Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE de lumanare se ocupa nasa,cel putin la noi asa se procedeaza,deci nu stiu cat a costat!
MARAKI eu am noroc ca am printre hainele alea primite de la iubita italianului,o salopeta groasa de tot,albastra,cu gluga evident, care inca ii e mare putin (arata ca un robot in ea!),cred ca ar incapea pana la 4 luni aproape daca ar fi asa frig! Plus inca una alba,mai subtire,din material din ala lucios si cu vatelina inauntru.Plus sacul de la botez,tot alb si din acelasi material...Numai sa iesim din casa,da' nu prea ne induram asa des...
Cand a iesit in carucior,nici nu le-am folosit,avem alte costumase mai groase,plus o patura,plus acoperitoarea aia de la carucior!
Ma tot gandesc ce noroc am avut cu atatea haine primite! Chiar daca multe sunt second-hand mi-au prins extrem de bine! Cand am sortat hainele ramase mici si a vazut mami ca am umplut o sacosa,credea ca nu mai am pentru mai incolo si trebuie sa mergem sa-i cumparam... dar cand am scos maldarele de haine pentru 3-6-9-12 luni din dulap s-a calmat
Am zis eu ca e legea compensatiei,la cate kg de bani am consumat pe tratamente pentru infertilitate,am avut noroc si cu nasterea si cu ... kg de haine primite si noi si second-hand si de la cine ma asteptam si de la cine nici nu-mi trecea prin cap!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia terminati mai cu dintii. Habar nu aveti ce se chinuie mititelul. Are ambele degetele aproape de rana asa tare le freaca de gingie. Plus ca e o portiune albicioasa si doua puncte albe dar aspre rau la pipait . Dar nu au ma cum sa fie dinti . La doua luni jumate nu are cum sa aiba asa repde dinti. Mie imi e sa nu fie altceva. Eu am sa incerc sa dau de doctorita maine ca imi e mila de el cat se chinuie si se vede cat e de agitat si ca il doare. Hai ca fug sa vad dc a adormit.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA am citit pe site ca exista si exceptii,dinti care apar la trei luni.Sau ca IULIUS CEZAR si NAPOLEON care s-au nascut cu cate un dinte

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina asa stiu si eu, este posibil sa apara dintii acum, la varsta asta!Mai ales ca spui ca se simte tare, pai ce poate fi altceva???
Monica super misto ca ai atatea hainute, nu conteaza ca au fost purtate daca arata bine, oricum tot un bebe le-a avut Stii, stateam si ma gandeam sapt. trecuta: oare cate fete santem de la " asteptand un ingeras in viata noastra " ? eu, tu, astery, cata....denisa a fost dar ea nu a facut tratament...mai e cineva? Acum pe bune...cu geaca de iarna chiar e problema: salopeta este nr. 56 iar Angelo deja poarta 62

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Monica era sa zic o prostieeeeeeeee... Acum vin de la fiimiu care doarme adanc si eu cu Marian il cautam in gura. Cert e ca e portiune mica a gingiei albicioasa fata de restul incadrata de doua puncte albe iesite in relief care sunt aspre la pipait deci nu sa zici ca e ceva care colecteaza. Ce nu pricepem noi e ca un dinte cred ca tre sa iasa in partea de jos a gingiei deci nu putin deasupra. Da cine naiba stie ca doar nu am vazut la nimeni cumies dintii. Offff ce problema mai avem si noi... da ii dam noi de cap.
Irina

Mergi la inceput

A si mi_am adus aminte canu stiu cine a mai zis . Si eu am incercat toate minunile de scutece insa huggies mi s_au parut cei mai faini. Adica cu pampers il gaseam ud pe spate si paoi de cand i_am pus huggies nu l_am mai gasit absolut niciodata ud .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TatianaG spune:

Ieri n-am mai putut intra ca mi-au taiat netul din greseala…cica am facut o frauda

Mamicilor, nu ma mai laudati atata ca mi se urca mandria la cap. Cum ma descurc??? Cu nervii tari si un optimism incurabil. Trebuie sa recunosc ca uneori mai clachez si eu, si-atunci plangem in 3. Cand aveau baietii colici si nu aveam ce sa le fac, atunci plangeam cu ei de neputincioasa ce eram. Cel mai greu e ca n-am timp pentru mine si nu am mobilitate. Altfel, merg pe ideea ca daca-i am, trebuie sa-i cresc si sa nu-mi fac nervi din cauza lor. Si inca ceva, putea sa fie si mai rau … daca aveam tripleti ???(apropos de poza in care mai apare inca un bebe, a unei prietene, cu 10 zile mai mic decat baietii mei)

DENISA, “La multi ani!” mamei tale multa sanatate si multe bucurii. Te admir ca poti ajunge si la sala. Si mie mi-ar placea dar deocamdata nu vad nici o solutie, doar sa ma mobilizez si sa folosesc bicicleta de-acasa.

