Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
Ortansa spune:
quote:
Originally posted by Luizax
gata, am intrat in conced de maternitate (era si cazul). Asa ca o sa ma dau maid es pe net de acasa. O sa nasc luna asta, fata .. oki verzi si p[icioare lungi. Am contractii d-alea braxton-hicks..dar dor. Sunt obosita rau, am anemie si iau cate 2 tardyferoane/zi ca sa ma pot scula din pat, bleah.Sper ca voi sunteti mai vioaie.....
Luizax - karkotash shef!
ci dor miera di tiniiiii.ti faci mama de fata ai?adeka nu mai ejti asha cutra:-D
pupici lu' alexutzu el cum se simte a crescut mare voinic si dashtept ca masa?:-D
...if you know what I mean.(proverb american :-D)
pika-pika spune:
Am revenit!
Trebuie sa rectific...Maria s-a nascut de 2.900grame la ora 1:35.Am sa-i transmit Rocsanei toate salutarile voastre,ea va sta internata pana duminica viitoare.
Va multumesc pentru urari!Urez si eu nastere usoare celor care nu au nascut deja iar pentru bebei care s-au nascut deja sa fie sanatosi si buni si destepti si frumosi!Sa va traiasca!
Tina_Welsh chiar acum incerc reteta ta de gososi.Mi-a iesit o coca foarte frumoasa
.Sa vedem ce gust au.
22+
mamica incepatoare si bebelin
poze cu noi
adar spune:
NSHIRO - pupam fetele frumoasele 

SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE SI FERICIRE SA VA BUCURATI DE MICUTA MARIA SAN!
MARIA SAN - SA FII CUMINTICA SI SA PAPI TOT, SA CRESTI MARE SI FRUMOASA SI SA II SPUI LUI MAMI SA FACA POZICI SA NE ARATE CE FRUMOASA ESTI!!!!
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Qamar spune:
ROCSANA, FELICITARI PENTRU PRINTZESICA MARIA SI REFACERE CAT MAI RAPIDA! ABIA ASTEPT SA CITESC POVESTEA NASTERII, CA AM UN FEELING CA NICI EU NU MAI AM MULT![![]()

deci Ana Maria este o smekerutza super dragutza, sa va traiasca si sa va bucurati de ea! super faine pozele 
Noemi
37+
Poze cu burtica
Tina_Welsh spune:
J G si Pisoi3,multam fain!Bebei sanatosi,si sa va aduca numai bucurie!
Alinaalex,ti-am pus pozica!Ce burtik frumos ai!
Aida,sarutmana de link-ul de pe YM,am copiat de-acolo si-am pus in cursul de prenatal,sa vada si restul fetelor.Good Idea nu?
Zuzilici,acum am vazut poza ta de pe Yahoo!Unde e burtica?![]()

NSHRIROOOOOOOOOOO,FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!SA ITI TRAISCA BEBE MARIA MARE SI SANATOASA SI FRUMOASA SI SA ITI ADUCA NUMAI BUCURIE!TE ASTEPTAM ACASA!

Luizax,bine ai revenit.Poti sa imi zici si mie spitalul si doctorul unde vei naste?SI sa imi dai un numar de contact sa stim de tine in momentul cu pricina?Ai grija cu anemia.Mai bea cate un paharel de vin rosu ca face bine!
Tcelen,esti o mamica norocoasa!Ai un print si o printesa!SA iti traisca amandoi si sa iti aduca numai fericire!
Pika_Pika,multumim mult de tot de veste!Daca mai vorbesti cu ea,intreaba-o te rog,apgarul si cati cm a avut ca sa o trec pe listuta de mamici!SI sa imi dai de veste cum ti-au iesit gogosile!
Sarcina usoara in continuare si nastere super usoara!
36 fix! dupa care 37,38,39 si vine
!!!!!!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Tina_Welsh spune:
Am uitat sa va spun ca am pus poze cu Delia si cu bebe Rudy in albumul comun!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Maria28 spune:
Tina si retsul fetelor ,va multumsc pentru felicitari !
Tina ,am observat in listutza ca e trecuta data de 7 martie ca fiind data probabila nasterii la mine ,si nu e buna ,am avut data prob nast. pe 24 feb ,am nascut natural la 38 sapt si ceva ,desi mi s-a provocat nasterea prin ruperea membranelor totul a decurs bine ,dupa ce am intrat in sala de travaliu la ora 16 ..am nascut la ora 19 :50 ..a fost greu ca a mea bebitza a fost mare dar m-am descurcat mai mult decat bine ...in schimb fetitza s-a nascut cu ceva urme pe fatza si asta din cauza ca bazinul meu nu a fost suficient de dilatat sau asa este el mai mic ..habar nu am ,in orice caz fetiza este bine merci ,frumoasa foc si stiu ca in timp o sa i se duca si semnele ...am sa pun si pozici ![]()
Am sa vin si cu povestea nasterii mai in detaliu cand am mai mult timp
acum va pup ca s-a trezit ,ma duc sa-i dau sa pape
ciuf spune:
Wow, ce de vesti!!!
Rocsana, felicitari pentru Maria. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
Pai ar cam trebui sa sarbatorim. Deschid eu sticla de sampanie? 

(poate asa reusesc sa si adorm)
Pika-pika, multumim de vesti. Daca poti, sa ne mai tii la curent.
Maria28, sa va traiasca si voua fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa. Pupici pe nasucul ei. Te asteptam cu pozici si povestea nasterii.
Delia, e superb Rudy. Pare asa de curat si frumos. Iar poza aia cand sunteti amandoi e grozava!!! Si imi place mult al doilea nume. Sa inteleg ca asta a ramas?
Tcelen, dulcica foc grasunica ta. Si rochita de asemenea. Deja a inceput mami sa o imbrace ca pe o papusica. De abia astept si eu.
Fetelor, eu is pasare de noapte. E 3:30 si n-am somn. Papai un iaurt Activia si acum buimacesc pe aici cu voi.
Pup gasca
Ciuf (33+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
mari78 spune:
Felicitari, Rocsana 

!!!
Sa va traiasca bebeMaria, sa fie sanatoasa si norocoasa !
Pupici multi pentru amandoua 
Mari
Diana1968 spune:
Buna,
Tcelen, frumoasa se mai face fetita ta, si ce repede creste. Deja are ochii lar deschisi. Cred ca-i vor ramane albastrii.
Am si eu o intrebare: cam cat se da la anestezist?