Mamici de mai-iunie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Dolce, stiu ca am mai vorbit despre asta dar parerea mea sincera e ca trebuie sa iti schimbi dr! Cum dracu sa va consulte pe grupuri..e jenant! Nu e prea tarziu si "cu rusinea mori de foame", cum se zice. Mai bine sa iti fie jena dar sa fiti sanatosi si tu si bebe decat sa te enervezi atat cu dr asta si sa stai cu grija tot timpul.
La eco cum a fost, ce a zis? Tratamentul pentru ce este?

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Brida e un fel de coloana care creste din placenta si-l poate incomoda pe bebe. Unii doctori recomanda sectionarea ei prin fetoscopie, de aceea am spus ca e bine ca s-a rupt singura, mai ales ca nu stiu daca in Ro se face asa ceva.Gynipral am luat in sapt 16 in spital sub forma de perfuzii, apoi inca 4 sapt acasa cate o jumatate la 12h. Sapt. trecuta am avut din cauza colului o scurgere roz.L-am sunat pe doc (Tutunaru) si m-a trecut din nou pe gynipral. Dupa 2 zile mi-a dat voie sa reduc doza la 2 jumatati si , daca ma simt bine in continuare, sa reduc la o jumatate si peste alte cateva zile sa-l scot definitiv. Ca doctor, ce sa-ti spun: niciodata nu ma- consultat cu alta pacienta in cabinet si data trecuta mi-a repetat de 2 ori pana am inteles ce fac cu gynipralul.Ia uitati ce am gasit pe forum azi:Am fost la Elias la dr. Cristian...la ora 9.30 eram acolo, deja era coada pt. ora 10. la 11.30 am reusit sa intru in cabinet, in care mai erau inca 3 paciente+asistenta+dna dr. Consultatia a decurs cam asa: eu in fundul gol pe masa, alta fata in fundul gol pe pat la eco, 2 fete asteptau fie sa se dezbrace, fie sa le dea reteta, dna dr. facea slalom de la o pacienta la alta, asistenta vb. la mobil, scria retete si vb si cu pacientele. Haos total, parerea mea. Dna dr. mi s-a parut pe faza si finuta dar cel putin in ceea ce ma priveste s-a concentrat asupra unei singure probl. ( o infectie impreuna cu o rana pe col), neglijand alte aspecte (metroanexita etc.). Consultul a fost un simplu consult clinic pe masa, fara eco, fara colposcopie. Doar secretia pt. analiza. Atat. Concluziile cred ca puteti sa le trageti si voi si chiar as vrea sa aflu ce parere aveti. Marti aflu rezultatul analizei si probabil o sa imi dea un tratament.DianaD 33+ sau 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Meri crismaaaaaaaaa si epi niu ieaaaaaar fetele ca vad ca se confunda Craciunu cu martisoru acasa:)))

O primavara minunata fetelor!

-------------------
Alda wow gemenute...mamiko cum ti-o forfoti burtica cu 4 picioruse si 4 minute harnicuteeeeeeeeeeeee:))) (si io ma pling de cate-un picior in col. sa-mi fie rusine!) Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Ioana la eco acum doua saptamini chiar jenant a fost, eu stateam pe pat, o alta se imbraca la picioarele mele si o alta se dezbraca pt ca urma dupa mine... eco a durat citeva secunde si mi-a spus decit ca este bine si ne vedem peste o luna... iti dai seama ce fata am facut si i-am spus ca vreau sa vin mai repede... peste doua saptamini... mi-a zis ca da pot veni si deja se urcase pe pat cea care se dezbracase asa ca am iesit afara si am asteptat-o pe hol sa o intreb cit mai iau tratamentul si cum...
Nu am unde sa ma mai duc acum...deja este a 3 a dr. pe care o schimb si poate din cauza ca nu am fost la ea de la inceput se poarta asa sau nu stiu ce sa mai cred ca M-AM SATURAT !!!
Cred ca vineri o sa ma duc la control si sa vad ce imi mai spune dak o avea timp

dolcebaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

bebelush de miere brida aia se poate forma in ineteriorul placentei si stiam ca poate sa-l afecteze pe bebe in sensul ca ii ia din loksorul lui, sau poa sa aibe un piciorus acolo si sa nu creasca ca lumea etc ...deci depinde de pozitia bebelusului. acu daca zici c-ai scapat de ea si ca la eco totul era bine nu poate fi decat ok.
dar eu as skimba doctorita fara sa stau pe ganduri! si ti-am mai spus-o si cu alta ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Dolcebaby, eu am pus povestea cu dr. Cristian ca sa vezi ca a ta nu e chiar atat de rea...insa se pare ca tipele sunt facute cam din acelasi material. Daca tot ai nimerit la CF2, de ce nu incerci la Nayel? Pe Inaioana a primit-o desi avea si ea sarcina destul de mare. Du-te la el macar pt. o a doua parere, eventual la cabinet ca sa nu te intalnesti cu dr. Mihalache.DianaD 33+ sau 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Fetelor, am avut niste zile groaznic de aglomerate la servici. abia am reusit sa mai intru cate un pic pe forum sa dau cate un mesaj scurt. nu am apucat sa citesc tot ce ati scris, nu am vazut nici toate pozele dar prmit sa recuperez.

Patisor, Alda, bun venit Sracina usoara si bebei minunati.

VoichiV27+

poze burtica http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolcebaby

Ioana la eco acum doua saptamini chiar jenant a fost, eu stateam pe pat, o alta se imbraca la picioarele mele si o alta se dezbraca pt ca urma dupa mine... eco a durat citeva secunde si mi-a spus decit ca este bine si ne vedem peste o luna... iti dai seama ce fata am facut si i-am spus ca vreau sa vin mai repede... peste doua saptamini... mi-a zis ca da pot veni si deja se urcase pe pat cea care se dezbracase asa ca am iesit afara si am asteptat-o pe hol sa o intreb cit mai iau tratamentul si cum...
Nu am unde sa ma mai duc acum...deja este a 3 a dr. pe care o schimb si poate din cauza ca nu am fost la ea de la inceput se poarta asa sau nu stiu ce sa mai cred ca M-AM SATURAT !!!
Cred ca vineri o sa ma duc la control si sa vad ce imi mai spune dak o avea timp

dolcebaby

Dolce, nu te supara pe mine dar daca esti asa hotarata sa ramai la ea..ti-o faci cu mana ta si nu vad de ce te mai plangi (dat fiind ca oricum nu rezolvi nimic). Inseamna ca esti de acord sa fii tratata asa.
Stiu gravide care s-au mutat la alt dr in lunile a 8-a , ba chiar a 9-a....
Sarcina usoara si bebe perfect!

pozici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianad

Dolcebaby, eu am pus povestea cu dr. Cristian ca sa vezi ca a ta nu e chiar atat de rea...insa se pare ca tipele sunt facute cam din acelasi material. Daca tot ai nimerit la CF2, de ce nu incerci la Nayel? Pe Inaioana a primit-o desi avea si ea sarcina destul de mare. Du-te la el macar pt. o a doua parere, eventual la cabinet ca sa nu te intalnesti cu dr. Mihalache.

DianaD 33+ sau 32+

Nayel a primit-o si pe ChrisDun care s-a dus la el in luna a 8-a si ceva si e extrem de multumita (intre timp a nascut de ceva vreme si are un bebe perfect). Iar ea plecase de la dr. Anca pentru probleme mult mai mici decat ce povesteste Dolce. Si pana la urma care e problema ca se intalneste cu doctoritza la spital? E treaba ei ce dr alege si aia nu are decat sa vada ca isi pierde pacientele pentru ca se poarta neprofesional. Si gata! Extraordinar, pe banii ei sa ii mai fie si jena ca se intalneste cu doctorita proasta...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

la multi ani fericiti! de matzishor

Mergi la inceput