Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 3
ileana_marius spune:
Felicitari CATRINUTZA si BIUTA! Sa fiti sanatosi cu totii si voi sa va refaceti repede!
Si pe la noi ninge de 2 zile continuu si eu abea asteptam primavara, odata cu 1 Martie.
Fetelor am niste dureri (mai degraba jene) la mers, de parca ma trage cineva de burta in jos. Cand stau jos nu e o problema, dar cand merg...abea mai pot. A mai patit cineva?
O floare de Martisor pentru toate fetele 

Ileana
33+
Poze cu noi
Ghindoaca
Tina_Welsh spune:
Aida,unde umblii?Am mai sters din bebelusi.E vreo schimbare?
Vezi ca am postat subiectul cu cursuri de prenatale.E in varful subiectelor pe odisee.Sa imi zici ce parere ai!Super burtik de 32 de saptamani.Te rog sa o pui si pe contul comun,si daca poti si vrei,sa o stergi pe cealalta ca nu se vede clar deloc
!
MP,nu am avut timp deloc sa citesc.Bia acum am inceput sa citesc la capitolul 50.Extraoridnar Vladut.E un dulce.Te rog sa te linistesti si ai sa vezi ca o sa fie totul ok.Sanatate multa lui Marius,si nu este absolut nici o problema cu site-ul.Stai fara grija!Distractie placuta astazi cu Vladut!Multi 

Ariadna,felicitari inca odata pentru bebe Mark.SA mai imi spui te rog,cati cm a avut bebe Mark,si la ce spital si in ce oras ai nascut?SI data nasterii a ta daca vrei bineinteles.Abia acum am reusit sa iti citesc si eu povestea nasterii.Super!!!!!Sper sa nasc si eu asa ca tine!
Ceela,ai un baietel frumos foc.Si urarea mea dintotdeauna,sa iti aduca numai fericire si sa fie sanatos!Bine ai venit acasa!Sa stii ca laptele va incepe sa curga de la sine la cererea bebeluslui.Un alaptat normal pentru o mamica,poate dura intre 4-6 saptamani.Chiar daca tu nu vezi laptele ca curge,cand il pui pe bebe la san se produce automat.Incearca numai si-ai sa vezi!
Catrinel,[pup
Cand sa te sun sa mai vorbim?
Olgutta,multumesc pentru e-mail-ul cu datele tale!
Andreea G esti o dulceeee!Multumesc mult de tot pentru paturica.SA stii ca si eu am unele zile in care il simt pe bebe asa de tare cum ai descris-o tu pe Theea.Apropo,am vazut din greseala in profilul tau de pe DC ca la meserie ai scris Jurnalist.EU eram studenta la Jurnalistica in tara,si la IATC, la sectia regie teatru.SI-am lucrat in TVR Cultural pentru o perioada!Ce tare faza cu cersetorul!Hahaha!Tare bancul cu Bula!Iti multumesc mult de paturica.Ai pus si un firicel albastru in caz ca..??
In legatura cu durerile vaginale,le-am avut si eu,nu au fost zilnice dar au fost,si n-am avut infectie urinara,nici colul moale,ca am fost imediat la control.Parerea moasei a fost intinderea ligamentelor!
Loriana,bine ai revenit.Bine ca totul s-a terminat cu bine!
AI o fetita superba.SA iti traisca si sa iti aduca numai bucurii si impliniri.
Maraki,multumim de urari!
Laura_Ioana,multa sanatate,socrului tau.Si de ce sa te internezi asa devreme?Ca ai doar 36 de saptamani...!
Tania,cred ca asa suntem toate...Cu burta mare,greu la aplecat si frante!
Multa rabdare in continuare!
Alinaalex,trimite-mi mie pozele in mail pe tina_welsh2005@yahoo.co.uk ,si ti le pun ei pe contul comun!Sau trimite un mail in mailul comun ca sa iti dau reply cu parola si le poti adauga singura.
Nshiro,am facut un document cu cursurile de prenatal,dar fiind cezariana nu cred ca te va ajuta prea mult,si astazi sau maine il fac si pe cel cu alaptatul.Poza cu tine e superba.SA nu te mai adud comentand ca esti grasa sau nu stiu ce ca zau ma supar.
Spor la cumparaturi si treaba.SA nu uiti sa ne dai mail!
Adar,dupa cum am scris numarul meu s-a schimbat.AI noul numar pe prima pagina si este numarul sotului,pentru ca numarul pe care il am actualmente nu primesc mesaje de pe Connex.Pe tine nu am de ce sa fiu suparata.SIngurul lucru pe care ti-l doresc este multa sanatate,sa nu iti mai fie asa frica de nastere ca o sa fie totul ok.Am pus un document cu cursurile prenatale in odisee,daca vrei sa citesti.
Mihaser,daca aluatul nu era moale,cand l-ai lasat la crescut...Mai incearca iese pana la urma!
Diana1968,eu am numarul tau de telefon sau nu?DAca nu il am si vrei sa mi-l dai trimite-mi te rog un mail sau un PM!Pozele cu fetitele lui Doublemom sunt in propriul ei album.
Tcelen,eu sunt de acord,sa ne mutam la clubul scutecelor!Dar nu promit ca ma pot ocupa in totalitate,ca acum!
Ileana_Marius,este normal din cauza presiunii.NU iti face griji!
Fetelor,am vorbit ieri cu Pispirica la telefon.Ea se simte mai bine,tot la repaus este,insa nu ii merge calculatorul,asa ca asteapta pana cand vine cel nou (joi sau vineri).Va pupa si va saluta pe toate!
Catrinutza,va saluta pe toate si va pupa si se simte extraordinar de bine!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
nshiro spune:
CATRINUTZA FELICITARI!!!!!!!!! Na ca mi-o luasesi inainte! Traiasca bebe Maria Ruxandra! Sa creasca sanatoasa si frumoasa si sa aiba mult mult noroc in viata! te pupic si te asteptam cu povestea nasterii!
Fetele va multumesc din suflet pentru incurajari, maine mai am de facut niste cumparaturi pe ultima suta de metri, curat in baie si calcat niste bebelisme, sper sa termin! Sper sa am timp sa intru macar sa va salut!
rocsana si bebe chan
Laura Ioana spune:
Multumesc fetelor MP, AndreeaG, Aida, Mihaser si Tinutza pentru incurajari. Acum la ora 16 a iesit din operatie socrul meu (dupa 8 ore) si e la reanimare, operatia a decurs bine, desi a pierdut mult sange. Acum asteptam sa-si revina ca sa putem vorbi un pic cu el.
Biuta si Catrinutza felicitari pentru copilasi!!!! Mama, ce de surprize!!!! Refacere rapida si copilasi sanatosi
Catrinutza cred ca la tine s-a declansat de la sughituri, cat te-am pomenit ca nu spuneai sfarsitul bancului![]()
![]()
Tinutza m-am hotarat ma internez vineri si atunci voi avea 37 de saptamani si 1 zi. Mi-e frica sa mai stau acasa ca sa nu ma apuce pe aici si sa trebuiasca sa merg in chinuri pana la Iasi (si asa mi-e rau in masina de simt ca mor; sa mai am si apa rupta sau contractii...inebunesc
). Asa mai bine stau acolo pana se declanseaza.
Laura
cu
36+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Tina_Welsh spune:
Laura_Ioana si o sa ai internet acolo?Imi mai trimiti si mie cate un mesaj din cand in cand?Multi 

