Mamici de martie-aprilie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 2
Serj spune:
Catrinutza, felicitari!!!!! sanatate maxima si refacere rapida, cat mai mult laptic 

cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
ceela spune:
Buna mamici si burtici!
Luni am ajuns acasa, superfericita cu bebelusul meu drag si cuminte.
Vreau mai inatai sa felicit si eu noile mamici:
Delia21, bebe Rudy sa creasca mare si sanatos. Felicitari!
MAMAARIADNA tu chiar ai batut recordu la intoarcerea acasa.BB Adrian Marksa cresti mare si sanatos. Felicitari!
BAGHEERA1975 Felicitari!, Bebe Marc sa cresti mare si sanatos.
BIUTAfelicitari, bebe mancacios si sanatos.
Acum sa zic si eu BINE V-AM GASIT, ca tare dor mi-a fost de voi.
Si pentru ca sunt fete care nasc la Elias, sau chiar cu T, sa va zic cum fost:
Am ajuns la 7 dim la spital, m-au pus la monitorizare 15 minute, o singura contractie(si aia ca m-am incordat eu la muschi ca ma speriasera ca ma trimit acasa). Si in sfarsit apare T si zice gata internarea? Abia atunci se apuca asistentele in priza pentru analize si altele. Si primesc vestea: la 11 ,30 intram in operatie.Am stat de la 9 la 12 pe un pat si m-am jucat pe un joc adus de acasa, langa fetele care erau in travaliu si langa sala de nastere.O placere.Eram fericita ca fac cezariana.
M-au luat repede nici nu ma asteptam 2 tinerele, m-au bagat in sala, zic dezbracati-va, eu ca sa vina T, ele hai mai repede, eu le ascult, ma dezbrac, ma urc pe masa, ma leaga la aparate, vine T, ma intreaba daca generala sau am curaj sa fiu treaza, eu zic pai in spate , sa vad copilu.Ma intorc pe o parte, ma da cu ceva ud pe coloana ,o mica intepatura si gata.Ma intind pe spate si incep sa nu mai simpt picioarel, imi baga sonda, imi pun un paravan de panza in fata sa nu vad sange, si gata .Peste 5 min imi zice sa nu ma speriu ca acum impinge asistenta pe burta sa iasa copilu.Eu simpt ca se urca pe mine, apoi ca trage cineva copilu, zice gata, a iesit.Da nu plangea(atunci m-am speriat)si in cateva secunde gata,plange.Plange de nu mai tace pana il sterg, il invelesc si mi-l aduc sa-l vad.Il pup pe frunte si pleaca cu el.T zice catre minesa-ti traiasca, hai Mihaelo ca ai scapat, sa vezi ce baiat ai...Intre timp lumea muncea, ma curata, ma coase, vine brancardieru , il aud cand intreaba:E grasa? fetele zic:nu ,haide mai repede. Aproape m-am mutat singura pe patu ala cu roti, ma duc la reanimare .Am stat aici pana sambata la 9 dim. Apoi la salon.Pe la 11 am luat baiatu in camera, pana la 11 seara.Duminica multa lume in vizita in salon, il aduceam sa-l vada, si il duceam la cresa.Luni l-am luat in camera pana am plecat acasa.
Acum suntem acasa, ieri ne-a cuprins oboseala aia mare, azi sunt deja activa si pot sa intru pe forum.
De azi noapte de la 11 pana azi la 12 nu i-am mai dat completare biberon.Si asta dupa ce toata lumea isi dadea cu parerea ca nu o sa mai vina laptic(sambata nimic).Am baut la greu ceai de chimen, anason si fenicul(4l pe zi) si de ieri Galactogil.
Abia astept sa citesc ce ati mai facut.
Tina multumesc de telefon,
Ema te pupic si-mi pare bine ca ne-am cunoscut pe viu. Astept vesti bune de la tine.Si sa mai asteptati macar pana vine T.
Va pup, ceela-mamica
BEBE
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cmihaeluta/album?.dir=/c712
Zuzilici spune:
Buna dimineata frumoaselor!
Sa inteleg ca cea care a primit Martisorul cel mai de pret e Catrinutza?
Felicitari si refacere rapida. S-aveti paret de sanatate multa si Maria sa fie mancacioasa si cumnitica. 
Biuta tocmai ce te-am cunoscut si eu mai bine si ne-am vorbit in weekend de numa, numa si gata ai si nascut? Felicitari mamicuto, sa fiti sanatosi si sa reveniti acasa cat mai repede.
Fetelor nu stiu daca v-aduceti aminte sau va intereseaza dar dr. mea care era gravida si trebuia sa nasca in aceeasi perioada cu mine (cica) tocmai a nascut (ieri, cred) un baietel. Asa ca vineri acum pe 3 mergem sa facem cunostinta cu noul (noua) dr.
