Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 7
Tina_Welsh spune:
Kim,m-am executat.AM pus poze cu gogosicile!Am pus poza si cu micutul Anthony al Biutei!
Ciuf,super pluovarasul!L-ai facut pe Luca "marinel" ca in I.L. Caragiale!
Pai,Aida o sa te cumintesti dupa nastere cu ciocolata,ca daca vrei sa alaptezi o sa agiti bubulina daca mananci ciocolata,si o sa te smiorcaie de iti scoate ciocolata pe nas!Eu nu stiu ce sa iti zic sa cumperi din tara,dar ia daca vrei si tu Galactogyl,de care zice Ciuf pentru mai mult lapte,in caz ca o sa ai foarte putin.
Ah si sa iei Calciu Lactic,ca este bun!
Ciuf,stiu cum e sa poftesti la ceva si sa nu ai atunci..Eu poftesc la ceva de saptamani..si intr-o zi sper sa ma duc sa cumpar,ca e cam departe de mine si lenea e mare.Foarte frumos gestul sotului tau,si saracu,nah doar trebuie sa munceasca nu?Numai fi suparici!As veni eu sa stau cu tine de-as putea!

Anairda,ma bucur ca iti place!
Andra_Simona,iubita,deja o iei pe aratura.Nu stiu ce mama poate fi fericita ca a nascut prematur..eu zic sa stai potolita ca iti vine si tie randul!
Nshiro,tinem pumnii pt maine si asteptam e-mail!Ala care l-ai trimis de proba a mers!
Hai Nshiro!Hai Nshiro!Hai Nshiro!

Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Maria28 spune:
Buna mamici si burtici ,
Eu am nascut pe 16.02 natural (provocat)o fetitza de 3.900 gr si 53 cm ,Apgar 9 si o cheama Andreea ![]()
Va pupam cu drag si va dorim nasteri usoare celor care sunt in asteptate ,iar celor care au nascut ,mult laptic si bebelusi sanatosi si cuminti !
Qamar spune:
Buenas dias, chicas
am intrat doar pe fuga sa ii urez succes Rocsanei maine! cred ca esti super happy ca o sa iti vezi puiutza maine, nu? uite ca eu mai am de asteptat pana pe 15..sau pana cand vrea ea...![]()
acu ma retrag ca am dormit ca naiba in mai multe reprize, si ultima ora mi-am petrecut-o ascultand gemenii de 1 an din vecini plangand si am incercat sa descifrez de ce plang...evident, in zadar
acu vad ca s-au linistit, cred ca i-au scos afara, asa ca fug din nou la perna
deci eu si bebe dormim ![]()
Noemi
37+....
Poze cu burtica
Qamar spune:
Maria, felicitari pentru grasunica Andreea, sa te bucuri de ea la max si sa ne povestesti si noua care mai avem bebici in burtici ce si cum ![]()
Noemi
37+
Poze cu burtica
Palina spune:
Buna fetelor!Va citesc de mult dar abia azi mi-am luat inima in dinti sa scriu si eu. sant in saptamana 35 de sarcina si abia astept sa-l tin pe bebe in brate. In cazul meu va fi a doua nastere mai avand un baietel de 6 anisori.
Tina_Welsh spune:
Maria28,sa iti traiasca fetita.Sa creasca mare si voinica si sa iti aduca numai bucurie si implinire!SA treci si pe la noi mai des,sa ne povestesti nastera!
Noe,somn usor!
Palina,bine ai venit!Da-mi datele pentru listuta,repede,repede ce mai astepti?
SArcina usoara in continuare si bebe sanatos!Si sa-ti traiasca puiul pe care il ai deja si sa creasca mare si voinic!Am nevoie de: data nasterii tale,UM-ul(prima zi a ultimei menstre),DPN,data probabila a nasterii puiutului,sexul puiutului,spitalul si doctorul unde vei naste,si un e-mail sau Pm cu un numar de contact!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Palina spune:
data nasterii 02.05.1974,UM 01.07.2005,DPN 08.04.2006,BAIETEL,clinica STANCA,CLUJ NAPOCA,DOCTOR TODEA CEZARIN,viafarm@yahoo.com.MULTUMESC.
Palina spune:
As avea o intrebare pentru voi.Ce stiti despre varicela in ultimul trimestru de sarcina si despre tratamentul cu aciclovir?
val77 spune:
Tinuta prezent
chiar daca nu scriu prea mult sa sti ca va citesc in fiecare zi
vrea si eu sa felicit proaspetele mamici
eu sunt putin ingrijorata pentru ca imi curge ceva lichid de 2 zile si nu pot sa imi dea seama ce este, nu are nici/o culoare seamana mai mult cu apa ,imi este teama pentru ca sunt in 36 de saptamani si stiu ca este cel mai rau sa nasti acum
asa ca stau cumintica in casa si nu fac efort, la doctor o sa ma duc in jur de 15, cel putin asa mia zis doctorul si sepr sa nu il vad mai devreme
va
pe toate si sa aveti grija de voi si de bebelini
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
andra_simona spune:
MARIA- FELICITARI SA-TI TRAIASCA GRASUNICA,MULT LAPTIC SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.

PALINA-sarcina usoara in continuare si bine ai venit
HAI NSHIRO

ITI TINEM PUMNI.