Mamici de mai-iunie 2006 (43)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Carmina eu platesc 800.000 fiecare consultatie- 400.000 ecografia si 400.000 controlul ginecologic.Nu am facut ecografie morfofetala decat atunci la Iosup cand am dat 3.300.000..Data trecuta chiar mi-a facut si inregistrare video cu bebe si nu am platit in plus.Imi place ca dupa ecgrafie si control,sta de vorba cu mine cate o juma de ora chiar daca se umple cabinetul de paciente care asteapta.Data trecuta a stat o ora numai cu mine de se panicase al meu sot ca ce se intampla de nu mai ies!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Zax ce inseamna col scurt?Cati mm are? Conteaza si densitatea lui nu numai lungimea.Si eu am colul scurt de la 16sapt(avea 31mm, la 19sapt-29mm) insa s-a mentinut asa de atunci, nu a fost nevoie de cerclaj ca nu e un col moale.Ultima data la 28sapt avea 28mm si dr a zis ca ma "tine" pana la final io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Ama pai atunci inseamna ca dr. tau are un ecograf mai bun decat al meu. Deci pot sa incerc la orice cabinet unde exista un ecograf mai bun si sa fac doar ecografie. Pe de alta parte ma gandesc ca (au mai fost cazuri) mergand la un lat ecograf trebuie sa dau si peste alt medic, si stii cum e, cate capete atatea idei. Multumesc ca m-ai lamurit.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Eu am primit de la cineva care a nascut acum o trusa de anestezie epidurala ca nu a mai folosit-o.Intrebare: imi va trebui la nastere avand in vedere ca eu vreau sa nasc prin cezariana cu anestezie locala? Eu stiam de rahianestezie la cezariana, de epidurala cine imi poate raspunde ce si cum? Ce inseamna anestezia locala la cezariana: anestezie epidurala sau rahianestezie? Care-i diferenta dintre ele ?io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Zax, doar valoarea unei transaminaze nu-ti poate spune mare lucru, ci doar ca ficatul era afectat cand ai facut analiza. In cel mai fericit caz tocmai fusesesi la o petrecre si ficatul nu a apucat sa se odihneasca si de aceea transaminazele sunt mai mari - asta e o ipoteza, dar eu iti recomand sa faci si niste analize sa vezi daca nu cumva ai tu vreo Hepatita, sau vreo alta afectiune hepatica.
si sanatate multa.

[poze carmina

intalnire burtici

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Ama, rahianestezia se face in coloana si este o anestezie pur si simplu iar epidurala, din cate am inteles, se injecteaza niste calmante ca sa nu simti durerile travaliului...si epidurala tot in coloana se face. Eu personal am facut rahianestezie si stiu ca dupa operatie, ceva timp nu ai voie sa-ti misti capul pt. ca durerile de cap provocate de aceasta anestezie sunt infernale. Nu exista termen de comparatie pt. ele, poate doar o tumoare. Eu le-am avut si am stat 3 zile cu perfuzii ca sa-mi treaca....dar sigur, eu sunt eu si tu esti tu. Spun asta pt. ca cu mine in salon mai era o tanti atunci si-mi spunea ca daca am apucat sa misc capul (il miscasem pt. ca mi-a venit sa vomit) o sa sufar toata viata din cauza asta, si uite ca nu s-a intamplat asa. M-a durut doar atunci... dar mi-a ajuns .
Detalii poate sa iti dea DianaR, chiar a mai fost o discutie pe tema asta...atunci cand se suparase si vroia sa plece ...( DianaR).

[poze carmina

intalnire burtici

Mergi la inceput

carmina daca vrei sa te duci la alt dr pt ecografie, nu te duce la unul oarecare cum am facut eu prin saptamana 18 si am dat peste o idioata care mi-a spus numai tampenii.Du-te ori la Iosup, ori la Medlife la dr.Chitescu unde nu e atat de scump-ecografia de morfologie fetala e 1,5mil.Si eu trebuia azi sa merg la Dr.Chitescu dar am avut ceva de rezolvat aici in Buzau si nu am avut cum sa ajung in Bucuresti.Ieri am sunat sa aman programarea si mi s-a spus ca pana pe 28martie nu mai e liber Sper sa nu nasc si sa raman fara ecografie 4d .
Eu in saptamana 16 am mai fost la dr.Georgescu Alma de la medlife(atunci mi s-a si spus pentru prima data ca "pare" baiat) pentru ecografie morfologica si am dat 1.500.000 la ecograf 2d.E mai liber la ea, dar nu e la fel de buna ca Iosup si dr.Chitescu.Tu alegi!
io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Ama, stiu povestea ta cu doctora, ca ai dat fuga la Buzau sa te linistesti . Tocmai de-aia ziceam ca trebuie sa fiu atenta la cine o sa ma duc.

[poze carmina

intalnire burtici

Mergi la inceput

carmina merci pt explicatii.Asadar, am nevoie de amandoua? De rahianestezie in timpul operatiei si de epidurala pentru durerile de dupa? O sa caut poate gasesc discutiile respective sa ma luminez si eu
io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Alia, din pacate nici mailul nu-l pot citi ca nu-mi merge yAhoo-ul. Sa vad acum si ce are de nu merge PM-ul...poate e plin si mai trebuie curatat.

[poze carmina

intalnire burtici

Mergi la inceput