Nshiro,stai linistita,ca termini.Usor usor!
Daca nu ai timp sa mai intrii,eu iti urez de pe acum Cezariana cu succes maxim,o bebelina frumoasa ca tine si sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea
ceela spune:
Buna, inca incerc sa recuperez cu cititu.
CATRINUTA FELICITARI !,sa fiti sanatosi si sa te bucuri de bebe.
Catrinel, eram in 39 saptamani.
Diana1968, bebe al meu nu era coborat, de aia l-au impins dinspre buricu meu spre taietura, colul era inchis(ar mai fi stat el mult acolo).
Picioarele le-am simtit imediat dupa operatie, dar nu sa le misc, ci doar degetele.Primele 22 de ore le-am stat la reanimare dependenta de asistente. Ele iti fac toaleta, asa ca n-am vazut cat erau scurgerile , dar nu m-am patat(acolo am stat fara nimic pe mine, doar invelita in cearsaf)Vata mi-au pus de la ei acolo.In salon mi-am pus cum am ajuns chiloti si vata de la mine, am vazut ca nu verifica nimeni lohiile, asa cum eram avertizata, si la primu schimb mi-am pus tampon.Pentru toaleta trebuia sa te urci pe masa aia de ginecologie cu cracane, si eu cum eram operata am intrebat daca pot sa ma curat singura cu servetele umede cand schimb tamponu si asistenta a zis ca da. Deci am terminat si cu asistentele incepand de a doua zi am fost pe cont propriu.Am ramas cu pachetele de vata .
Ajutorul era rezidenta doctorului, n-am apucat sa-i dau decat ceva la externare, ca ea m-a pansat de plecare(dr. a privit doar)
dianad, colostru a venit putin a doua zi, lapte putin a treia,si abia a patra mai mult, dar nu destul.
Ceai si apa am avut voie si am fost obligata chiar, la 2 ore dupa operatie . In salon am stat prima zi 2 fete cu cezariana, am luat si bebelusii. A doua zi au mai venit doua cu nastere normala.
Nu am mai mancat de dupa amiaza din seara dinainte, si am scapat de clisma.
Contractii e bine sa ai doar asa, pentru binele bebelusului. Se opereaza si fara, daca e programata.
Si abia aseara am realizat secretul refacerii mele din spital:dupa operatie primesti glucoza in vena, 10 bidoane , si cum zici auuu se baga 2 fiole de algocalmin in perfuzie.In salon venea o asistenta si ne impartea fiole, fara sa cerem.Fetele care nascusera natural, nu primeau glucoza, de aia aveau mai putina putere.
BEBE
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cmihaeluta/album?.dir=/c712
ANDREEA GEORGIANA spune:
Bravo Catrinuta!!!!!! 

