Mamici de martie-aprilie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Vin de la cursul prenatal, cu geanta plina de brosuri, fotocopii...pai vreau sa va zic ca ma simt in plina sesiune, abia reusesc sa citesc atata informatie.

Aida, bine ti-a scris aileana, toate supozitoarele cu pricina sunt pt tine. Nici eu nu eram adepta lor pana acum, dar am inteles ca sunt de preferat acum.

Rocsana , asteptam vestile bune!!!

35

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salutare burtici, mamici si bebelici.
Rocsana suntem alaturi de tine. Tinem pumni strinsi si asteptam ca totul sa decurga perfect si repejor. Succes si refacere rapida.
Fetelor Vad ca sunteti la fel de active ca si pana acum. Spatamana asta pentru mine n-a fost prea roz si-am inceput-o prost de lunea cand am ajuns la munca si se stricase incalzirea in weekend. Erau in birouri -10 grade si am lucrat cu haina pe mine pana pe la 2 cand am reusit s-o dau jos. Tot atunci mi-a intrat un frig in oase de numa, numa. Marti a cazut serverul si pentru vreo 3-4 ore ... iar internet n-am avut toata ziua. Miercuri am primit un "martisor" superb cand am ajuns la munca si-am vazut ca am pana la masina pe partea dreapta. Azi de bine de rau nu s-a intamplat nimic neobisnuit dar maine am intalnirea cu noul dr. si sincer va spun ca n-am nici un chef. Una e sa-ti stii dr de 7 luni de zile si alta sa afli ca de fapt pe ultima suta de metri cand totul se intampla foarte repede si neasteptat, ai parte de un alt dr.
Sa stiti ca eu va citesc dar cu scrisul stau mai prost ca de cate ori incerc sa intru dimineata DC-ul merge foarte lent si pana se incarca pagina sa scriu, constat ca trebuie sa plec la servici. In weekenduri ce mai recuperez si eu.
Va pe toate si numai bine in continuare.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

Eu sunt o mamica de iulie-august si vin cu vesti din partea prietenei mele nshiro.In urma cu cateva minute am vorbit la telefon cu sotul ei,astazi,3 martie 2006 la 1 si jumatate s-a nascut Maria,2kg600.Nu am prea multe detalii, cred ca si sotul ei era inca destul de emotionat(ca si mine,de altfel)iar Rocsana dormea...Cum aflu noutati intru sa va anunt!Important este ca au trecut cu bine peste ce a fost mai greu!!!

22+

mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

YESSSS! pupici la Maria si Rocsana, inca o mamica de fetita, hi!
sa fie sanatoasa, ca frumusetea are sigur de unde sa o ia

multumim de vesti, pika-pika si vrem poze cu papuselele :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

Rocsana multe pentru tine si bebelina ta
sa fiti fericite si iubite
Fetelor aseara am dormit foarte bine si nu am fost la baie decat de 2 ori, mandra este la fel de activa, se pare ca mi/am facut griji degeaba, dar tot o sa ma duc la doctor ca sa fiu mai linistita
Va pe toate fetele si va multumesc ca sunteti aici

A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Roxana,felicitari si milioane de pupici pt. tine si pt. Maria cea frumoasa!

Ce bine este sa afli vesti bune de dimineata...

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luizax spune:

gata, am intrat in conced de maternitate (era si cazul). Asa ca o sa ma dau maid es pe net de acasa. O sa nasc luna asta, fata .. oki verzi si p[icioare lungi. Am contractii d-alea braxton-hicks..dar dor. Sunt obosita rau, am anemie si iau cate 2 tardyferoane/zi ca sa ma pot scula din pat, bleah.Sper ca voi sunteti mai vioaie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

pana sa intru eu sa scriu incurajari ptr NSHIRO,ea a si nascut!BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!FELICITARI PTR MARIA,SA-TI CRESCA MARE,FRUMOASA,SANATOASA,SA VA BUCURATI DE EA,SI SA FIE MANCACIOASA!TIE SANATATE SI SA TE REFACI CAT MAI REPEDE!!

MARIA28,felicitari ptr fetita!sa fie sanatoasa si frumoasa si sa cresca mare,mare!

MIHASER,da si eu tot cu contabilitatea sunt,iti dai seama ca acum ca am un bebel e mult mai greu,mai ales luna asta care a trecut a fost de cosmar,ptr ca a fost inchidere de an,deci bilanturi,fise fiscale+inchiderea de luna,+ca au mai inventat astia noi situatii ptr sanatate si s-au mai schimbat si programele peste tot,nici nu stiu cum am facut fata,dar am facut,noroc cu sotul meu ca afpst in concediu pana azi si m-a ajutat el cu fata,ca baiatul e mare si se mai descurca si singurel!!

FETELOR AM PUS POZE NOI CU ANA-MARIA,IN ROCHITA,VA ROG SA INTRATI SI SA VA UITATI LA PRINTESA MEA GRASUTA!!!DACA AVETI PLACEREA!!

VA PUPACESC AVETI GRIJA DE BURTICI SI DE BEBEI!!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Tcelen este tare dulce Ana Maria!Imi vine sa o pap ca pe o fondanta cu gust de zmeura...

ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau burticutelor!

In sfarsit o zi mai insorita prin Tm...azi ma duc sa mai bantui prin
magazinele ptr bebelusi.
Ma bucur ca suntem asa harnicute la scris...poate egalam si noi performanta mamicilor de ian/febr de o suta si ceva capitole!

Rocsana felicitari ptr Maria San! Abia asteptam sa o vedem! Sa fiti sanatoase si sa va intoarceti acasa ca ne e dor de voi!
Pika-pika multumim frumos ptr vestea cea mult asteptata, sarcina usoara si o nastere asa cum iti doresti!

Kim noi avem ceva poze de la eco, dar nu se vad asa bine...imi pare rau ca nu pot sa pun un filmulet in care ne arata bebe ca e ok din manuta la 23 de sapt!

Ciuf am incerca noi si la voi, dar ne e cam frica de Big Brother Luca...Sa stii ca eu nu am vazut pozele de la eco cu Alicia...
cand am intrat pe site prima data am crezut ca Kim o sa aiba 2 fetite gemene! Nici al meu baiat nu prea stiu cum arata! Macar atat sa pastrez din surpriza! Iti dai seama abia astept sa-l vad!
Cat despre Luca...eram sigura ca el si-a facut regia la poza...oricum a fost tare faza...eu ma asteptam sa vad o fotografie cu articolul de imbracaminte confectionat de tine...si cand colo tu aveai si podium de prezentare...

Laura Ioana ma bucur ca e bine socrul tau...si asa ai tu morcoveii tai...nu mai duci lipsa si de altii. Stai cumintica si o sa fie bine!

Mari78 bine ai venit pe la noi! Nastere usoara!

Pupici ptr toate mamicile de ian/febr si multumim ptr gandurile bune. Giova m-am uitat la pozele voastre si ai un baietel adorabil! Poate o sa va vedem vreodata pe la porumbei...in piata Operei!

Pupici ptr toate mamicile care sunt aproape de termen si multe incurajari Irina,Ile, Ema, Anairda, Lumysti, Poliexeni si pupici tuturor mamicilor absente motivate, cu mici problemute Diana1968, Pispirica, etc si nu in ultimul rand pupici tuturor mamicilor care au grija de bebelusi!

35+

Mihaela

Mergi la inceput