Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)
Raspunsuri - Pagina 14
a_ancutza78 spune:
se vede ca dorm!!! irina de pasti ai mielu asigurat...
Catalina sa-ti traiasca Bia si sa fie sanatoasa!!!
Mami de bubulina
Giova spune:
IOANA SUPER
ADIDASI!!!
IRINA AI MARE DREPTATE, aNCA NU A BINEVOIT SA NE ANUNTE CA VREA SA TREACA DINCOLO, CI A FACUT-O PUR SI SIMPLU. DACA NU CITEAM NOI, HABAR N-AVEAM. NU A FOST FRUMOS DIN PARTEA EI, DAR EU TOT II DAU UN PM, SA NU FIU LA FEL CA EA.
MARAKI ASA NEAMURI, MAI BINE SA NU AVEM. DAR CE SA FACI, CA NU LE PUTEM ALEGE.
ANCUTA
LA BIANCA.
CATA, AL MEU BEBE IMI RADE DE CATE ORI MA VEDE IN PREAJMA LUI. CE SA-TI MAI SPUN, CAND II VORBESC SAU IL PUP. E CU GURA PANA LA URECHI. CRED CA TARE MAMOS VA FII. DAR AM VAZUT IN ALBA, CA A RAS LA TOATA LUMEA, CHIT CA I-A VAZUT PT. PRIMA DATA.
IMI ZICI TE ROG, CE MARCA E MASINA DE SPALAT, CE PRET SI CUM SPALA? DACA ESTI INCANTATA DE EA? TREBUIE SA NE LUAM SI NOI PT. NOUL AP. SI NU STIU DE CARE.EU AS VREA GORENJE, DAR LA 35 MIL. PARCA NU-MI CVINE SA DAU PE EA.E FRUMOASA, DAR....
INCA PUTIN SI PARASIM ODISEEA....

Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
T_Ioana spune:
Irina pustiul meu a avut body si sosetele crem, o salopetica flausata(asta am avut-o eu si am insistat sa il imbrace cu ea ca sa nu-i fie frig) crem, o bluzita sport crem cu rosu, salopeta de blugi crem si pantofiorii sport crem cu rosu pe care i-ati vazut. Din ce am vazut eu tot ce i-a adus nasa a fost de la "Grain de ble"
, si cred ca a rugat-o pe sora ei din State sa i le trimita! La noi (cel putin in Bistrita) nu am vazut produsele lor.
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
anasebe spune:
Ioana, eu i-am luat lui Tiberiu "grain du ble" de la magazinele Z din Bucuresti. Foarte misto hainutele, si incaltamintea. Mai recomand magazinele "eu si mami" unde gasisti hainute marca Coccodrillo - geniale.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
irinadum spune:
Ioana merci ca mi_ai zis am sa ma uit si eu pe aici ca eu am deja cateva salopete de marca asta si am sa ma uit sa vad ceba mai colorat.Mi emi_ar place galben sau rosu( inca nu i_am zis lui Marian) pentru ca bebele meu e mai "ciocolatiu"
un pic si il prinde bine. Dar pana la urma mai putin conteaza cum e imbracat. Cel putin asa cred eu. Deci sa nu va mirati dc o sa il vedeti in blugi si tricou.
Irina
Giova spune:
Eu trebuie sa merg cu nasica sa-i cumpere ceva hainute misto de botez. va fi si maricel, aproape 4 luni, deci il imbrac in strengar. am primit de la seful lui sora-mea: blugi, geaca de blugi, camasa si pluover. super misto. as vrea sa-l imbrac asa, macar pana la biserica, ca pe urma trebuie schimbat in hainele de la nasica.
Irina nu esti singura care-l imbraca asa, stai linistita. Am noroc ca si preotul e mai cu capul pe umeri si nu va comenta.e deschis spre nou si modern.
Anasebe misto hainutele de la Z. Nu stiu cum e calitatea ca preturile le cunosc. 