Sa va traiasca puiuta-martisor si sa te intorci repede acasa,sa ne povestesti personal cum a fost!
Tina,da sunt jurnalist(ma rog,actuala ocupatie),unul mare si gras care pana in sept. trebuie sa redevina ceea ce a fost.
Paturica seamana cu prima paturica a Theei,adica este cu nuante de vernil si bleu(unisex),asa ca ...fie ce-o fi.Si astfel,bebeii nostri vor avea paturele asemanatoare.Si mai ai niste surprize de la noi,strecurate pe acolo...
Nu poti continua niciuna din facultati acolo?
Catrinel,voi face poze cand este totul gata,adica sapt. viitoare,cand imi vin perdelutele si mocheta(camera ei era goala inainte sau ma rog,plina de jucariile parintilor ei zapaciti...care acum sunt spalate si cosmetizate,pt. noua stapana)
Sterilizator nu am luat inca si nici cantar,dar am considerat ca le poate lua si tati singur,cand suntem la maternitate.
Mesaj pt. bebita lui Catrinel:Daca nu te intorci cu caputul in jos repede de tot,venim la tine(pt. ca vei iesi cumva...) si te muscam de nas(de ala mic) si de fundulet si te gadilam de nu te vezi!Ai auzit???
ANDREEA GEORGIANA +35 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Lady_Hawk spune:
Multi pupici gravidutelor si bebilor !!!

Felicitari Catrinutza pentru Maria Ruxandra si tie Biutza pentru cavalerul tau...felicitari si proaspetilor tatici...sa va traiasca bebii si sa va bucurati de ei!!!!Un
pt bebi si o
pentru mamici....hai si o
pentru tatici!!! ![]()
Io
33+ cu beba_mica
beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
aida_o spune:
quote:
Originally posted by Tina_Welsh
Aida,unde umblii?Am mai sters din bebelusi.E vreo schimbare?Vezi ca am postat subiectul cu cursuri de prenatale.E in varful subiectelor pe odisee.Sa imi zici ce parere ai!Super burtik de 32 de saptamani.Te rog sa o pui si pe contul comun,si daca poti si vrei,sa o stergi pe cealalta ca nu se vede clar deloc
!
Tinutza, m-am executat, sa traiti! Sters poza veche, pus poza noua :)
Tu ai facut bine ce-ai facut, ca ai sters bebelusii in plus, da' uite ca a pus altcineva o gramada de muzicanti, unul dupa altul, si iar s-a facut pagina cit o zi de post. Si eu asa ma chinui sa citesc de la stinga la dreapta, cind sunt la birou...

Acu' zi-mi si mie unde-s cursurile alea, ca m-am tot uitat dupa odiseea aia, si n-o gasesc (bag seama ca e ceva tare simplu, dar efectiv neuronu' meu se zbate sa lucreze, fie-mi mila...). Ca vreau sa printez cursurile alea, ca sa le pot citi si eu in liniste, acasa

(gataaaaa, le-am gasit! pai tu ai avut pile, de-ai postat subiectu' taman acolo sus, in capul listei?
32+3
Alexandrawww.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt
Tina_Welsh spune:
Andreea G,iti urez mult succes in cariera.Sper sa poti face ceva in Ro si sa ramai in History!Din pacate nefiind cetatean,aici daca voi continua facultatea ma va costa extrem de mult si nu cred ca imi permit.Vom vedea.Iti multumesc mult de tot pentru tot.SA scrii adresa ta pe colet.
Aida,da am avut pile!Hehehe!Maine urmeaza cursul de alaptat!
!
Tina
and Tina and Mark's baby
Eu si Mark
Semnatura mea