Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Roxi dar de ce lea pus scutecul pe cap?

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLORININI am citit povestea si am vazut si ultimele poze cu DAVID! Super dulce si ce mare e!
ANDIARORO l-am vazut si pe ALEXANDRE,ce dragut e!
IRINA ce boala am eu pe un urs din ala,ma intreb unde il pun daca gasesc unul sa cumpar Dar Mario nu pare prea incantat!
LAURAMONICA felicitari pentru Vlad!
Cine mai trebuie sa apara?
Eu plec acum sa facem baia Dianei!
Pupici!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Uitam!
LAURAMONICA si eu patesc exact ca GIOVA! DIANA da laptic afara tot timpul si cu jet si fara si pe gura si pe nas
IRINA poti nota la 2 luni 4,400 kg si 60 cm (aproximativ, ca nu prea le am cu masuratul,mai ales cu miscatoarea ta nora )

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Roxit e mare si frumos Vladut. sa va traiasca!!!
Daca ai stii cat am cautat pozele, dar le-am gasit pana la urma.

Fetelor m-am inregistrat cu bebeianfeb, cand vom primi in mailul comun, accesul, putem deschide cap. de la scutece cu acest ID: bebeianfeb. parola o stiti, este la fel ca de la mailul comun.

Irina am pus linkul de la tabel in lista mea, dar o voi pune numai in noul cap. de la scutece, ca e modificata pt. noul subiect.

la toate, merg la maraitul meu. m-am saturat de el. doamne ce rau a fost in astea 3 zile. sa vedem maine cum o fi.De-abia acum seara ce a mancat mai mult, ca in rest pana la 6 min.

o seara buna si linistita va doresc.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna seara fetelor

Astazi nu am avut timp de forum, ziua am fost pe la magazine iar cand m-am intors a venit si o matusa.Pe Angelo l-am lasat cu Giorgos ca aici era un vaj afara si o ninsoareeee....Sa ne traiasca bebelashii care au implinit astazi 2 luni, sa fie sanatosi si norocosi in viata!!!Multumesc fetelor pt. urariMatusa a adus de la nasica lui Agelos doua salopete cu totul si doua body foarte frumoase, o felicitare pt. bebelin si o cutie super misto metalica cu o sticla de lichior inauntru.Am cumparat si eu astazi 3 body cu maneca lunga, un bibe pt. lapte, o cutie cu cereale sau praf ( nu stiu exact ) de mere cu morcov si una de gris cu vitamine.Se fac cu apa si se da cu lingurita, de fapt scrie pe cutie de la 4 luni insa cred ca pe la 3 luni incep diversificarea.Am mai luat si suc de morcov( asta asa de in cercare pana cumpar robot de bucatarie )
Roxit si Lauramonica, sa va traiasca bebelushii, sa fie sanatosi, papaciosi,norocosi in viata si sa va aduca numai bucurii
Roxi ti-am vazut baiatul in unele poze mi se pare ca seamana cu Agelos si super misto este poza in care este cu catelul!
Irina acum intru sa vad pozicile cu Mariohai ca m-ai pus pe ganduri la faza cu dintisorii!!! Din cate stiu primii dinti apar sus sau jos pe mijloc, tu vezi in dreapta.....din cauza asta nu sant convinsa ca pot fi dintisori Daca o sa ajungem la dr. o sa stiu cat a luat bebu in greutate, daca nu...sarim peste luna asta...
Fetelor noi santem la nr.2 la pampers, vad urme la picioruse, la burtica depinde de noi cat de tare strangem scutecul,oricum dupa ce termin punga asta o sa trecem si noi la nr. 3 Ma uit la stiri si nu ma concentrez aici, nu mai stiu ce sa scriu...revin

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

MARAKI se poate sa apara dintii intai si cei din lateral,caninii,asa i-au aparut Alessiei fetitei prietenei mele din Italia si de aia ii spune unchiul sau italian "VAMPIRITZA"
deci IRINA ... vezi ce faci cu presupusul vampir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

HAi si eu rapid pana nu pleaca 1 Martie! Sa aveti fetelor cea mai minunata primavara din viatza.
Lauramonica si Roxit, felicitari pentru micile minuni!.
Mirela, ca tare multa putere iti trebuie. Parca tie ti-a mai zis doctorul odata ceva cu virusul si deranjamentul la burtica. Sper sa treaca repede.
Ioana, frumosi ati fost toti la Botez. La noi sambata nu stiu cum va fi, ca nasa i-a facut o rochita clasica (pe care n-am vazut-o), iar eu voiam ceva haios. Pana la urma tb sa facem ca Nasa.
Ralu, ce Anastasie mofturoasa ai si tu! Seamana cu fii-mea. Doar ca a mea refuza ceaiul. Si in general dimineata mananca, dupa amiaza incep istericalele si nabadaile. DAr acum trag si de mine si de ea s-o alimentez un pic mai rar, ca sa manance mai bine. SI momentan merge.
CAtalina si eu raportez ca sunt la Huggies 3 de 2 saptamani. Irina si DEnisa, aici Huggies 3 sunt de la 4 kg. Mie mi se par foarte buni. MAi buni ca Pampersul si ca LIbero. EU stiu ce stiu, dat fiind ca Ana nu se irita, am putut incerca mai multe marci de scutece.
Alte realizari? Noaptea trecuta a dormit de la 11.30 la 6.. SI peste zi de la 10.30m la 13.30 (asta chiar ca e record). Azi i-am facut baie devreme, la 9.30 domrea deja si astept sa vad pana la cat va dormi.
Fetele care au avut si au Botezul. CAt e o lumanare? DAr lumanari/buchete de nunta aveti idee? Noi avem Botezul/nunta Sambata si n-avem de nici unele. Iar invitati, undeva intre 40 si 50.
si noapte Buna!

Mergi la inceput

De fapt am fost prin magazine sa caut geaca de iarna pt.Agelos si nu am gasit asa groasaSalopeta este fixa iar afara este iarna in toata regula
Irina l-am vazut pe Mario, arata superb daca faceam fetita ne incuscream
Mirela imi pare rau pt. Daniel, sper sa isi faca efectul imediat tratamentul care il dai Te asteptam cu vesti bune maine, pupici bebului

Monica

Mergi la inceput

Monica ms. pt. precizari, chiar nu stiam...deci sa ne gandim ca primii dintisori pot fi la Mario
Bee, nu trebuie sa platiti voi lumanarile, asta e treaba nasilor! mama cate evenimente avem sambata Botezuri, nunta...

Monica

Mergi la inceput