Mamici de martie-aprilie 2006 (51)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau!

Aida cred ca io-s aia cu multi muzicanti...de obicei
nu puneam...dar de data asta nu stiu ce m-a apucat...Scuze!
Stiu cat de greu se citeste ca si eu m-am lovit de pb!
Promit ca nu mai fac!

35+

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

mihaser,
lasa ca m-am descurcat, pina la urma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

CATRINUTZA,FELICITARIIIIIIIIIIIIII!SA-TI TRAIASCA BEBELUL,SA-TI CREASCA MARE,FRUMOS SI SANATOS!SA VA BUCURATI DE FATA!SA TE REFACI REPEDE,SA VII INAPOI SI SA NE POVESTESTI TOT!!

TINA,imi cer scuze ca nu am mai putu vorbii azi cu tine,si nu-i nimic daca nu ai tu timp,o gasi un moderator timp sa ne deschida alt capitol,cand se incheie unul,esenteal sa fiim si acolo toate!!!!

DOUBLEMOM,am vazut pozele cu fetele,frumoase foc!iti vine sa le mananci!!cum te descurci cu doi bebei odata????cred ca e greu tare!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Felicitari Catrinuta !!!!
Sa-ti traiasca bebe si sa fie sanatos !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Catrinutza, sa-ti traiasca mandretea de fata. Sa fie sanatoasa si sa aiba un viitor frumos!
Fetelor, eu sunt terminata de oboseala. Azi-noapte nu stiu daca am dormit vreo trei ore. Picioarele imi ardeau rau de tot, am deschis geamul, la naiba, m-au apucat caldurile. Daca o tin tot asa pana nasc, e clar ca am imbulinat-o.
Ieri, in parc, ma apucase o moleseala de imi venea sa pic din picioare. Burta asta atarna tare greu si cand ma gandesc ca mai am vreo 6-7 saptamani, vai de fundul meu.
Tania, ti-am trimis mesaj cu adresa alor mei.
Rocsana, nu ziceai ca ziua femeilor e undeva pe langa 3 martie? Sau ma insel? Oricum e un cadou frumos de martisor.
Fetelor, eu am uitat ca azi e 1 martie. Offfff. E grele.
Va doresc la toate o primavara cu mult soare, multe flori si bucurii!
Mi-e dor sa am ghiocei. Mi-e dor sa ma duc in padure sa culeg tamaioare, brandusele. Mi-e dor de primavara de acasa.
Incerc sa aduc si eu primavara la mine in casa. Mi-am pus bulbi de zambile in ghivece si crini imperiali. Astept sa-mi infloreasca.
Pup gasca,

Ciuf (32+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

FELICITARI, BIUTA SI CATRINUTZA !!!
REFACERE RAPIDA, BEBEI SANATOSI SI VESELI !!!

Fetelor, io tot pe-aici sunt Lumea ma suna sa vada daca am nascut (Tinuta, ), iar eu .... pauza. Unei colege de serviciu i-am zis de dimineata la telefon ca m-am razgandit, eu nu mai nasc.

Vorbeam cu sotul ieri ca bebelui nostru ii place asa de mult la mami, ca va iesi un mamos, va sta sub fustele mele toata viata Se va insura pe la 40 ani (la insistentele mele !), si atunci imi va aduce nora in casa, tot nu va pleca de langa mami a lui ! Am incurcat-o daca va fi asa, eu sunt mai mult genul " Du-te si fa-ti un drum in viata ! Eu voi fi totdeauna la dispozitia ta, daca ai nevoie de mine, dar incerca sa faci ceva singur !" Dar sa vedem ......

A venit mami pe la mine !! Ce bine eeeeeeee ...... acum e la bucatarie, gateste Dar saraca are niste bataturi urate, a pus picioarele la inmuiat in apa fierbinte si s-a dat cu creme, dar acum are impresia ca i-au copt !! Nici nu stiu ce sa-i spun, sa ia antibiotice ??

Maine seara ma duc la doctor, sa vedem ce-mi zice. Ultima oara cica "daca nu iese pana joi, vineri il scoatem". Dar io vreau sa-l mai lasam, macar pana luni, cand am DPN-ul.
Beau ceai de zmeur, 2 cani/zi, din sapt. 37 si degeaba.

O PRIMAVARA FRUMOASA VA UREZ TUTUROR !!!

Irina. 39+ (WOOOOOOW !!!)

Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Catrinel 17, da sunt proramata la cezariana din cauza pozitiei lui bb. Sa stii ca subscriu si eu la ce-ai zis tu "ma enerveaza persoana mea proprie si personala ca nu mai ma pot misca etc". Uneori imi vine sa ma fortez sa fac lucruri pe care le faceam altadata(sa ma aplec , sa ma le la sireturi, sa ridic ceva, sa ster faianta etc) dar de frica sa nu nasc inainte de proramare ma opresc.
[red]Ceela[/red,] mersi de informatii. Imi sunt de ajutor. Imi spusesera niste fete ca au avut scureri vreo doua zile dupa, mari de tot. Depinde de oranism cred. Pare destul de suportabil ce ai povestit tu acolo. Oricum si cunostintele mele s-au refacut repede dupa operatie. Sa vedem care e politica si la Giulesti, unde voi naste eu.
Ma duc sa caut pozele lui Double mom sa ma binedispun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Felicitari tuturor mamicutelor, sa fiti sanatose si fericite alaturi de scumpii vostri bbei, iar bebeii sa fie sanatosi, papaciosi si frumosi!
Burticilor le doresc o sarcina usoara in cotinuare. O nastere usoara, si sa veniti sanatoase si fericite cu bbeii sanatosi acasa!

Am o rugaminte pt fetele care vor naste la Elias: fetelor inainte de a pleca acasa cu bbii, dr neonatolog va va tine o sedinta in care va va da unele indicatii si prescrieri pt bbi. Va rog mult de tot daca va va prescrie calciu gluconic la vreuna dintre voi spunetii ca nu se mai fabrica si sa va prescrie altceva. Rugamintea mea este sa spuneti si aici ce Ca v-a prescris, iar daca sunteti amabile datimi si mie un PM cu denumirea respectiva.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tinutza nu am internet mai mult ca sigur acolo Sa fiu nultunita daca nu ma va pune in salon cu multa lume (mi-a promis ca ma pune intr-o rezerva, dar cine stie). Oricum o sa-ti mai trimit mesaj pe numarul lui Mark, parca asa spuneai? Si ma voi semna, ptc mai am o cartela, in afara de cea cu abonamentul, de pe care imi convine sa trimit mesaj; dar telefoane voi primi numai pe nr pe care ti l-am dat Sper ca am fost cat de cat coerenta

Laura cu 36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

1 Martie fericit la toate fetele!

Felicitari Catrinutza pt bebelina Maria Ruxandra si nota 10!

Felicitari Biuta care ne-a luat prin surprindere cu bebeul! sa creasca mare si mancacios!

Serj, mersi, ai fost pe faza cu pernutza, ma gandeam eu ca trebuie sa fie o explicatie. E o scumpica Ambra, mai pune poze!

Mihaser, si eu vreau martisoare!!! Pe aici nu sunt...

...ma duc la conferinta pe mess....

34+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput