Mamici de mai-iunie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 7
papadie spune:
Gicuta eu ieri am bagat la Catri (avea 39.5) paracetamol supozitor, flaimucil in 50 ml de apa (ca si tusesete), wick vaporub pe pieptut si nasuc si apa cu otet pe minute/labute. Muuult ceai si sucuri ca sa nu se deshidrateze.
Acum, daca ar fi avut 40, i-as fi dat Benuron supozitoare (cred ca asta este echivalentul novocalminului in RO) este ceva pe baza de paracetamol si inca ceva anti durere (de obicei imi spune sa i-l dau daca face reactii antivaccin). NU poate face 40 de grade de la dinti. Vezi sa nu debuteze vreo boala a copilariei.
Aaa imediat dupa supozitor pune-i prosopele ude pe gambe!
MULTA SANATATE!!!
inaioana spune:
Nu inteleg cum de e fierbinte doar la ceafa. In fine, am sa presupun ca i-a luat febra cu un termometru si are 40. Primul lucru scazi febra asa : ii dai un antitermic (Panadol, Eferalgan, Paracetamol, Novocalmin, Algocalmin...ce ai prin casa) si daca are peste 38.5 , imdeiat dupa administrarea antitermicului i-o scazi mecanic : il bagi in cada cu jucariile preferate, dai drumul la dus cu apa caldutza (cu 2-4 grade mai mica decat febra lui..vezi si tu la mana daca n ai termometru) pui dopul si il tot uzi in timp ce se joaca, timp in care se umple si cada. Toata treaba sa dureze vreo 20 min macar si sa ii uzi si parul. Garantat ii scade febra pana la o limita decenta, ca sa preveniti convulsiile.
Antitermice ii poti da cam la 4 ore alternandu-le de exemplu un soi de paracetamol (supozitor sau sirop de eferalgan, etc) cu ceva Nurofen/algocalmin/novocalmin, astfel incat sa nu repeti acelasi lucru la mai putin de 8 ore. Oricum asta nu e valabil decat daca face febra din nou.
Treaba cu baia poti sa o faci oricand inclusiv noaptea, de cate ori e cazul.
Nu il supraincalzi, imbraca-l usor de tot, fara sosete sau altceva de genul asta.
Ai grija sa se hidrateze corect! Da-i sa bea mult, nu fierbinte!
Oricum, vorbeste si cu dr.
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Danutza, bine ai venit din nou la noi! Acuma ca esti in concediu te asteptam mai des! Multa sanatate socrului tau si..ai grija si de tine, totusi menajeaza-te!
Cat despre intalnire...stai linistita ca se face!![]()
Dolce, te astept cu vesti!Nu ai de ce sa ai emotii, vei vedea ca totul va fi in regula!
DianaR, pai cine te pune sa iesi in parc cu cupilu' neastamparat. Eu m-am lasat de sportul asta singura ca nu mai poci sa alerg dupa Katja...
Gicutza, felicitari pentru bebelina dulcica!
P.S. Daca vrei un pediatru bun, du-te la Stanciu, e excelent diagnostician si medic!
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
Irinel spune:
Buna fetele!
N-am mai intrat de mult pe la voi. Am avut probleme mari cu un picior, ma durea cumplit de la genunche si la inceput doctorul n-a vrut sa imi dea medicatie pentru ca sunt gravida. Nu puteam nici sa stau, nici sa merg, nici sa dorm, era cumplit. Apoi a inceput sa se umfle genunchiul si doctorul mi-a luat lichid de acolo si mi-a injectat ceva pe baza de cortizon si acum e muuuult mai bine. Pot si eu sa dorm. Saptamana trecuta am fost si intr-o mini-vacanta la mare, daca vreti puteti sa vedeti poze daca va duceti pe link-ul de sub semnatura la albumul "Bahamas-feb2006"
Din pacate nu prea mai apuc sa intru, sunt obosita mereu, cand ma duc acasa de la serviciu sunt franta, de multe ori ma culc si ma scol mai tarziu sa mai fac cate ceva...
Pupici la toate si numai bine
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 31+ saptamani
shoricutza spune:
LA MULTI ANI DE 1 MARTIE!!! VA DORESC O PRIMAVARA FRUMOASA SI BEBELUSI PERFECTI!
Bun venit noilor gravidutze, sarcina usoara in continuare si multa sanatate!
Am vazut si io pozele de la intalneala de sambata ... ati fost foarte mumoase si ati papat numai bunataturi.
Noi suntem bine si asteptam cu maxima nerabdare controlul de pe 10 martie.
Va pup pe toate!
io
26+ cu
Ana
shoricutza spune:
Papadie tare faza cu covoru'
!
Virgi ai o bebelina maricica bine la 900 g. Felicitari si s-o tina tot asa!
io
26+ cu
Ana
dolcebaby spune:
Fetelor stiti vreuna de ce nationalitate este DR. Nayel ?
Dupa nume parca nu ar fi roman...
Nu stiu ce mi-a venit de intreb asa ceva..
dolcebaby
papadie spune:
quote:
Originally posted by dolcebaby
Fetelor stiti vreuna de ce nationalitate este DR. Nayel ?
Dupa nume parca nu ar fi roman...
Nu stiu ce mi-a venit de intreb asa ceva..
dolcebaby
este arab da nu jtiu din ce tzara.
si mai e un dr arab la municipal la fel de meserias ca nayel.
stai linijtita ca vb romaneste :)))))))))))
_
shoricutsa daaaaaaaaa misto faza...mai vb pe la anu
CamiM spune:
Ama multam fain pentru mesajul cu parola!! Esti o draguta ca de obicei!!

Fetelor am intrat si eu sa vad pozici cu mancarica si iamiiiii

!! m-a luat foamea si pofta instantaneu!! Si sa nu mai pomenesc de burtici!! Asa gasca de fete frumoase mai rar!! felicitari!!

Cami 29+
"eco bebe"

A VENIT PRIMAVARA!!!!!!!!!!!!!