Mamici de mai-iunie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 14
inaioana spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
o iau razna cu arsurile. am ajuns la concluzia ca, daca eram mai scunda nu aveam arsuri asa rele.... ca avand totul proportional, ar fi fost si stomacul, esofagul etc. mai mici si ma ardea mai putin. asta o fi un semn ca mi-a ajuns acidul la creier???
Da!

Dar de ce nu iei , dom'ne , Dicarbocalm cu pumnul, ca nu pricep deloc!
Cat despre rahi, iete ca ma facui curioasa, o sa-l intreb pe Nayel data viitoare!
Ama, in cazuri de maxima urgenta medicala se face generala fara sa se mai stea la discutii!
Ioana
29 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004) pozici
ama_kaly spune:
Eu cred ca sunt inconstienta.In afara de alea cateva lucrusoare luate lu' bebe, de o luna si ceva nu am mai luat nimic.Sambata implinim 32de saptamani si bebe al meu nu are pregatit nimic sa vina pe lume (sper sa nu vina mai devreme!): nici patut, nici carut, nici hainute deajuns, pampersi, cosmetice, NIMIC!
Iar eu nu mi-am nimic luat pt spital!
Mai e cineva in situatia mea sau sunt singura inconstienta de aici?
ina sa speram sa n-o sa fie cazul de maxima urgenta!
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
papadie spune:
adib-ule sa-ti traiasca sindromul sis a vii si pe la noi:)))
brauletu toamnei ia dom-le rennie si bea laptic rece! crezi ca ridica astia statui la gravide martire?:))
misto Libby Purves am citit si eu "Cum sa nu fi o mama perfecta"![]()
abibrinza spune:
Buna fetelor.
Si daca esti scunda arsurile sunt groaznice.Asa ca nu conteaza inaltimea.Dar laptele le domoleste.
am tot citit despre epidurala si alte anestezii.Cumnata mea a nascut acum 4 luni normal cu epidurala.Acum e convinsa ca nu a ajutat-o cu nimic mai ales ca nu s-a dilatat cat a durat efectul epiduralei.Au scos-o de pe epidurala sa vada daca se dilateaza si a inceput apoi sa se dilate normal.a fost la un pas de cezariana.Si nu a nascut in romania.Eu am vorbit cu doctorul meu si nu recomanda deloc epidurala la nasterea normala decat intr-un spital cu aparatura ceva mai sofisticata.In consatanta e judeteanul si probabil prin buc sunt mai multe.Apropo la epidurala durerile dispar doar in prima faza, cea cu contractiile.Faza cea mai dureroasa, a treia, expulsia nu mai este sub efectul anesteziei.trebuie sa fi constienta cand impingi.Eu vreau nastere normala si sper ca n-o sa fie tare rau.Asta e.Daca nu privim nasterea ca pe un lucru pozitiv o sa fie mai greu.
Si cu durerile de cap dupa orice anestezie:Se pare ca o cafea tare si un coniac fac minuni.e incercata de o prietena, care s-a miscat dupa cezariana.
Ama, nici eu nu am aproape nimic si speram sa ne descurcam.Eu sper ca la targul din 17 martie sa gasesc tot ce-mi trebuie.Pana atunci imi fac lista.
Abi
26octombrie spune:
Ioana, Dente di leone, sunt la al treilea rennie, iar lapte am terminat un litru de dimineata pana acum, mai am unul. cred ca e softu' defect..
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
carminabulina spune:
Am intrat sa va salut. Am o pauza mica mica si vreau sa si fumez o tigara.
Bravo Luana, imi place de tine si de cosuletul tau de inox cu pedala desi nici nu-mi pot imagina cum arata...sper ca a meritat efortul
!!!
Dar imi spune si mie cineva ce e ala TCM?
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
shoricutza spune:
Salutare la mamici si tatic!
Diana, Inaioana, va multumesc si io ptr informatiile legate de anestezie. Foarte utile si f clare!
Adib esti f haios
! Sper sa-l apuce si pe sotul meu "sindromul cuibului" (desi ma cam indoiesc
)
Virgi adica inca te mai doare piciorul?
Speram ca ti-a trecut totusi ... Incearca sa stai cat mai mult in pat. Mie dr atunci mi-a recomandat clar repaos la pat cateva zile si recunosc ca mi-a prins bine.
Iar bebelina este mare, vorba Ioanei, datorita geneticii nu din cauza lipsei tale de miscare.
Fetelor io am o problema ... Cred ca am reusit sa fac o micoza ca am vaginul si imprejurimile cam iritate de cateva zile.

Am fost acum 2 zile ptr recoltare secretie vaginala si col la medicover dar am rezultatele de abia pe 7 martie iar la Tutunaru ajung pe 10 martie. CE FAC PANA ATUNCI??? Am mai calmat in ultimele zile locul cu ceai de galbenele si musetel si unguent de galbenele dar efectul este doar temporar .... Precizez ca secretia este ca si inainte, adica transparenta, fara miros si abundenta ....
Stiti un unguent ceva?????? HEEEEEEELP!!!
io
27+ cu
Ana
ralucis spune:
shoricutza, incearca sa te speli extern cu putin bicarbonat diluat in apa calda. sper sa iti treaca asa.
vivighe spune:
Va urez si eu(cu intarziere) o primavara cat mai frumoasa care sa va aduca bebelushi dolofani si sanatosi.
Ieri...ziceam ca stau...ca doar era 1 martie,dar nu s-a putut,m-a apucat curatzenia(cred ca tot sindromul de "cuib"),iar seara am iesit in oras.
Despre anestezie,nici eu nu aleg anestezia generala,dar asta pt ca vreau sa fiu io sigura ca stiu ce se petrece acolo cu bebe.In rest,pentru orice alta interventie as alege anestezia generala,desi prea bine nu mi-a fost nici mie(deci am mai trecut prin asta o data),dar cel putin cand m-am trezit totul era gata.Da...mi-a fost si frig,apoi cald,am vorbit si parpalatice,am vomat de vo 7 ori in noaptea aia,dar a trecut repede ca am dormit tun.In gat nu m-a durut,doar cand m-am trezit simteam ca ma inec,ca nu pot sa inghit,dar a trecut repede senzatia asta.Plus ca faza cu vomatul nu e obligatorie.O tanti care mai era cu mine in salon a dormit dusa dupa operatie(histerectomie),n-a avut nimik.Asta asa...sa nu speriem lumea chiar de tot.
Flory...tu ziceai ca iti curge sange din nas?Cu tensiunea cum ziceai ca stai?
Cat despre eco...mie nu-mi face eco la fiecare control.Eu pana acum am facut doar 4 eco:1 la 8 sapt sa vad daca bebe e la locul lui,2 la 15 sapt. dar ma dusesem sa-mi vad rinichii si doc a vrut sa-mi arate si bebele,3 la 21sapt. 3D la Herghelegiu,4 cand m-am dus la spital ca ma durea burta si a vrut sa vada placenta si colul.Si ma mai duc la 32 de sapt la inca una 3D si gata.Sincer...mi se pare mai bine asa...n-am avut motive de stres,cel putin dupa 3D cand am vazut ca e bine,a crescut cat trebuie.Nu vreau sa ma stresez inutil,mai ales daca e posibil sa ma mai trezesc si cu erori de masuratori din cauza de aparat sau de doc.
Ama...nici eu nu am cumparat nimik.O sa ma duc la depozitul de la babycomfort sa vad cum arata ce-am vazut pe net(cica au mai multe si mai frumoase ca pe net) si la babyexpo sa ma lamuresc si apoi o sa incep sa iau.Bagajul de spital tot luna asta vrea sa-l pregatesc,cat inca mai pot sa casc gura prin magazine si sa stau la cozi
viviana
28w5d
dolcebaby spune:
Buna mai fetelor !
Nu am avut net dimineta...groaznic, cred ca sunt dependenta... dar timpul a trecut repede ca am fost la cosmetica de m-am jumult peste tot ca deja aratam ca o omida paroasa...
Ioana peste o ora voi pleca spre dl doctor si am emotii, imi este tema ca nu ma va vrea de pacienta cind o sa afle ca sunt la Mihalache... dar voi incerca sa il conving.
Sa imi tineti pumnii !
Va pup si vb mai pe seara !
dolcebaby