Mamici de martie-aprilie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Pai Kit,sarcina usoara in continuare si nastere usoara.Sa-mi dai si mie un PM sau mail cu un numar de contact cand o fi momentul respectiv sa te sunt.SAu daca e imi dai tu un sms pe numarul de pe pagina principala.Daca vrei bineinteles!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Mihaser, mersi inca o data pentru martisorul cu hornarul norocos. Fetelor, Alicia mea a primit martisor de la primul ei admirator: Cristian al Mihaelei (Mihaser).

Tina, neaparat trebuie puse poze cu gogosicile lui doublemom pe contul comun, sunt superbe fetitele!
Apropo, Tina, ti-am vazut ultimele cumparaturi pt bb, dragute de tot!

Si un gand de incurajare pt Nshiro care se pregateste sa nasca vineri, poate mai trece pe aici

34+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Terminai pulovarasul lui Luca.
Acum m-am apucat sa fac ceva zanei. Sa vedem ce mi-o iesi. Ca nu prea le am cu dimensiunile mici.
Kit, sarcina usoara in continuare!
Pup

Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciuf, imi vine sa-l maninc pe Luca, asa, cu tot cu puloverasul lui de marinar (apropos, ai muncit ceva la ancorele alea)

Catrinutza, pupici zgomotosi pentru bebe si sa dea Domnul sa fiti cu totii sanatosi@

fetelor, parca-mi amintesc ca, intra-devar, Biuta se plingea ca i s-a spus si mai demult ca avea prea putin lichid amniotic. dar nu-mi amintesc sa ne fi spus ea ca a observat ca pierde lichid. asa ca ma tot intrebam cum e posibil. sau e ceva ce se poate intimpla, pur si simplu? adica sa ai mai putin lichid amniotic.

acum mai am o intrebare importanta: ce credeti ca mi-ar trebui adus din Romania, pt dupa ce nasc? (ma refer la ceva pt copila sau pt mine - ceai, pastile...?). cumnatu-meu pleaca in Ro pt 2 saptamini si tre sa ma gindesc ce sa-i zic sa-mi aduca la intoarcere, dar n-am idee ce anume imi trebuie si stiu sigur ca era ceva de adus, dar mintea imi functioneaza la nivel minim, de ceva vreme.

miine mergem la spital, sa vorbim cu un anestezist despre epidurala si alte optiuni pt ziua (noaptea?) cind voi naste. cu ocazia asta o sa facem si un tur al sectiei de maternitate/nou nascuti, ca daca mai amin mult... nu mai am eu sansa sa vad totul dinainte :)

nshiro, esti o mumoasa! am vazut poza de pe contul comun, sarcina te-a infrumusetat si mai tare, parca. asteptam sa vedem bebelasul-bibeloul tau japonez.

azi-noapte am reusit si eu sa dorm bine, dar cred ca numai din cauza ca noptile trecute m-am tot trezit de la 4:30, iar ziua m-au muncit astia de la birou de m-au terminat. in rest, in fiecare seara abia respir si ma rog sa adorm mai repede ca sa pot uita cit de greu respir. mai am 3 saptamini si intru si eu in prenatal, yes! sper sa nu nasc pina atunci, ca nu ma simt prea pregatita am nevoie sa stau macar o saptamina pe-acasa, sa ma mai odihnesc si sa profit de prenatal, si abia dup-aia sa vina bebe :)

io sunt dependenta de ciocolata. nu am scapare, va zic. o sa ma fac cit casa, si nici macar pozele din profil n-or sa ma mai scape, daca nu ma domolesc. dar ce sa fac...? bag si eu acum, ca dupa nastere vreau sa ma cumintesc :P

32+3

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Aida, roaga sa-ti aduca niste picaturi de colici sau cum s-o numi in Ro pentru bebe.
Eu stiu ca in USA nu ti se da absolut nimic. Ei considera aceste dureri firesti si ca atare nu le trateaza. Dar stiu de la mamicile din grupa lui Luca ca ele erau tare multumite de acest suc sau ce-o fi pentru colici.
Altceva nu-mi vine in minte acum. Dar in mare cam gasesti si aici tot ce ai nevoie. Ah, mai intreaba fetele din USA ca sunt multe mamici pe acolo si iti raspund ele. Sau din Canada.
Aseara am fost la WalMart si am cumparat o palariuta zbenguinei mele. Nu e asa de frumoasa ca a ta, dar e dulcica. parca e un ghiocel. Alea, gen bonetica, erau de la 6-9 luni. Si pana nu vad cat e de mare sau mica scafarlia lui zbengu, nu ma bag. Ca am avut probleme cu Luca ca avea capatana sub limita inferioara. Si nu prea gaseam caciulite, palariute si alte minuni.
Si zici ca bagi la greu cioco? Pai eu ce sa mai zic ca nu mi-am mai cumparat nimic dulce, decat niste inghetata pe care o mananc pe furis sa nu ma vada fiu-meu ca cere si el. Si dup-aia noaptea tuseste ca un magarus.
Dar azi, dupa somnul de frumusete, am poftit la ceva dulce si nimic dom'le in casa. Sa mor si nu altceva. Bagai doua portocale asa ca pe banda rulanta si mai uitai de pofta mea de dulciuri. Dar zau ca e groaznic sa poftesti la ceva si sa nu ai. Oyoyoy.
Oh, fetelor, sotul ma suna sa-mi spuna ca vine vineri acasa, dar luni inapoi la clientul ala. Ma cam suparai. Si nici nu poate sa nu se duca. Mi s-a urat sa fiu singura. Nu mai pot. Doamne ajuta sa nu ma apuce vreo durere sa fiu nevoita sa ma duc la spital.
Si ca sa-mi treaca supararea, imi trimise o felicitare de 1 Martie cu niste ghiocei.
Pup gasca,

Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Ceela ai avut o nastere usoara si ma bucur mult ca esti bine si tu si bebe.
Catrinel draga bataile inimii erau regulate dar fata nu misca, ea care trebuiau pana atunci sa-i mute de 3-4 ori monitoarele ca sa-i prinda inimioara ca se tot misca. Sper ca maine sa fie bine desi nu ma simt eu prea bine.
Ileana si eu tot asa imi simt burtica ca pleaca la plimbare singura de grea ce e.
Tina chiar vroiam sa-ti spun ca e foarte bun articolul cu prenatalele. Multam.
Laura Ioana n-o sa fie prea placut sa stai in spital cine stie cat, dar daca asa esti tu mai linistita, eu iti tin pumnii sa fie totul ok si sa revii cu vesti bune.
Ciuf si mie mi-e doooor. Am pus cateva ghivece cu zambile si miroase ata de frumos in casa ...macar atat. Apropo nu vrei sa te iau de cuscra? :)
Irina trimite-o pe mama ta la o pedichiura. Se va simti mai bine.
Cosmina si eu la 34 de saptamani aveam cel putin 10-15 contractii pe zi si toata lumea zicea ca nasc mai repede. Acum am 39 de sapt si abia am 2 contractii pe seara.
Fetele am vorbit azi cu Delia. Era inca in spital dar se externa in seara asta. Bebe e bine si ea era tare multumita de cezariana, zicea ca nu a simtit nimic. A promis ca va intra zilele astea sa puna poze cu mandretea de baiat.
Eu maine din nou la control. Picioarele si mainile tot asa umflate. Bebica toata ziua a dormit de m-a bagat in sperieti si toata seara a avut program de dans printre coaste.

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_simona spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR
Eu azi am fost trezita la 6 dimineata de un mesaj de la prietena mea in care imi spunea ca a nascut o fetita azi noapte si ca sunt bine.M-am bucurat enorm de mult,sarcinile noastre erau de acceasi varsta dar poate credeti ca sunt rea,nu stiu ce am dar sunt complet indispusa si dezamagita,am impresia ca mie nu o sa-mi vina niciodata timpu sa-mi tin bebelina in brate.Imi doresc asa de mult incat as trece peste orice sa o tin in brate,sa pot so simt langa mina,so mangai si so iubesc.
Sper ca nu sunt absurda dar asta simt acum.O sa vina si randu meu?
35w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Andra Simona, pai te ineci ca tiganu' la mal? Mai ai un pic si gata!!! Rabdare, fara tutun

Fetelor am vorbit cu dr si mi-a zis sa vin luni la Iasi si pana atunci sa stau cumintica. Asa ca mai am de asteptat si eu imi faceam planuri ca ma duc acolo si ma apuc de ridicat paturi si nasc in we.

Nshiro tinem pumnii pentru maine. Ai sa vezi ca trece repede si usor. La cezariana asta e avantajul

Laura cu 36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

salutare

Astazi m-am trezit cu fundu` in sus! Nu am chef de nimic poate din cauza ca tati a plecat pentru cateva zile din tara si nu prea-mi convine.
Am si ceva greturi ( eu care am fost o norocoasa si nu am avut nici-o data de cand sunt insarcinata), dar cred si eu dupa ce am mancat cereale cu lapte, am baut lapte, suc de morcovi cu mere si apa. Super combinatie!
sper sa nu stau langa wc toata ziua.
Deci sunt super, maini umflate, picioare la fel, ce sa zic!
Andreea Georgiana, deci un balon.... super! tu nasti la Giulesti, sau v-am incurcat rau de tot,ca esti din timisoara.
Diana1968, stiu sigur ca tu esti la Giulesti si esti la acelasi dr. Stii cumva ce atentii se dau pe acolo si la cine?
Daca nu poti pe forum, vb pe YM, red_tania2003.
Si bebelina mea sta in fundulet, asa ca ma astept tot la cezariana. Dar stabilim pe 20 martie cand merg la control.

Pupicei la toate burticile si mai ales la bb

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

scuze, am uitat, Nshiro tinem pumnii pentru maine!

Ai tinut poza ascunsa pana acum, esti o mumoasa si tu te vaietai de kg!
Bataita!
pupici si bafta, norocoas-o de maine o pupicesti pe bb.
pa

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput