Mamici de martie-aprilie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

of of of
Tina, din pacate nu mai e loc de somn..s-a trezit si puica din burtica si se agita, imi face figuri si YM ca nu pot da mesaje la nimeni, asa ca stau ca huhurezu in miezu zilei si astept sa vine husband acasa sa il torturez pe el

Palina, welcome la mamici de (februarie)-martie-aprilie si o sarcina usoara in continuare, cat mai e ...

si daca mama Catrinutza e ocupata acu cu alde bebe mic ia sa va dau eu un motiv de ris, ca prea e urit afara:

O balena mascul se invarte in jurul unei femele si-i spune cu dojana:
- Guvernele tuturor tarilor, sute de organizatii ecologiste, lideri politici de marca, milioane de oameni - toti se lupta ca specia noastra sa supravietuiasca, iar tu imi spui mie ca te doare capul!?!

Noemi 37+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Val77,ai grija.Eu zic sa nu astepti pana pe 15 si sa te duci la un control de rutina.Numai stiu unde este numarul tau de telefon,daca mi l-ai trimis.Mi-l mai poti trimite odata? si multa multa sanatate.Nu sta asa pana pe 15 daca tot simti ca ai aceasta scurgere.DA-mi mail sau Pm cu numarul sau scrie-mi pe forum daca nu te deranjeaza.

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ce mai faceti?

Ceela multam fain ptr poveste...oricum ai fost super!
Ne-a spus si Ema ce vioaie te-a gasit. Esti o mamica perfecta!

Tcelen si voi tot cu contabilitatea sunteti! si noi tot cu
asta ne mancam nervii! Eu sunt intr-o pauza destul de prelungita! Sper sa mai fac fata cand o sa ma intorc la lucru! Stresanta meserie!

Kim sa stii ca am un baiat foarte galant...Singurul lucru de care am avut neaparat nevoie in sarcina asta (la capitolul Pofte mofturi si capricii) au fost ... freziile! Asa ca o sa o mai curtam noi pe bebelina Alicia si cu alte ocazii!

Ciuf e super fain Luca! Baiatul tau este model! Asa tare m-am amuzat cand l-am vazut in chilotei cocotat pe cutia aia! Parca e Basescu!
Si eu adopt aceeasi strategie cu dulciurile...daca am in casa ...rad tot.

Tinuta multam ptr poze! Arata foarte bine albumele noastre comune! Eu una sunt forte mandra! Abia astept sa-l postez si eu pe matu meu acolo la panoul de onoare al bebeilor!

Rocsana sper ca ai reusit sa termini cu pregatirile...O sa va tinem pumnii maine! Nastere usoara!

Fetele eu ma apuc de curatenie ca iar arata jalnic in jurul meu...sper sa nu nasc intre timp...dar vorba doctorului ala...macar o sa am casa curata!
Sa stiti ca nici eu nu mai am asa mult lichid...nu stiu de ce, dar cred ca este normal ca pe masura ce inaintezi in sarcina sa fie tot mai putin.

Pupici ptr burtici si bebici

35+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Maria felicitari, sa-ti traiasca durdulica Da' mult ne-ai tinut fara sa ne zici nimic!!! Asteptam detalii, cat mai multe detalii! In limita timpului tau, normal

Val si eu zic sa mergi la dr acum ptc e posibil sa pierzi lichid si nu e bine deloc! Doamne fereste ramane bebe pe uscat si tu nu-ti dai seama!!!!!

Palina bine ai venit si sarcina usoara in continuare[pup

Laura cu 36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns val77 spune:

nr de tel este: 0723426161
va multumesc fetelor pentru grija voastra , tot aman pentru ca nu am avut nici o contractie, dar pana la urma cred ca ii fac o vizita doctorului sa aflu si parerea lui si in afara de asta am facut ultimile analize si cica sunt putin anemica si poate imi prescie si niste vitamine
Va pup pe toate si promit sa va tin la curent cu evolutia mea

A sti, a putea să te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

CEELA, multumesc de raspuns. Sper sa ma programeze si pe mine la 39 de sapt, a fost moasa ieri la mine si mi-a zis ca regula cam asta ar fi, desi depinde de multe chestii. Parerea ei era ca nu e bine sa inceapa contractiile si sa faci cezariana, cel putin nu la prima sarcina, dar si asta e probabil chestie de “gust” al doctorului…cred.. mami si bebe!

