quote:
Originally posted by shoricutza
Stiti un unguent ceva?????? HEEEEEEELP!!!
io27+ cu
Ana[/navy][/font=Comic Sans MS][/b]
21+ si
Oana(03.04.2003)
Carmina eu am fost in Germania asta vara si TCM e un magazin cu diverse la preturi mici si calitate destul de buna.in orice caz , acolo erau destul de multe si fiecare avea promotiile ei si gaseai o groaza de lucruri care iti fac cu ochiul.Nu extraordinare dar dragute.Am auzit ca sunt cateva prin buc.Mi-am facut o lista cu ele si daca vrei ti-o trimit.
Abi
nastad n-ai pentru ce!
Am deschis un nou capitol www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70287" target="_blank">AICIio
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
Dilaural, eu chiar am inceput demersurile pt a-mi schimba doctorita. Taman ce mi-am facut programare la dr. Nayel. Sunt curioasa, sper de data asta sa fie alegerea cea buna.
Gicutza, dr. Nayel iti face si ecografie la cabinet? Imi poti spune si mie cat costa un consult cu si fara ecografie. Trebuie sa ma duc pregatita. Oricum, tot ce ati povestit voi, fetelor, despre acest doctor suna imbucurator. Eu nu zic ca trebuie sa ma ia in brate si sa ma cocoloseasca dar macar sa dea atentie rezultatelor pe care i le pun in fata si daca vede ceva in neregula sa stea sa-mi si explice nu doar sa-mi tranteasca diagnosticul si sa ma dea pe usa afara.