Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Anca da a depus sotul imediat dupa ce am nascut. Acum asteptam.
Salariul ala bonus il dau si tatilor?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Roxi felicitari pentru Vlad Nicolae..Sa-ti traiasca! Asta e cu colicii, nasol dar scapam noi!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Voi mai stati si pe alte forumuri? Eu mai sunt pe unul ... dar nu se compara. Asta este mult mai misto.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA ce mai faci? Dar Mario? Iti dau deseara datele pentru doua luni,ca n-am masurat-o,o sa incerc...oricum trebie sa aiba cam 60 cm,ca in salopetele 56 nu mai are loc sa-si intinda picioarele!
Acum am adus-o langa mine in carucior,in pozitia "la 30 grade",se uita la mine.I-am pus un Cd care il ascultam in ultimele luni de sarcina,in timp ce faceam conta Vreau sa vad daca il recunoaste ...pana una alta se pare ca "danseaza",dirijeaza circulatia ,vrea sa se ridice,mai un pic si plange!
La multi ani si celorlati sarbatoriti!
RALU intr-o vreme manca mai mult seara,decat dimineata,acum vad ca mananca si dimineata de vreo doua zile,oricum nu-i o regula! Cum o apuca!
DENISA cum te simti dupa gimnastica? Eu tot zic ca ma apuc de abdomene macar,dar uit mereu! Nu-s obisnuita deloc,sedentara notorie!
Oricum ma "mentin",am tot 59-60 kg deocamdata.
ANASEBE ce mare e Tiberiu! Diana avea atat la o luna
Si ce adidasi! Si ce caine!
Apropo de incaltaminte,Diana a primit niste adidasi de firma NIKE parca,iar acum i-a adus tanti aia din Italia niste ghetute rosii din lac pe dinafara si din piele pe dinauntru,sunt cu scai.A zis ca i-au cumparat ALESSIEI nepoata ei,care are 7 luni si deja ii arunca din picioare,s-a prins cum se deschid.Cand i-a vazut ce faini sunt i-a zis Danielei,fiica-sa sa mai cumpere o pereche si pentru Diana! O sa fie motanitza incaltata! si mai am o sacosa plina second-hand de la vara-mea,de toate tipurile,sandale,ghetutze,bune sunt si alea!
Si a maii primit si alte cadouri,hainutze dragute,cateva treninguri faine,unul cu magarus ,o rochita superba cu dantele si voal,verde smarald etc. Toate sunt mai mari,pana la un an jumate!

URAAA! A sosit Ghita s-o ia in primire ,nu mai trebuie s-o balangan cun caruciorul o vreme!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bravo fetelor..hai ca mai aveati nitel si ramineam singura cu nr. 2 Noroc ca mi-a trecut si mie prin cap sa intreb, ca altfel nici una nu sufla nimik...v-ati vorbit?E ca m-ati ambitionat...las ca-i pun eu Biei cite 20 de pamperzi/si ca sa trec la nr. 3! Auzi tu, pina si tu Monica la nr. 3 asa repede si eu nimik??!! Pai Bia are si ea peste 5100, asa ca trebuie sa incerc si eu..Vorba ta, mai bine ii ridic pina in git, decit sa-i gasesc in vine plina ochi cu cih!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Monica ce sa fac uite stau si ma uit la gogsar ca isi baga tot in gura si se freaca la greu pe gingie. Faza e ca pe gingia de sus in dreapta e un pi cumflat si doua punctulete albe cam aspre la pipait. Si acum il urmaresc sa vad dc acolo se freaca. Ca saracul copil are ambele degete aratatoare rosii de la cat le_a bagat si a frecat de gingie. I_am mai facu t doua poze cu ursu acusica le pun . Savezi ce moaca de sictirit facea. In rest toate bune. Nora mea cea hotarata deci are deja o sacosa de pantiofiori?
Hai ca revin sa pun pozele intai.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

cu intarziere, anunt si eu ca am nascut pe 14 februarie 2006 ora 00:20 un baietel, VLAD-PAUL, greutate 3700g, 53 cm, scor Apgar 9.Avem oarece probleme cu colicile, dar cel mai nasol e ca de 2 seri vomita tot ce papa, si asta numai seara, la culcare...aseara a vomat de 2 ori. Stie vreo mamica sa-mi spuna de ce vomita jet, si tot?
Va doresc o primavara frumoasa.Va pupa Laura si Vladutz.

PS POze habar n-am cum sa pun...si sunt suparici....

laurica

Mergi la inceput

Alooo ..... vaaajjjjj.....bate vantul rau pe aici ....vaaajjjjj!!!!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Felicitari LAURAMONICA. Un bebe sanatos si papacios!!!
Trec datele pe lista, dar numai la cap. urmator pun noua lista, ca e schimbata, pt. subiectul Scutecelor...
Si Marco a vomat cu jet, de 2 ori, si dupa fiecare masa imi varsa. asta decand s-a nascut. mananca cu foarte mare pofta si repede si din cauza asta. nu-ti fie frica, ca nu varsa tot ce papa. cat timp mananca, ia in greutate, nu are temperatura e ok, asa mi-au zis vreo 4 dr. ca si eu eram disperata.
irina ies dintii lui Mario? super pozele. ce mutrite dulci face.
si eu am facut 2 poze aseara, dar astept sa fac mai multe si le pun.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Roxit sa-ti traiasca puiutul! Este frumos foc!
Si tie ti-a prescris Ca? De care?
Te rog frumos zimi si mie.

poze

Mergi la inceput