. Sper sa fie bine. ![]()
Tuturor cate-un
si-o
virtuala cu ocazia zile de 1 Martie si sanatate si nastere usoara tuturor. S-avem parte de bebei sanatosi si frumosi si luptatori si plini de calitati ca si cei care deja s-au nascut aici pe subiectul nostru. 
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
Tina_Welsh spune:
Felicitari inca odata Bia si Catrinutza.Sa va aduca puiutii numai fericire si bucurie!
Aseara am fost anuntata de sotul Catrinutzei (Traian) pe Yahoo Messenger cum ca a nascut.Prima data am crezut ca glumeste Catrinutza,insa mi-am dat seama ca de fapt e adevarat.Iata cum a decurs totul.![]()
Traian,pleaca dimineata normal la munca,Catrinutza ii spune ca o sa se duca nu stiu pe unde sa cumpere nu stiu ce si etc..deci o zi normala.Insa la ora 12 suna telefonul lui Traian..si Catrinutza ii spune foarte frumos ca i s-a rupt apa si sa vina repede acasa.Acum stiti si voi ce ninsoare a fost...asa ca drum de 40 de minute Traian l-a facut intr-o ora si jumatate.Ajunge acasa,suna doctora,doctora le spune sa se grabeasc ca pleaca anestezistul,Traian o luase cu masina pe rosu,pe contrasens,cum necum sa ajunga acolo la timp.Intr-un final au ajuns in jurul orei 14, si la 14.30 totul era gata.Rezultatul?Fetita Maria-Ruxndra,3,400 grame,50.4 cm,Apgar 10.Am vorbit astazi cu Mamica,se pare ca amandoua sunt bine sanatoasa,cea mica a inceput sa suga deja.Pe vineri pe asteptam acasa!
Maria Ruxandra bine ai venit pe lume.SA fii sanatoasa si frumoasa si desteapta!
Acum ma duc sa citesc din urma si revin.Va 
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
Diana1968 spune:
Ceela, felicitari inca o data.
E ceva care m-a speriat la operatie. Ai zis ca ai simtit ca s-a urcat cineva pe tine si ca a impins asistenta pe burta ta. Eu am operatie de hernie de 10 cm si mi-e frica sa nu mi se rupa daca apasa asa cineva pe burta mea. Si picioarele cand ai inceput sa le simti din nou? Eu parca as prefera anestezie enerala.
Dupa operatie ai avut scureri multe? A trebuit sa folosesti multe pachete de vata?
Tu ai dat multumescul si doctorului care ajuta?
dianad spune:
Ceela, te aspeptam
.Ne-ai dat curaj fricoaselor pentru anestezia locala. Se pare ca nu ai simtit mai nimic in afara de mica intepatura si de interventia asistentei.Laptele cand a venit? Si ceaiuri de cand ai inceput sa bei?In salon ai stat numai cu fete care au avut cezariana? Cate ati fost in camera?Pentru ingrijirea lui bebe ce recomanda maternitatea sa avem la noi? E adevarat ca nu ne lasa cu chiloti? Chiar si pe cele cu cezariana? Ai mancat ceva in dimineata operatiei?De ce a trebuit sa ai macar o contractie? Nu se face cezariana in absenta contractiilor?DianaD 33+ sau 32+
MP spune:
Gata fetelor, ne-am intors de la joaca.A fost super.Ne-am udat din cap pana in picioare.Vremea e superba si era pacat sa nu profitam de ea.Mai greu la mine cu aplecatul si ridicatul,asa ca flacaul m-a doborat cu bulgarii...
Ceela,bine ai revenit!
Catrinutza,ce martisor frumos ai primit,vezi?Sa iti traiasca si sa fiti sanatoase! Ai scapat si de morcovi,norocoaso,si iti tii si puiul in brate de 1 Martie.Numai bine din partea noastra!Te asteptam acasa.
Pupici la toata lumea !
Monica,37 fix
Pozele noastre
Vlad
Matei
alinaalex spune:
A VENIT PRIMAVARAAAAAA!!!!!

VA UREZ TUTUROR UN 1 MARTIE PLIN DE CADOURI SI BUCURII!!!

FELICITARI PROASPETELOR MAMICI CATRINUTZA SI BIUTA!!!!

La noi s-a oprit ninsoarea, e soare si e e asa frumos...
In sfarsit...Mai pove mai tarziu, ma duc cu tati in oras.
ALINA si BB
35+
pozici
ema.72 spune:
Burtici si mamici va doresc la toate o primavara frumoasa plina de bucurii si multa sanatate.
Biuta felicitari pentru nasterea baietelului. Sa ai parte de refacere rapida si de multa sanatate. Lui bb bun venit pe lume, sa fie sanatos, mancacios si sa aiba parte de multe bucurii.
.
Catrinuta felicitari pentru Maria Ruxandra. Ai avut o mare piatra de incercare cu vremea de ieri dar ai invins-o. Sa fiti sanatose si sa aveti parte de mult noroc si impliniri.
.