CATALINA, asa incepem masa, in mod pasnic, dar sa nu-ti spun cum o terminam… Dupa cateva inghitituri, unul se inneaca, trebuie luat sus. Il intrerup si pe celalalt. Se linisteste, reluam masa, se-nneaca si celalalt. Nu termina deodata biberonul, asa ca unul incepe sa planga ca trebuie sa ragaie. Si uite asa ca pana termina de mancat nu mai stiu care a ragait si care nu. Noroc ca le dau din biberoane diferite si asa stiu cine, cat a mancat. Laptele se dezgheata in apa calda.

IRINEL, pozele sunt facute in Zorilor, aici stam. Nu stiam ca esti clujanca. Ai plecat demult? Si unde (daca ai scris vreodata, mie mi-a scapat).

TEOLINDA, multi ! Ce de invitati aveti la botez !!! Noi n-am avut atatia la nunta…

MIRELA, multi lui Daniel sa-i treaca durerea de burtica cat mai repede.

MARAKI, esti tare simpatica… Daca plang deodata...depinde din ce cauza plang.Daca li foame, le dau de mancare, biberoanele sunt pregatite cu portiile de mancare, doar trebuie incalzite.. Daca trebuie sa ragaie ii iau pe amandoi pe cate-un umar sau pe cate-un picior (cateodata plang cu sughituri, parca se inneaca, n-au rabdare s-astepte unul dupa altul). Daca plang de plictiseala, ii pun pe pat, ma asez in fata lor si ne jucam cu zornaitori sau mascote din plus. Dar de cele mai multe ori pe unul il tin in brate si cu celalalt vorbesc si-i distrag atentia de la plans (nu functioneaza intotdeauna si-atunci ii las sa mai si planga). Si m-ajuta foarte mult suzeta.

Noi azi-maine trecem la pampers no. 3. Mai am pentru vreo 3 zile no. 2, dar au cam devenit mici.

URSOAICA, eu am primit primele la inceputul lui februarie.

Am avut o zi tare agitata. Baietii nu vroiau sa manance, nu vroiau sa doarma, au tinut-o intr-un marait toata ziua. Cereau de mancare tot la doua ore si mancau 40-50 ml.; pe urma nu puteau adormi de foame. S-au linistit cand i-am lasat pe mana lui tati, iar eu am plecat cu Clara la plimbare.

N-am avut timp sa ma uit peste pozele voastre, dar sper sa le pot vedea in curand.

VA DORESC O PRIMAVARA MINUNATA, INSORITA SI CALDUROASA!

Tatiana si
Clara Maria
(31 ian 2004) Album 1 Album 2 Album 3 Copilasi ian-feb2004
Daniel Cornel si Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOUwww.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tatiana jos palaria!!! Ce mai....esti tare de tot Pupici multi pt. Clara si gemenei

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare gagici,

Raportam si noi la o luna 5240 si 62 cm...nu stiu de unde o fi luat Missa mea atat, probabil aer si din dragoste la cat o mai giugiulim. Si noi povestim toata ziua aaaaaaaa, aha, meme, gheghe si cate un ga si tipam de bucurie cand ne jucam si ne gadilim. A inceput sa se miste tot mai mult si o gasesc mereu de-a curmezisul patului si mult deplasata. cat despre dirijatul circulatiei, si Anastasia e experta si canta la pian in timp ce papa. Am aplicat ieri metoda cu "nu ii mai dau decat dupa cel putin 2 ore" si ea cum nu stie sa pape decat maxim 70 deodata a stat toata ziua treaza, dar nu a plans de foame prea rau. Sper ca incet incet sa alungam fitzele si sa ne dam si noi pe brazda...eu tot sper ca se schimba dupa botez asa cum zice toata lumea.
Fetele, sa stiti ca ma uit foarte des la poze si micutii sunt unul si unul, ce mai, avem gasca pe cinste!
Sa imi fie cu iertare, dar eu cum citesc pe apucate cand ma apuc sa scriu nu mai stiu ce si cui voiam sa zic.
Va pupam si o zi insorita sa aveti.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Cuscra, vad ca ne potrivim la lungime la 2 luni, ca la kg....
Pupici papanasului.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput