Mamici de mai-iunie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 5
dolcebaby spune:
Ioana nu am primit mail-ul poti te rog sa_mi trimiti nr pe mess ?
Multumesc!
dolcebaby
crisbar spune:
inaioana, multumesc pentru nr. de tel. tu esti multumita de dr? are timp macar 10 minute sa stea de vb cu pacienta?si mai este o problema: eu nu m-am hotarat inca cum nasc dar de frica inclin spre cezariana. el ce parere are despre asta? in caz ca pacienta vrea musai cezariana?
quote:
Originally posted by inaioana
Cris, cu mare placere!Ti-am trimis pe email numerele lui Nayel! Poti sa intri si la subiectul lui de la "Nasterea pe glob" sa le mai intrebi pe fete una-alta despre el daca vrei...sunt foarte dragutze!
Ioana29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Papadie, la zizi e liniste si pace cam de multisor...chiar ma ingrijorez!![]()
Dar pe aici vad ca fetele noastre care dadeau refreshu' toata ziua (Luana, Carmina, Cristina, etc etc) nu mai zic nimic... Cine stie cum or petrece ele si noi mame de copii cu state veki stam acasa la skimbat pempersi...![]()
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Dolce, nu am id-ul tau de mess, apeleaza-ma tu. Oricum verifica-ti adresa de mail pe care ai dat-o cand te-ai inregistrat pe DC.
Cris, este foarte amabil si sta de vorba cu tine cat vrei. Noteaza-ti eventual toate intrebarile/temerile si spune-i-le pe toate. In orice caz mie mi s-a parut de o politete exemplara asa ca e exclus sa te grabeasca daca mai ai intrebari de pus.
Eu stiu ca nu e un adept al cezarienei la cerere, totusi am inteles de la fete ca daca ii explici clar ca nu vrei decat cezariana si o tii pe a ta...te intelege. (Daca nu cumva te convinge el de contrariu
)
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
cristina1702 spune:
eu nu am prea stat sa scriu azi dintr-un motiv clar: ma doare rau spatele si in fata deasupra burtii langa coaste...si aseara m-a durut tare cand am fost la cora la cumparaturi...si nu-mi place...ideea e ca m-am plimbat mai mult azi prin celelalte birouri pt ca statul pe scaun ma chinuie...
avem o graviduta in vizita care naste in 2 sapt si am mai stat de vorba cu ea...
vreau sa vina mai repede seara de maine cand merg la control...la 19 am programare si parca timpul trece cu incetinitoru...
dat fiind ca nu eram in cele mai bune toane din cauza durerii, nu am prea scris...pt ca trebuie sa fie o zi vesela 
madalina misca toata ziua, deci ea e bine...si chiar ma gandeam ca nu stiu cand mai doarme...
in rest toate bune...imi fac listuta de intrebari pt maine seara...
dilaural spune:

O primavara cat mai minunata!!!!

Ce fac burticutzele??? De ce va plangeti ca suneti singure...?!??!
Eu - cel putin - eram aici dar citeam... sa vad ce mai scrieti...
Dolce si Crisbar... dupa povestile voastre n-as mai sta nici o secunda si as schimba doctoritza. Nu e posibil ca in ziua de azi sa te consulte ca "vacile la staul" (scuzati expresia) pe toate la gramada... Adica ce? Daca suntem femei... acu' nu mai conteaza pudoarea si bunul simt???
Auzisem eu ca femeile ginecolog sunt "o specie mai aparte"... dar parca nici chiar asa. Din cauza asta eu m-am dus 12 ani numai la ginecolog barbat... Pacat ca nu pot naste tot cu el... si - culmea - am ales o doctorita femeie...
Dar macar sunt super multumita si este o adevarata doamna!
Pupici
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png
Dilaural
24+ cu
Andreea Eliza
papadie spune:
quote:
Originally posted by inaioana
si noi mame de copii cu state veki stam acasa la skimbat pempersi...
Ioana29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
feteloooooooooooor va minteeeeeeeeeee! noi stam acasa si afcem stripstis la bara in living:))) d-aia avem kef si buna voie tot timpu!!! copiii nostri se skimba singuri de pampers, se joaka cu cainele si pisika si din cand in cand rezolva nijte ecuatii!
mey am mincat azi numa bunatati pacat ca am capu infundat in muci si de la atita receala nu simtz nici un gust... ca sa nu mai vb ca ieri mi-a zacut Catrinuta ca un om mare. S-a asezat in pat si-a stat acolo sa-i treaca...cand si cand mai venea la mine si se culca pe jos la picioarele mele. Imi venea sa mor de mila ei... Cine zice ca nu doare sufletu nu stie ce vb:(
Ce face Katja cea cuminte?
inaioana spune:
Pai aia e ca noi dansam la bara in loc sa danseze altcineva (Cipandeii!
) pentru noi si noi doar sa ne uitam, cum banuiesc ca fac fetele!
Katja momentan doarme.
Dar in rest face aceleasi tampenii, mai nou a invatat sa deschida usile la balcoane ceea ce ma umple de spume si sta dezbracata prin casa si face pipi pe jos. Noroc ca noi n-avem covoare deloc, cu atat mai putin d-alea asa ciumege de stiu sa faca si kk.
Apoi ma anuntza: Mami, uite, facut pipi!
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!O PRIMAVARA MINUNATA VA DORESC,PLINA DE BUCURII SI IMPLINIRI!
Multe

si multi
de la mine pt voi,toate!
Bun venit noilor gravidutze!Sarcini usoare in continuare si bebei sanatosi!
Fetelor,da mumoase ati mai fost bre!Cred ca v-ati distrat minunat si i-ati innebunit pe cei de acolo cand au vazut atatea burtici!
Am pus si eu o pozica la burtici cu mine la 27 sapt ca sa vedeti ce mari suntem si noi!
Dana
27+ cu
Andrei Ioan
poze nunta
burtica
eco 4D
gicutza spune:
Pfuiiiiii.. am scris vreo 10 minute incontinuu si dupa aia nush ce combinatie de taste am facut ca am inchis fereastra
. Asa ca o iau de la capat...
Acum am venit de la Nayel, rezultatele sunt absolut normale pentru o graviduta, b-sange inseamna beta-hematii si nu urme de sange si astea pot apare din n-spe mii de motive banale, cum ar fi faptul ca nu am baut lichide o perioada mai lunga de timp..
Am facut si ecografie si control, bebelina zburda de mare zor, masuratorile au iesit fix pentru saptamana 24 de sarcina, lichid amniotic suficient, placenta arata f. bine si e plasata exact cum trebuie, colul inchis... deci totul in regula
!
Mi s-a luminat ziua cand am vazut-o pe aia mica asa vioaie si cand i-am vazut inimioara cum batea.. imi dadusera lacrimile de emotie si parca nu mai am rabdare inca 15 saptamani, sa o vad si sa o tin in brate...
Cris si dolce.. Nayel are toata rabdarea din lume si sta de vorba cu tine si-ti raspunde la toate intrebarile. Azi am vorbit de anestezie (ca nu mai vreau generala in ruptul capului), ca vreau sa-mi lege trompele dupa nastere ca ne oprim la 2 copii si ca nu pot lua anticonceptionale... de pisica mea (ca a vazut testul de toxoplasmoza si m-a intrebat de ce l-am facut, ca eu uitasem sa-i spun ca am pisica).... deci am vorbit despre aproape toate aspectele legate de sarcina si de nastere... si nici o secunda nu s-a grabit, chiar daca afara mai erau deja 4 paciente (care ce-i drept ajunsesera mai devreme de ora programata, deci nu "furam" din timpul lor
). Asa ca nu mai stati pe ganduri... eu cred ca fugeam de pe masa ginecologica daca mai vedeam picior de graviduta in aceeasi incapere cu mine asteptand sa fie controlata. Nu mi se pare normal sa mai asiste cineva la un control ginecologic care e o chestie intima la urma urmei.
Cam atat.. ma duc sa pap ca de emotii nici sa bag ceva in gura nu am reusit...
Mai scriu...
Vlad
Sa traim bine!

Ti-am trimis pe email numerele lui Nayel! Poti sa intri si la subiectul lui de la "Nasterea pe glob" sa le mai intrebi pe fete una-alta despre el daca vrei...sunt foarte dragutze!