Dianad semnatura aparea cu doua varste de sarcina pentru ca in mod normal trebuia ieri sa fie 39w1d dar din eco a reiesit ca bb e dezvoltat ca pentru 37w1d. Asta dupa ce la 36w era in grafic. Eco am facut-o la Dr. Iosup care a fost super dragut si amabil ca de obicei si mi-a raspuns la multe intrebari. Tu sincer nu te stresa cu toate dimensiunile astea ca nu fac bine. Gandeste pozitiv ca te va ajute si pe tine si pe bb. ( dau si eu sfaturi ca daca la mine nu-s in stare sa respect regulile....).
Ceela bine ca ai rezolvat cu lapticul lui bb. Acum o sa fie si mai bine pentru el si tu las-o mai usor cu treburile ca e totusi o operatie. Ma bucur si eu ca ne-am cunoscut si poate ne mai vedem si cu bb-ii in parc.
Pupici la toata lumea.
Ema
Catrinel_17 spune:
ANDREEA, ai ceva poze cu camarutza? Cred ca arata deja tare frumos!! Eu primesc de la mama perdelutzele, covor nou nu iau inca, il iau mai triziu, cind va incepe sa se tirasca, acuma astept “accidentele” sa se petreaca pe asta vechi ![]()
Ce sterilizator iei? De microunde, sau cu vapori?
Cintar nici nu imi iau, ca nu vreau sa ma stressez ca nu pune in greutate, si cred ca va veni moasa cu el, oricum. Azi ma intilnesc cu ea prima oara.
Ce mistooo faza cu masina!!!
adica cu …balonul!!!
LAURA, eu inca conduc. Stau destul de incomod, dar 40 de min cred ca merge.
Felicitari BAGHEERA! Scuze de intirziere!! Bebe frumos si sanatos iti doresc!!!
LORIANA – sanatate lui Mady si tie recuperare usoara! Vad ca merge spre bine, imi doresc si eu asa!!
ARIADNA, era o brosura depre alaptare, cred ca iau azi un laptop acasa si ma apuc de ea. Poate maine reusesc sa o postez. Ce face bebe? La cite ore maninca? 
CIUF, am inteles ca galactogyl e produs francez, poate se poate comanda si in state? Daca nu, incerc sa intreb eu aici la farmacie si as putea sa iti trimit!
MIHASER, n-am pila…o sa vad cum fac cu coada. Acuma stau sa ma gindesc ca poate vin chiar la sf lui septembrie… mai vad io. Dar oricum, iti dau de stire cind vin! 
ANAIRDA, da cum naiba a trebuit s-o stimuleze cu curent?? Bataile inimii nu au putut sa i le monitorizeze? Tin pumnii sa fie bine!!!
NOE, deci tu la cite saptamani esti programata la cezariana? La 39? As vrea si io asa….vreau sa se mai coaca un pic titza mica in burtik.
ADAR, hai ca te pup si io!!
pupa-ma macar tu inapoi…![]()
DIANAD, multumesc! sa stii ca am sa aplic remediul ala cu cartoful pt hemoroizi… as aplica orice!!!!!!!!!!!!!
NSHIRO, bafta pe vineri!! Iti tin pumnii, o sa fie totul bine, ai sa vezi!!! Abia astept poze cu bebe japonezutz!! Te pup cu drag, si ai grija de tine, stiu ca emotiile sunt mari.
ILE, io ma focusez (sau incerc!!) sa ma focusez numai pe momentele de DUPA!! Cred ca fericire mai mare nu exista!! Pur si simplu!!
BIUTA, FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa-ti traiasca bebe si sa se faca mare si frumos, numai bucurii sa va aduca!! Refarece usoara si mult laptic!
DIANA 1968, bebe e inca pelvian? Cum o sa nasti? Ti s-a recomandat si tie cezariana? Ai grija de tine, mai este putin de tot… io zic, ca ieri am dat intr-o depresie de am plins toata seara, m-au napadit hormonii, vorba lu’ Ciuf.
Ce? A nascut CATRINUTZA? Catrinutzooooooo, sanatate maxima si refacere rapida!! Bebe frumos si sanatos si muuuulta fericire!!! Tot ce-ti doresti tu!
CEELA, mi-au dat lacrimile la povestea ta. Ca la toate, de altfel… sunt o smiorcaioasa… bebe sanatos, frumos, si mincacios iti doresc, si tie sa te refaci repejor!! Ce haioasa faza cu brancardierul…
In cite saptamani erai?
Despre mine… totul OK, mi se intareste burtika destul de des, dar am crescut doza de magneziu – pe chestia asta s-a mai redus si din constipatie… ufff… sunt greaaaaa, si ma enerveaza persoana mea proprie si personala, ca nu mai sunt in stare de tot felul de chestii..
Vineri am control – sa vad daca s-a intors mamzel, desi nu cred, si atunci vedem cum este cu cezariana aia. Incerc sa mai intru cit pot de des, fetelor. Va pup pe toate mult de tot.
Pispi, nu-mi da emotii iar!!!!!
Catrinel & titza mică