ANDREEA G, cred ca titza mica te-o fi auzit, ca a lopatat serios prin burtica azi noapte. Moasa era era teribil de dezamagaita ca e inca in pozitie pelviana… si inca consecvent - o singura data – in octombrie a fost cu capul in jos. Probabil nu i-a placut!!!
Moasa mi-a propus “moxa” –adica torturo-punctura aia de care povestea Ariadna… cind te arde la destele mici de la picioare cu nu stiu ce chestie. Sa vedem ce va zice doctorul la faza asta.

TINA, azi nu-s acasa seara, ma intilnesc c-o pretena, dar maine seara putem sa stam la taclale!! Ce zici, ai timp?

CIUF, unde culegi minunile de flori??? In ce padure te iei si te duci la cules? Ai grija cu burtik!!! Aici iar a nins… deja m-am saturat, pe bune. E frig, 0 grade, nu mai suport atitea tzoale pe mine.
Ce mistooo e pulovararsul!! Ii sta bine lui Luk!! Ce mutra de jmecher are, nu poate fi adevarat!!!!!!

DIANA, multumesc de raspuns! In a cita saptamana te-au programat?

COSMINA, eu mi-am rezolvat Dicarbocalm din Romania pt arsuri. Poti sa iei Rennie de la farmacie… Nu stiam ca nucile ajuta. Nu minca tirziu seara, si stai ridicata de spate. Mie mi-a ajutat si iaurtul!
Apropo de linii, mie mi-au apartut 2 mari si late (foarte bine delimitate), in spate, pe pulpe. Cidat rau cu pigmentarile astea. Dr a zis ca nu a mai vazut asa ceva. Ce-mi place mie cind aud asa ceva de la medic!!!

ANAIRDA, si a mea e o puturoasa, acuma mai putin, dar cind mergem la dr, parca incremeneste. Nu cred ca o sa ii placa medicii. Te pup, ai grija de tine !!

ANDRA SIMONA, sunt numai hormonii, care zburda peste tot, si gidila si neuronul. Fii linistita, sa vezi ce fericire mare te asteapta si pe tine!! Nu ai incotro!!

MARIA 28 – felicitari!!!!!!!!!!!!!!!!!! Multa sanatate si bebe sanatos! Multi pupici lui mami si bebe Andreea!!!

NSHIRO, iti tin pumnii maine!! O sa fie bine, sa vezi ce fericita vei fiiiiii!!!!!!!!!! Abia astept sa ne spui cum a fost si sa ne pui poze. mult de tot!!!

DOUBLEMOM – gogosicile sunt superbe!!!! Sunt atita de dragutze ca nu ma mai satur sa ma uit la ele. Toti bebeii sunt frumosi, pagina cu poze e senzationala!!! Uffff, abia astept si io……

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Val77,nu trebuie sa ai neaparat contractii.Nu vreau sa te sperii,dar dupa cum ai vazut,Biuta a fost de urgenta bagata in cezariana pentru simplu fapt ca nu avea suficient lichid amniotic!Iar de ce sa nu fie bine sa nasti la 36 de saptamani?De unde o asemenea prostioara?Uite Biuta a nascut la 35 si bebe e super bine!Dea0277 la 32!Nu zic ca e indicat,dar daca e necesar o sa fie ok!
Catrinel,bineinteles ca am timp!SA imi spui ora la care vrei sa fi sunata!Ora ta,ca stii e o ora diferenta intre noi!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

TINA pe la 6 (la noi) o sa fiu acasa. Pot sa te sun si eu, pe bune! Dar vorbim la telefon.

Catrinel & titza mică

Mergi la inceput

aoleo, nu mai zicetzi ca ma apuca si pe mine paranoia de luna a 9a si abia am scapat de ea...Val, uite, si eu am observat o scurgere ceva mai intensa cam de cand s-a intors bebe (ca la mine a fost pelvian pana acu 2saptamani), si chipurile ar fi ceva normal spre finalul sarcinii cand bebe se pozitioneaza spre iesire, atata timp cat il simti pe bebe la fel de activ ca de obicei , dr-ii zic ca e ok- insa vizita la dr e buna si ca sa scapi tu de stress, ca asta nu e bun pentru bebe ...eu sunt f atenta in ultimul timp si ii urmaresc programul de rock din burtica, pana acu nici o schimbare...sper sa fie ok

Noemi 37+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Tina, eu vad ce scrii..da se pare ca nu functioneaza both ways , astept sa vina husband sa il pun la mesterit messengeru ca ma oftic ..si intre timp, bagam niste lunch....grrrr...poate se repara singur

Noemi 37+

Poze cu burtica

Mergi la inceput