Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 13
Giova spune:
Neatza!!!
Bianca!!!sa cresti mare si frumoasa!!!asa nora mai rar.
Maraki vezi ce bine, sora-mea i-a luat o salopeta de iarna, pt. 3 luni. I-a fost mare saracul, dar acum e ok. sa speram ca iesim din iarna cvu ea, ca nu mai dau un ban pe alta.
Si noi am primit ceva hainute cand am fost in Alba, toate mai mari.
Soacra si cumnata nu i-am luat nimic.I-am aruncat-o ieri seara la Clau.Cumnata i-a dat un caine enorm, trimis de italianul ei , pt. Marco.e frumos dar....
Tatiana esti o super mama
!!!
Maria felicitari pt. bebeita!!!Sa creasca mare si cuminte si sa pape mult laptic!!!
Toanca asteptam mai multe vesti de la tine si puiut.
noi am dormit bine, am papat bine, gangurim si radem de mama focului. faza tare e ca-i plac tablourile. peste tot in Alba, pe unde l-am dus se uita la tablouri si radea.Am zis ca se face pictor spre disperarea lui Clau.![]()
Cand terminam cap. trecem la scutece?
si inca o intrebare:Poate ati observat ca Anca- Ank si bebe a trecut la mamici de noimebrie- decembrie 2005.este decizia ei, asta e, dar eu va intreb o mai tinem sau nu pe lista?
Nu vreau sa iau o decizire de una singura.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Lauramonica vomita ca papa prea halpea..incearca sa-i faci un oarece program, astfel incit atunci cind ii dai sa nu mai pape lacom..nu stiu daca are efect dar incearca..si mie mi-a vomat o data Bia tot noaptea cind a mincat asa!Felicitari pentru barbatel!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
Asa mai Ralu....bine ca m-ai lamurit...deja imi ziceam ce pitica si slabanoaga e Bia!
Giova zici ca zimbeste la tablouri? Misto..a mea mindra imi zimbeste f...rar si numai dupa ce ii da drumul la tita satisfacuta..eu cred ca e prea serioasa pentru virsta ei!
Cit priveste Anca, habar nu am..ce-ar fi sa o intrebam pe ea pe un pm? Irina sa stii ca nu ma mir..ti-am zis ca mama a avut un nou nascut care avea 2 dinti! Mare minune!
A..asa-i..de 2 kg a trecut de mult in burta..eu is cam
ca, cu un ochi ma uit aici si cu altul la aragaz ca am bagat o friptura de vitel cu vin si daca se arde am pus-o! Asa ca impac si eu si capra si varza!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Noi tot cu sucul de morcov ne chinuim pentru ca acum mi-e nu siu cum sa-l scot. Bietul cupil cand ii pun bavetica trage niste chiuituri si incepe sa rada si e atat de bucuros, stie ca papa suc de morcovel. Nu va spun ca papa tot si se linge pe buze si plescaie de placere iar din cand in cand trage cate un "aaaiiiii". Ieri a facut kk de 2 ori, prima oara cu supozitor iar a doua oara dupa sucul de morcovi in timp ce il alaptam. Parca nu as incepe si cu sucul de portocala, mi se pare prea devreme. Citeam pe net ca in tarile civilizate de incepe diversificarea bebeilor alaptati exclusiv la san abia dupa 6 luni...

Cata, apropo de bijuterii, noi la botez am primit un lantisor si o bratarica din aur(din aia cu placuta pentru gravat numele). Daca lantul mai e cum mai e apoi cu bratarica aia m-au terminat. Ii si zicea lui Cristi ca nu ii mai lipseste decat un ghiul micut si e manelist in toata regula. Faza e ca nici nu stiu ce sa fac acum cu ea, ca trebuie sa i-o dau sa o poarte, e tare mititica. Offf, imi sunt atat de urat ebijuteriile la barbati!
Aici si aici sunt "pantofii" de la botez ai crestinului Razvan!
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
tanti spune:
Fetelor voi ce vitamine luati? uneori ma simt asa ametita
Noi inca ne luptam cu colici, iar mami cu sani avem prea mult lapte
irinadum spune:
Iaoana misto de tot pantofiorii . Chiar super. Si eu trebuie sa caut ceva pentru botez insa dc tot mai aman o sa ajung cu el in slip la biserica. Oricum si eu am sa il imbrac tot sport si dc as gasi nuante tot asa de bej , maron ar fi bine ca m_am saturat de albastru . Plus ca si eu ca si tine nu as vrea sa il vad in costumase de alea de zici ca e copilul lui Vijelie
.
Acum motaie copilul meu care e agitat nevoie mare.
Giova (hai ca sar din una il alta dar ...sunt ametita rau) si eu zic la fel ori ii dam un pm ( cu toate ca nu prea isi are rostul , dar noi ne facem datoria) ori o stergi de pe lista pentru ca atata timp cat figureaza dincolo si si_a exprimat dorinta sa ramana acolo e normal sa nu mai fie pe lista noastra. Ca nici in doua luntre nu merge. Faci cum crezi tu de cuviinta. Iar de trecut la scutece eu as zice ca am putea trece dupa terminarea capitolului. Nu vad de ce pentru ca dc te uiti pe lista nu prea vad sa mai firamas o gravida chiar si dc ar fi depasit termenul.
Hai ca o intind ca trebuie sa vin Marian sa pape si apoi sa ies cu printul la aer juma de ora.
Irina
a_ancutza78 spune:
Neata mamici...am trecut si noi cu bine noaptea asta...ne-am trezit doar la 5 sa papam..e cuminte bubulina !!
IOANA va dau si eu datele de la o luna..4.300kg si 53 cm....peste trei zile revin si cu cele de la 2
MARAKI si eu am fost la "asteptand un ingeras in viata noastra" dar nu am facut tratament...
CATALINA si eu sunt tot la nr2 la pampers,nu ai ramas singura [;) ma gandesc ca 3 e prea mare pt bia...are 5 kg imbracata
Pupici
Mami de bubulina
maraki spune:
Buna ziua mamicutze,
Maria sa va traiasca fetita grasuna, sanatoasa si papacioasa sa fie iar voua sa va aduca numai bucurii
Cata, la multi ani pt. Bianca,tare frumos a mai crescut,sa va bucurati de ea si sa fie sanatoasa
Lantisorul cu numele ei, cand o sa il poarte? Mi-a placut si cruciulita
Sa le poarte fata sanatoasa!
Giova,ce bine ca te-ai scos cu salopeta!!! Marcolino nu a primit nimic de la matusica,fratele lui Giorgos nici macar nu a sunat sa ne felicite cand s-a nascut Agelos![]()
Am uitat, parca Tanti a intrebat ce luam sa fim mai intarite? Eu i-au Mg forte
1/zi.
Noi am avut program de somn foarte bun, a mancat Angelo aseara pe la 20.30 si a dormit pana la 2.30,a papat si a dormit iar pana la 6.35
fetelor revin dupa- masa, trebuie sa ne ducem la supermarket, pe la 15.00 sper sa plecam de acasa,poate gasim si geaca pt. Agelos.
Astery, ce mai face Razvanel?
Ioana am vazut pantofiorii sport
sa-i poarte sanatos Razva!!!
apropos de ce vad la tv acum: cand este Oscarul?
kikiriki unde esti??? Pe tine te asteptam ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
utocatalina spune:
Ioana hai ca m-ai facut curioasa cu lantul si bratara..nu pui o poza?? Misto pantoforii sport!
Cit poarta la picior?
Cit despre diversificare si eu stiu la fel..la cei hraniti exclusiv la sin, dupa 6 luni
Tanti eu iau Materna cu seleniu si din cind in cind calciu lactic ca ma cam dureau dintii...cred ca-mi ia Bia tot calciu!
Irina copilul lui Vijelie?
Hai ca mi-a iesit bine friptura..am bagat la ghiozdan, asa ca acum nu are decit sa treaca la papa cind se scoala!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
Maraki cu siguranta lantul ii va fi bun dupa 5 ani..acum ii ajunge fix in chiloti
Tot stau sa ma gindesc daca la botez sa i-l dau de 2 ori dupa git si sa i-l pun!
Succes cu geaca pentru Angelos!Ancuta pai daca Bia are in jur de 5, peste putin treci si tu la 3! Eu astept totusi sa-i termin pe astia, ca foarte multi nu mai am..sapt. viitoare is gata cu ei..sunt asa de curioasa cum sunt nr. 3...
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta