Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 5
Cosmina spune:
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!!!! SA FITI FERICITE ALATURI DE NOILE MINUNI DIN VIATA VOSTRA, SA CREASCA MARI SI SANATOSI!!!

Eu sunt bine, bebelusul e si el bine, e intors 
. Chestia e ca tot am contractii si voi naste mai repede cu 2-3 saptamani de data normala. M-am hotarat si unde voi naste, asa ca, TINA, aici sunt datele mele:
Spitalul St. Marienkrankenhaus, Ludwigshafen (Germania) cu Dr. de garda.
Ce nu stiu sigur e data nasterii. Important e sa stiu ca piticul meu e sanatos. Va pup dulce pe toate si pe piticii vostri.
Cosmina
34+
andra_simona spune:
FETELOR EU VA DORESC O PRIMAVARA SUPERBA,PLINA DE IMPLINIRI SI MULTA SANATATE VOUA SI CELOR DRAGI.PUPICI LA TOATA LUMEA SI CATE UN GHIOCEL PT FIECARE
PROASPETELOR MAMICI LA DORESC REFACERE RAPIDA SI MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE BEBITI SI BINEANTELES DE CEI DRAGI.FELICITARI

[colegi
]

Eu azi am fost la doctor si totu e bine mi-a spus ca colu sa scurtat fff mult dar ca bebe mai sta sigur cel putin 2 sapt,iar sapt viitoare marti am programare la o noua eco 3D.De abia astept sa-l vad din nou pe bebe.
Nu stiu cum sunteti voi dar eu pe cuvant ca sincer nu mai am rabdare de abia astept sa vina bebe.Si tot azi am hotarat cu doctoru-E CLAR NASTERE NORMALA
asta si vroiam da............cu anestezie epidurala.
TINUTZA-multumesc ca mai ajutat cu OANA am primit de la ea mesaju,e totu ok.Ce ne-am face fara tine,uite de la mine si bebele meu 

Va doresc o noapte cat mai odihnitoare pt ca toate avem nevoie de asa ceva.Eu azi noapte am facut poteca prin casa din cauza arsurilor,am adormit si eu dupa ce am baut vreo 2 litri de lapte.Dupa ce ca arat ca un balon,dupa laptele ala....va inchipuiti

35w
andra_simona spune:
SI SCUM..............................
NSHIRO- ITI TINEM PUMNI,HAI NSHIRO

CURAJ CA TOTU VA FII BINE.MULTI 

DE LA
Cosmina spune:
Ceau fetele, cine mai are arsuri? Sau chiar dureri? Pe mine de vreo saptamana ma doare zilnic stomacul. Doctorita mi-a zis sa mananc migdale si nuci. Aveti voi si alt leac? Dar dunga alba de la buric in jos aveti? Eu am. Ma gandeam ca poate nu sunt singura....
Va pup.
Cosmina
34+
ile77 spune:
Biuta si Catrinutza felicitari pt bebei!
Sa fie sanatosi si frumosi, mincaciosi si cuminti!
Asteptam pozici
Ile
39+
Tina_Welsh spune:
Tcelen nici o problema!Eu as vrea sa ramanem impreuna.Sper sa ramanem.Vedem!
Laura_Ioana,am inteles perfect ce-ai zis.Asa voi proceda si eu.O sa primesc mesajele tale pe numarul lui Mark,adica pe 00447883041352,si eu iti voi da mesaj dupa cel pe care nu pot primi mesaj adica 00447758267464!Te pup si tin pumnii.SA ne sms-uim!

SA ne dai de veste inainte sa pleci!
Cosmina iti multumesc pentru date!Arsuri am o gramada,si acum cand ai pomenit de durere de stomac,am stat si-am analizat ca n-am mai avut asa ceva de luni de zile!WOW!E chiar interesant.Dunga alba n-am dar am una maro de sus pana jos.ASa zisa Linea Negra!
Andra_Simona,sunt bucuroasa ca te-am putut ajuta!
Maria28, Doina Cel, Lumysti, Cali, Bita_B,Batentian Dana,Florentina E,Liliprejbeanu, TweetyGeo, Ayryny, Emiii2,DIanaforich,Kit,Ioana.C,Danar,Danielaneda, Andan, Luizax
Titinutza, Manu, Bobo9,Ioana22,Otilica,Rorosu,Honeypuma,Taki,
Val77,unde sunteti?Ca va dau la disparute!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Cosmina spune:
Da, si eu am Linea Negra dar am si o dunga mult mai lata, cam de 2 degete, alba, ca si cum mi s-ar fi intins pielea foarte tare si s-ar fi albit. Ma gandeam ca poate a mai aparut cuiva. Va pup.
Cosmina
34+
ama_kaly spune:
FELICITARI CATRINUTZA SI BIUTA PENTRU BEBELUSI!!!
Sa va traiasca!!!
ceela mi-ai dat si mie curaj sa nasc cu anestezie locala acum dupa ce am citit ce ai povestit tu!!felicitari pentru baietel!!Sa va traiasca si sa creasca mare si voinic ca frumos am vazut in poze ca e!!
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
kit spune:
Buna!
Sunt si eu pe aici
; ca de obicei citesc dar nu prea scriu.
Acu am si cateva motive: contractii la greu...
Nu pot sa stau in nici un fel ca imi pleaca burta intr-o parte si asa ramane. E cand patrata, cand cu denivelari ... si asa face intr-una, zi si noapte.
Asta e! Inca putin si gata!
Pupici si sanatate tuturor!
37 fix
Cosmina spune:
Kit, iti tin pumnii sa fie bine. Sarcina usoara si un bebelus sanatos!!

Contractii si eu am, si la mine e cam " stramba" burtica cateodata.![]()
![]()
![]()
Cosmina
34+