Mamici de mai-iunie 2006 (43)
Raspunsuri - Pagina 10
ama_kaly spune:
carmina exact!
Daca te duci la alt dr, du-te la unul cunoscut sau recomandat ca altfel cine stie peste ce imbecil dai!
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
zax spune:
Nu mi-a zis doc cati milimetri are colul, nici ce consistenta are. Mi-a zis doar ca e bine ca e inchis si ca sa ma odihnesc mai mult.
Cu transaminazele mi-a recomandat sa repet analiza si ca este posibil sa fie asa de la gynipral. Daca ar fi hepatita nu ar fi trebuit sa apara ceva simptome?
zax
24+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20711;28/st/20060614/dt/-5/k/bb74/preg.png
ama_kaly spune:
Zax daca dr ti-a zis ca e bine, inseamna ca asa e.Nu ai de ce sa iti faci griji!
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
carminabulina spune:
Ama, nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu. DAca faci rahianestezie ce sa mai cauti cu epidurala? Atunci o sa-ti dea calmante pe cale injectabila in perfuzii sa pe cale orala. Epidurala se face doar ca sa mai atenueze durerile nasterii, daca asta are loc in mod natural.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Zax, as vrea sa iti raspund: da, daca ai avea hepatita ar aparea niste simptome insa adevarul este altul. Eu am hepatita B de 3 ani si nu am nimic. Este adevarat si transaminazele sunt in ordine, insa ele daca nu ar avea valori normale as stii de ce. Eu am descoperit ca am hepatita intamplator, la analizele pe care le faceam anual. Acum daca dr. ti-a spus si cauza cresterii acestor valori tu ce te mai ingrijorezi? Repeta analiza si gata.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Fetelor eu ma duc la culcare...sau cel putin sa incerc sa adorm ca nu mai pot. Cand ma gandesc ca mai am 2 luni jumate si ca asta nu-i maximum de disconfort.....
.
Noapte Buna!
[poze carmina
intalnire burtici
DianaR spune:
M-a strigat cineva?
Ama, Carmina, deci inca o data peridurala poate fi folosita in scop analgezic (adica sa diminueze durerea) f. buna in nasterea naturala si durerile de dupa cezariana si in scop ANESTEZIC la fel de bun ca si rahianestezia ptr. tot felul de interventii chirurgicale de la brau in jos deci inclusiv cezariana. Unii anestezisti combina rahi cu peridurala ptr. o mai bune anestezie.
Eu asta vreau sa incerc ptr. cezariana si daca nu prinde voi apela la rahi, asta e...
Ama, eu iti recomand peridurala, poti misca f. bine dupa cezariana, dureri de cap mai rar ca la peridurala, cand apar durerile firesti dupa operatie se pot injecta pe cateter anestezice ce nu-l afecteaza pe bebe, te poti misca imediat, poti alapta mai comod etc.
Inaioana, musai sa scot pruncul afara altfel mi se urca in cap... Tata-su vine la pranz taman cand ii ora de somn, si pleaca inainte sa se scoale la policlinica si contravizita si se intoarce seara tarliu... Alt ajutor n-am, so...
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
DianaR spune:
Irinel, bine ati revenit! Eu care imi faceam griji ca unde ai disparut si fata se distra prin tarile calde! Suuuper, super pozele!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
virgi spune:
Neata fete dragute!!!
Sper ca ati petrecut un 1 Martie fericit alaturi de familiile voastre, ca ati primit multe flori si martisoare. Doamne ce frumos e acolo de 1 si 8 Martie!!!!! POate ne revansam si noi la anul, mi-e dor de tot ceea ce insemana sarbatoare...mi-e dor sa vad oameni veseli,,,,,aoleu, dar in ce stare m-am trezit eu astazi?????
Ina, Shoricutza va multumesc pentru urari
...dragul meu copil, numai sa nu fie vreo consecinta a grasimii mele. de cand ma doare picorul n-am mai facut nici un fel de miscare..nici macar mers...

Irinel - foarte frumoase pozele.....iar cel mic e un dulce.
Florry - felicitari pentru rezultatele de la echo.
magghyc spune:
Dragelor,
Eu de ieri ma chinui cu dureri de burta cam maaaari...Asa ca am trecut pe celebrul gynipral si stat mai mult la orizontala. Sper sa imi treaca, caci deja ma cam dispera, si nu vreau sa imi alimenteze paranoia si asa super prezenta...
Deci, va citesc mai pe seara. Ma duc sa ma reimprietenesc cu telecomanda.
Pup, Ina, papa, Diana, Alia si restul mamicilor care schimba pampersi la "bara", sa va traiasca martisoarele vii de acasa!
Ps: conform calculelor, azi am 27s+1 zi, deci... luna a 7a, am sossssssssssit!!