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
utocatalina spune:
Hai ca am fost si eu afara 45 de minute cu caruciorul..la dus a fost cum a mai fost,dar la intoarcere batea un vint....basca ca nu se topise zapada..a fost o adevarata aventura
, dar trebuia sa o scot, ca nu mai iesisem de 2 zile si am auzit ca se intorc ninsorile!
Giova masina este Siemens ,are functie de uescare si antisifonare..acum sa vedem ca azi trebuie sa-i racordeze Dan furtunul si in weekend trece la treaba!A costat 30 de mil..in magazine este cu 38, dar a aranjat Dan ceva!![]()
Hai ca ma hlizesc si eu la ea, poate binevoieste sa-mi zimbeasca mai mult!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
mirela10 spune:
buna,fetelor1
noi tot cu kaka lichid ,spre verde.schimb la pampersi ,in prostie,numai azinoapte de vreo 4ori.bineinteles ca nu mai avem nici un program de supt ziua,ca daca el cere la mai putin de 2 ore ii dau,ca ma gandesc sa nu se deshidrateze cupchilu.
azi dimineata am fost la ora de masaj cu bebelul,si au fost vreo 15bebei in total.asa cum m-am asteptat,al meu a dat tonul la urlete,si apoi sa te tii frate....n-am apucat sa-i fac decat juma din tot masajul,dar partea buna e ca dupa ce a dat tonul,el s-a linistit la un timp si se uita la colegii lui de "suferinta"cum urla
.mai ales era fascinat de vecinuta lui,o bufleica de fetitza imbracata in roz
BIA,LA MULTE LUNITZE,SA FII CUMINTICA SI SA ASCULTI DE MAMICA SI TATICUL!
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Giova spune:
Cata pai aici ninge ca-n povesti. mor de ciuda, ca n-am mai iesit cu copiluu de luni, decan am venit in Timisoara. deci o masina ca lumea costa catre 35 mil. ok am inteles, mersi.
Al meu e la ora de gangurit, de ros snurul de la bavetica si de ras. merg sa vad ce mai imi povesteste.![]()
Mirela saracul Dani, tot kk lichid face? off doamne. al meu de marti, cand a facut o data lichid, nu a mai facut deloc. i-ai dat ceai de menta, mucilagiu de orez?
Pregatesc cap. la scutece.....
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
mirela10 spune:
A,SI NOI MAI SUNTEM CU PAMPERSI NR 2,si inca mai avem in stoc,asa ca mai stationam un pic.
eu ma simt obosita rau de tot,ma lasa memoria de tot,pt ca v-am citit si vroiam eu sa va raspund mai multe,dar...
.plus ca ma doare in continuare(unde ma durea),si mi-a aparut si urticarie
.curatenie si mancare,nu mai apuc sa fac si ma isterizez rau.dar ma linistesc cand ma gandesc cum ar fi sa am trei cupchii.pai as ajunge sa vorbesc singura pe strada si m-ar baga astia in camesa de forta majora
.asa ca TATIANA,MIRA,DANA si alte mamici cu copilasi,felicitarile mele
mi-am afcut si eu o programare la ginecologie,ca am descoperit ca nu mi-a ramas tocmai bine epiziotomia si mai e ceva in neregula pe acolo(ma ustura si cand fac pipi,sau ma spal,ce sa mai zic de
),si mi-au dat astia tocmai pe 20 aprilie
.asa ca mai am de asteptat...
bun,acu sa trec la salutarile de rigoare.
MARAKI,ce de cadouri i-ai luat puiului
IRINA,DENISA,MONI,GIOVA,TEOLINDA,BEE,RALI,ANASEBE,NICOLE,IOANA
LA BEBEI,SI VOUA DESIGUR!
MARCH,JG,sper ca sunteti bine si voi si bebeii
LA TOATE MAMICUTELE NENENUMERATE
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210