Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 8
irinadum spune:
La multi ani bebeilor care au facut doua luni si anume Angelinos, Diana, Anastasia, si Maia dar si celor mai micuti de o luna di anume Daian , Razvan, Maria si Daria.Asteptam si datele greuattile si lungimile.
Catalina ete car iar am mers pe blatescu ca eu sunt la nr 3 de o luna si mai bine zis de cand avea gogosarul 4 kg si ceva ca eu am huggies si nr trei e de la 5 la 9 kg
.
Anasebe datele de la o luna nu le ai ca sa le trec in tabel?
Roxit sa iti traiasca Vladut.
Hai ca il dezbrac pe gogo si mai scriu ca l_am lasat la geam de cand am venit de afara.
Irina
teolinda spune:

LA MULTI ANI doamnelor, o primavara frumoasa si sa fiti iubite de partenerii vostri alaturi de micutele fapturi carora le-ati dat viata! 

Mai intai sa va citesc si apoi intru la dezbateri
ca pana acum a fost mami la mine si n-am avut timp.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
anasebe spune:
Irina, voila datele de la o luna: 4340 gr, 58 cm
Mai am si alte masuratori, dar nu stiu daca iti trebuie.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
a_ancutza78 spune:
UTOCATALINA merci..o sa incerc,mai am un pic si termin picaturile astea si nu au nici un efect..dar oare nu are nimic daca ii pun un medicament dupa altul?
URSOAICA si eu am luat prima de nastere si am si cheltuit-o deja
azi m-au anuntat de la servici sa merg sa-mi iau salariul bonus pr nastere..
Dosarul pt indemnizatie l-ati facut?
Mami de bubulina
Denisam spune:
Irina- si eu tot Huggies flosesc, si nr 2 la noi e intre 4-6kg si apoi e 3, al voi in europaehuggies nr 3 de la 5 kg?
Pupicei la gogosar!
Roxit- sa va traiasca bebe Vlad si sa fie mincacios si sanatos!
Giova, stai calma cu anestezia ca a afi bine, mi-au facut si mei aici odata una generala si intr-o ora eram bine si treaza deja!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
quote:
Originally posted by Witchie
Ladies,
Sunt o mamica de ianuarie-februarie 2005. Am venit sa va spun ca noi ne-am hotarat sa schimbam titlul threadului nostru in copilasi de ian-feb 05 si sa va lasam pe voi sa treceti la clubul scutecelor cu bebelusi de ian-feb 06. Mai lucram putin la lista noastra (suntem deja pe pagina 6) si apoi deschidem capitol nou. Va poftim la Clubul scutecelor cand veti deschide si voi capitol nou.si martisoare de la mamici de capricorni si varsatori pentru bebelusii vostri!
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Epoca de pietricele
Multumim frumos de stafeta. Mai stam putin aici la Odisee, poate apare si ultima mamica Kikiriki, terminam cap. asta si ne mutam la scutece.
Ma ocup si eu de listuta, ca trebuie schimbata.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Merci Ana le_am trecut. Astea sunt suficiente.
Irina
http://www.geocities.com/dumitru_irina2003/index.html
monica70 spune:
Ceau fetele!
ANDA am rezolvat in sfarsit la BRD! Bineinteles ca tot l-am trombonit pe fratelo de m-a dus cu masina,cu ocazia asta am developat niste poze,am dus o declaratie la Casa de sanatate si cantarul inapoi nasei sa-l inapoieze proprietarei...
CATA si noi tot pe NeVe de vreo trei saptamani...cu nr.3! Si daca sunt mai largi jos,macar o pot strange cum trebuie sus aproape pana la piept si chiar si asa si l-a tras in jos de vreo trei ori cand i l-am strans mai lejer! Si chiar daca are doar 4,400 la cat kk face macar sa aiba loc
Cu nr. 2 tot timpul ii tragea in jos si murdarea hainele cu kk! Sa nu mai spun cu nr.1 

MIRELA din belea in belea,ma mir cum mai rezisti cu nervii
Dar o sa ti se intample tie ceva super fain,ca exista legea compensatiei,ia joaca tu la loto odata! Daca castigi imi dai 10% ![]()
IOANA am vazut pozele,n-am cuvinte ce frumosi sunteti toti!
URSULINA prima de nastere trebuie s-o primesc maine,am dat actele unei tipa ce lucreaza acolo si imi aduce ea banii sa nu stau la coada! Si alocatia lunara pentru copii, aia "uriasa" parca vreo 200 de mii,am optat s-o primesc direct in cont sa nu ma mai plimb...
Cat despre memorie si echilibru...nu coment 

MIRA,ANCUTZA,ANASEBE,ROXIT pupici la toate fug ca s-a trezit Diana!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Ursoaica spune:
Da Cata noi de diseara trecem la nr 3.
Ciudat ca ii este mic la burta.
Noua ne este mic la pulpe
ne face niste santulete mama ... si asta de la 1 luna. Dar am avut fffff multe pungi nr 2 si a trebuit sa le folosim.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Giova spune:
Anda imi cer scuze, dar nici acum n-a ajuns Clau la banca. I-am dat toate datele, maine neaparat trebuie sa ajunga, sa trimita si pt. maria, ca poate se inchide contul, pana ne deplasam noi.
la mark.
Moni exact asa pateam si eu cu pampers nr. 2. asta e bun, ca vb. ta ajunge pana la tztzi, dar am vazut ca de dim. si astia si i-a dat in jos.
. e tare energic, se descopera, isi arunca sosetutele cat se foieste, cred ca-l pun in sac.
la Diana.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!