica nu mi-a venit ciclul vreo 4 luni si ala provocat, cu 1 luna trat. cu anticonceptionale. Exista un topik pe tema asta la "asteptand un ingeras...". La tine unde a fost localizata? Unde ai fost operata? Din cate mi-au spus doctorii ,si din cat m-am documentat, boala asta revine, dar...se trateaza cu sarcina!!! Sarcina e cel mai indicat tratament al endometriozei. Daca revine sau nu, se pare ca depinde de organismul fiecaruia, aici parerile sunt impartite.Pe chestia asta n-am aflat nimic concret. Important e ca ne-am atins scopul si am ajuns pana aici! 
Fetelor, am constatat cu emotie ca noi am trecut in capul listei la Odisee... Abia astept sa ne vedem si noi la clubul scutecelor ![]()
Nu mai am rabdare...
Ba chiar s-a deschis un nou capitol - Mamici de noiembrie -decembrie!
Ce repede a trecut timpul... Mai ieri eram si noi la inceput.
Sapt. viitoare ma duc si eu la dr. sa vedem ce mai zice. Sper sa fie totul ok. Credeti-ma ca eu abia astept sa nasc, nu ca mi-ar fi prea greu acum, ci pur si simplu ca vreau sa-mi vad odata copilasul in brate!![]()
![]()
![]()
NSHIRO, 

Nastere usoara! Esti prima mamica de martie!!! 

toate fetele!
Noapte buna tuturor si
usor!
ALINA si BB
35+
mai e asa putin...
pozici
aida_o spune:
Kim,
sunt nelamurita daca urmatoarele sunt pentru bebe sau pt mine, ca tre sa dau comanda la modul "asta e pt copii" sau "pentru mine", ca sa stie de care sa ceara la farmacie. deci:
- supozitoare algocalmin pt febra (pentru bebe, nu?)
-supozitoare glicerina pt constipare (tot pt bebe?)
-supozitoare scopantil pt dureri (ce dureri? ale cui?)
Iarta-ma, dar sunt total pe dinafara cind e vorba de medicamente ![]()
Rocsana, mai ai putin de tot, sau ai si nascut! (in Japonia, acum e deja vineri - 8:30 dimineata)
32+4
aileana spune:
Aida_0, iti zic si io ca tot ma lalai pe aici (e 2 dimineata deja bang]
), toate sunt pt tine. Scopantilul (acelasi cu scobutil) este anti-contractii, anti durere de burta etc. 
Rocsana, abia te asteptam, ca pe o painita calda.Ai pe bebita ta la fel.
Hai, ca greul a trecut, acum urmeaza ce e mai frumos
Pupici 

38s fix
Ileana
si 

Most wanted baby
Pozele noastre