Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 12
anasebe spune:
'Neata fetele!
Iata ca iesim si noi la raport: culcat la 23:00, trezit la 03:00, mancat, culcat la 03:15, trezit la 07:00. mancat, culcat la 07:30 si inca doarme.
Nu mai stiu cine intreba de calciu. Si eu ii dau lui Tiberiu calciu PHARCO: 5 ml, odata la 3 zile, timp de trei luni. Asa ne-a zis doctorul, asa facem, desi copilului nu-i place deloc.
Voi ce ceai anticolici le dati bbeilor, inafara de Baby Drink. Eu i-am luat de la Milupa ceai de fenicul, si mi-l scuipa pe fata. Se stramba in toate felurile. Nu-i place. Am gustat si eu si-l inteleg. Ce sugestii aveti?
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
nicoleta raducu spune:
'Neatza,fete frumoase...
Semnam si noi condicuta dupa ceva absenta..nu am avut net....
I-a apucat p'astia nu stiu ce lucrari...
Fetelor...eu sunt in mijlocul unei super crize....Pling din orice...ma ia ameteala de mor...
desi iau vitamine si fier....Aseara am iesit putin ..dar mi-a fost imposibil sa stau mai mult
de 30 min afara....
...
O sa va trimit si eu datele la 1 luna..ca ieri mi-am sarbatorit placintica..avem si noi 1 luna...

Tatiana...ma uitam la baieteii tai..foarte bine au luat in greutate....
Fi-mea e o slabuta...
..Sunt curioasa azi sa vad la masuratori cum stam...
Of,fetelor..cedez psihic..nu mai pot....
Draga mea e o dulcik...Papa cam la 2-2,5 ore...E o vioaie...zimbareata...Si o energica...
Cred ca o sa fie slabuta si lungana...ca mama ei...
Mi-ar fi placut sa fie si ea mai grasuta..dar..sanatoasa sa fie....draga de ea...
Acum e putin fornaita..desi afara nu am scos-o...
..
Momentan nu a facut febra..are doar mucisori...Si mai baga cite un stranut...si rara..cite o tuse de fonfaiala...
Cam asta...
Ma duc ca tocmai s-a trezit...
toate fetele si bebeicii...
Aveti grija de voi..Tareeeeeeee muuuuuuuult mi-ati lipsit....
O sa citesc si eu din urma....
Apropos..cind ne mutam la scutece????
Pupam..
Nicole si Daria Sofia
toanca spune:
Salutare fetelor.....
Ce faceti?
Eu sunt intr-o foarte scruta vizita la servici si am intrat sa va salut si sa va spun ca totul este ok.
Toanca
si
Matei Alexandru 36+
poze
Maria28 spune:
Salutare mamici si burtici va pup cu drag ,mi-ati lipsit enorm ..as fi intrat mai de mult dar nu am mai avut net acasa pana azi
Eu am nascut pe data de 16.02 o grasunica de 3.900 gr si 53 cm ,nasterea a fost naturala ( provocata )fara peridurala ...a fost greu dar s-a meritat tot efortul.Noi deja am luat in greutate ,avem 4.500 ,cm nu stiu ca nu am apucat sa o mai masor ...eu am slabit 10 kg dupa nastere si cred ca sunt in contiunua scadere ca e o super mancacioasa fiica-mea
Fetelor e normal sa le dam sa pape la cerere chiar daca mai devreme de 2 ore ? fii-mea m-a inebunit si doctoritza pediatra a spus sa ai dau ceai intre mese ,numai ca atunci cand i-am dat de la san nu a mai papat cat papa ea de obicei![]()
Apropo ,voi ce mai mancati ca eu nu mai stiu ce trebuie si ce nu ,ma mentin doar cu supa si ceai ,voi ?
pupici
utocatalina spune:
Tatiana asa zic si eu ca Maraki...jos palaria..mie mi se pare ca ar trebui sa mi se ridice statuie pentru cite fac..cred ca tie ar trebui sa ti se ridice un intreg monument!
Irina super Mario calare pe super urs..auzi dar care e faza cu Dumbo? Nu era elefant?
Parca ursul era Baloo sau ceva asemanator!
Am sa-i fac si eu poze Biei cu elefantul meu orange. Totul este sa nu se crizeze!
Eu sper sa fie dintisori punctele alea albe, dar mai bine mergi la doctor sa verifici!
Bia azi noaptea a dormit super ok, ca si alataieri..asa ca eu am dormit cu Dan..mama ce bine e
...parca intra toate lucrurile pe fagasul obisnuit! Azi am facut 2 luni!
Nu am mai rezistat si am urcat-o imbracata pe cintar, dupa ce a papat..cintarul arata 5560..deci cred ca dezbracata trece si ea de 2 kg, dar Irina abia luni o sa-ti comunic datele pentru tabel..aprop...fain tabel!
Am pus si eu citeva poze la "Bia la 2 luni"...este in pijama, dar mai fac si diseara cind vine Dan altele!
A..si a primit de ziua ei o cruciulita de aur, de la bunicul ei!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
A..vroiam sa zic ca trece de 5200...dar uite ce a iesit!
Maria felicitari pentru grasunica si lungana..ai dai si kg ca lumea jos..bravo!
Nico esti la faza cu depresia? Am crezut ca ai sarit peste..sa ma fi vazut pe mine ca imi venea sa-mi pling de mila in prima luna numai uitandu-ma la ea!
Las ca trece!
Ana Sebe incearca sa indulesti ceaiu cu o ligurita de glucoza pulbere la 100 ml..s-ar putea sa-l bea asa..Bia nu bea decit indulcit si numai 2 sau 3 lingurite pe zi..dar i-am dat numai cind facea kk moale..eu nu i-am mai facut de mult ceai de colici nici Baby Drink nici Baby Calm ca oricum nu-l bea..acum il beau eu amestecat cu fenicul, chimion si anason! Si mai nou si cu menta ca se kk snur...azi vad ca s-a dres oarecum, dar sa vedem pina cind!Ralu mama...Anastasia are la o luna cit cred ca are Bia la 2!
I-ai dat jaratec?
A..eu aplic mereu metoda cu "nu mai devreme de 2 ore"...vad ca functioneaza mereu!![]()
Vedeti ca la "Bia la 2 luni" v-am pus o poza si cu bijuteriile ei!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
anasebe spune:
Multam Cata pt. sfaturi. Unde e tabelul ala cu greutatile bbeilor?
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
irinadum spune:
Catalina sa iti traiasca Bianca. I_am zis Dumbo pt ca avea o fata de Dumbo doar ca ii lipsea trompa.
.Zici ca Bia dezbracata speri sa treca de 2 kg?
Iar apropo de dinti am luat programare abia luni dimineata la doctor insa incep sa fiu din ce in ce mai convinsa ca asta este ca prea coltisorii aia albi iesiti sun aspri si tari,deci altceva nu poate sa fie. Doctorita la telefon mi_a zis ca se poate sa apara asa repede si ca nu o lege sa a^para la 6 luni. Ca ea a avut pacienti bebelaci cu 4 dintisori la 4 luni
, deci asteptam verdictul luni.
Raluca am notat datele.
Toanca poate mai treci pe la servici si pupici baiatului.
Maria sa iti traiasca grasunica.
Irina
ralirali spune:
Cata, Anastasia a avut ieri 2 luni, dar m-am exprimat eu gresit in mesajul anterior. La multi ani Biei pentru astazi.
MAria, ma bucur ca ne dai vesti bune, felicitari pentru grasunica.
Nico, ia mandra si mergetila plimbare, eventual la cumparaturi, pe mine ma ajuta foarte mult cand mai pic si eu.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
irinadum spune:
Uite aici tabelul :http://www.geocities.com/dumitru_irina2003/index.html
Cand o sa ne mutam la scutece o sa fie pe prima pagina.
Irina