Mamici de mai-iunie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

salutare burticute!!
va rog sa nu ma bateti ca intru pe forum asa de rar si chiar am fost nerusinata si nu am postat multumiri fetelor care mi-au raspuns la intrebari.
dar am avut niste zile ingrozitoare la birou si de fiecare data cand intram sa scriu se intampla ceva si inchideam net-ul.
stiti, am scris eu despre faptul ca mi-au iesit IR-urile cu valori mari si eram ingrijorata pentru ca dr mea Dr. Mihalache Florina (CFR2) n-a avut timp sa-mi explice ce se intampla. atunci am cautat raspunsuri la voi si inaioana (multumesc frumos) si mai sunt cateva fete (din pacate am uitat numele dar si lor le multumesc) mi-au dat cateva raspunsuri si sfatul lor a fost si sa renunt la dr. mea.
aveau dreptate si eu ma gandeam ca ar fi cazul sa o schimb. dar am mai facut o incercare: am vrut sa ma asigur daca da rateuri si profesional nu numai uman. am fost la o alta doctorita cu ecografia si mi-a pus acelasi diagnostic, numai ca mi-a zis ca nu-mi poate da un tratament pana nu fac niste analize, ceea ce mi se pare un lucru de bun simt.
Oricum, era un semnal de alarma tras de voi cand mi-ati zis ca voi luati altceva si nu no-spa cum mi-a recomandat mie dr.
Dolcebaby, chiar ma gandeam ca am eu probleme de acomodare cu medicul cand vedeam ca nimeni nu posteaza nimic ciudat despre dr. mihalache. Si pe mine ma deranja modul ei expeditiv de a-si trata pacientele si ajunsesem sa cred ca poate doar cu mine se poarta asa.
Oricum, stiu ca e tarziu, dar m-am hotarat sa o schimb. Chiar daca nu are timp sa stea de vb cu mine, se pare ca nu uita niciodata sa-mi ceara tarif normal pe consultatie (ultima a durat 5 minute).
V-am tot auzit, fetelor, de dr. Nayel. As vrea si eu un nr. de telefon de la cabinetul lui. Vreau sa ma duc macar sa vb cu el.
Dolcebaby, daca vrei, putem sa ne scriem pe privat. Sa facem schimb de impresii si sa vedem care e treaba cu dr.
Pupici la toate burticutele
Crisbar24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Cris, cu mare placere! Ti-am trimis pe email numerele lui Nayel! Poti sa intri si la subiectul lui de la "Nasterea pe glob" sa le mai intrebi pe fete una-alta despre el daca vrei...sunt foarte dragutze!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Luana, te rog mult, cand ai timp sa-mi trimiti si mie oferta de la piscina majestic pe PM. multumesc

VoichiV27+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaS spune:

O PRIMAVARA PLINA DE BUCURII

oana cu Eric Andrei si Rebeca (3 august 1999)

oanaS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Salutare fetelor!!!

Va urez o primavara fericita si un 1 Marie asa cum vi-l doriti. Eu va multumesc ca mi-ati amintit si mie de aceasta zi, noi astazi am sarbatorit aici Ziua Independentei in Republica Korea...si pentru ca sotul a fost liber am fost la cumparaturi..si mi-am luat o pereche de jeansi de la maternity foarte misto...pacat ca eu sunt cam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Buna ziua burtici,

Tocmai am fost si mi-am luat rezultatele la analize. Vestea buna e ca ambele valori pentru toxoplasmoza sunt negativeeeee!

In schimb am 3 valori care nu se incadreaza in normal:
- numar absolut monocite - valoare 1 (interval normal 0.3 - 0.8)
- numar absolut granulocite - valoare 8.1 (interval normal 1.2 - 6.8)
- volum mediu trombocitar - valoare 7.8 (interval normal 8-10).

Mai ingrijorator insa e ca au gasit urme de sange in urina, si nu-mi explic de ce, pentru ca nu am avut sangerari deloc.

Prietena mea care e medic mi-a spus sa nu-mi fac probleme ca la gravidute valorile respective variaza uneori, iar urmele de sange pot fi de la rana pe col pe care o am. Voua v-au iesit rezultatele normale tot timpul???

M-am programat pentru ora 4 la Nayel, sa vad ce spune si el, dar sunt stressata rau de tot .

Mai scriu...

Vlad

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ioana nu am de ce sa ma supar pe tine pt ca ai dreptaptate, dar crede-ma sunt cu moralul la pamint si azi chiar trebuie sa ma gindesc fffff serios la ce voi face
Te rog dak poti sa-mi trimiti si mie nr. dr. Nayel si asta poate ma va ajuta sa ma hotarasc

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Ama

Multumesc frumos..ca ne-ai modificat listuta..dar s-a strecurat o greseala....este foarte posibil sa-ti fi scris eu gresit....dar te rog daca mai poti modifica inca o data...900 grame la 26 saptamani..si nu 29 cum ti-am dat din greseala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dolce, ti-am trimis email!

Virgi, dar ce bebe grasunel!

Gicutza, te asteptam cu vesti de la Nayel!

Fetelor dar ce program incarcat aveti azi...nu prea mai dati pe aici...

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

inutzo io tot dau refresh la greu ...da nika:))) cre ca fetele primira martisoare de ciucalata si acu au sisesta prelungita :))))))

da vaz ca tot forumu e apatik:)) pina si la zizi e liniste si pace:)))

Mergi la inceput