Mamici de mai-iunie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 6
puiudana2004 spune:
Si sper ca nu ati uitat ca luna asta mai vine o intalnire ca
si dau nana 
Dana
27+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
Diana79 spune:
O primavara frumoasa, cu mult soare si zile senine.
Sa avetzi o zi de 1 Martie cat mai minunata, si plina de surprize placute.
Noi suntem bine. Mai mergem pe 21 martie la control cand vom face si testul de diabet.
Va pup si numai bine
Diana 25+ cu Nicole Evelyn
DianaR spune:
Fetelor, ma incearca o leeeeneeee (am vrut sa folosesc alt cuvant dar m-am abtinut). Ii frumos afara asa ca am iesit cu fiu-miu la zapada si m-a capiat, nu vrea manusi nici batut, le accepta numai cand is mainile reci si rosii de frig si atunci sta cu ele 5 min ,si apoi jos...
Plus ca m-am gandit eu sa-l inveselesc si sa ma tavalesc cu el prin zapada ca el singur nu se lasa tavalit si apoi tot pe spate cu picioarele in sus vroia sa ma vada... Deh, astia-s copii, eu inca nu am vazut unul de varsta lui fiu-miu sa stea cuminte.
Cu brida asta amniotica nu stiu nici eu extraordinar de multe, doar ca is un fel de benzi formate de fibrina din lichidul amniotic, si cand sunt destul de tepene pot sa jeneze fatul in dezvoltare, doamne feri sa nu-i lase vreun segment sa se dezvolte (gen mana, deget, picior). Acu eu de brida placenetara n-ama auzit expres, ma gandesc ca-i o brida amniotica care are unul din capete sau amandoua pe placenta. Ii bine ca s-a rupt ca nu mai face presiune pe fat, ii rau ca exista ca inseamna ca unde s-a format odata mai pot apare altele, asa ca-i musai de supravegheat sarcina prin ecografii repetate.
Dolce mama, eu as schimba medicul instant...
Gicutza, felicitari ptr. bebelina vioaie!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
papadie spune:
Diana poi daca nu prestezi cu noi la bara de-aia te...incearca o leneeeeee:)))))))))))))))))))))))))))))))
Bey pe mess sunteti mai vorbarete? Poate o punem de-o sedinta:))
dolcebaby spune:
Fetelor GATA !!!!
Miine la 4:30 am programare la faimosul Dr. Nayel !
Va multumesc la toate pt incurajari, datorita voua am luat decizia aceasta care sper sa fie cea buna...
Sa imi tineti pumnii pt miine seara ca am emotii !
Va pup si va doresc o seara placuta !
Multumesc IOANA !!!
dolcebaby
DianaR spune:
Papa, pai tocmai vroiam sa spun ca sunt la ora de sex de ma .... o lene
Asa ca de aici pana la exercitii la bara nu-i mult![]()
Diana , Vladut
ian-febr 2006
DianaR spune:
Dolce f. bine! zic ca-i bine sa mai vezi si alti medici, mai ales daca nu esti multumita de al tau! Tinem pumnii maine!
Diana , Vladut
ian-febr 2006
gicutza spune:
Uite ca dupa o veste buna a venit si una rea.. tocmai mi-a spus bona ca Bubu a facut febra 40 acum la 5 cand s-a trezit. Astept sotul sa vina sa mai ia si mergem sa-l luam acasa. Dar parca m-am tampit de tot.. nush ce sa-i fac? Am sa-i dau Nurofen dar nu vreau sa ma duc la urgente, si la doctorita doar maine putem merge. Nici nu stiu de la ce poate fi, ca cica doar la ceafa e fierbinte. Sa fie de la maselute? Ca tocmai ii ies 3 deodata. Sunt cu sufletul la gura si stomacul ghem.
Fetele care aveti pitici de 2 ani, spuneti-mi va rog si mie ce sa-i fac? Ce "leacuri" sa-i dau?
Vlad
Sa traim bine!
amiss_zip spune:

Mama mia ce veselie este p'aici ! Imi place...faza cu dansatul la bara
...dar pacat ca nu e sotul acasa sa fac o incercare
...
Va uram si noi sa aveti parte de o primavara frumoasa, cu multi, multi fluturi in stomac
si de ce nu in burtik
!
cristina si eu mai am intepaturi in burtik sau deasupra ei dar asta doar cand fac prea mult efort (mers de dimineata pana seara, stat in picioare f mult etc)... Multa sanatate!
Va pup! si sa nu uitati de fluturi!