Mamici de ianuarie-februarie 2006 (143)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata am venit de afara si abia scriu ca stau cu mana pe suzeta lui fiimiu care are o placere diabolica de a o arunca si tipa imediat. Asa ca scriu repede si pe bucati. Unde sunt pozele cu bijuurile? Ori nu am priceput eu bine. Ca si eu vreau o bratara la fiimiu si la fina mea si sondez piata.
Fug dar revin eu.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Chiar asa acum ma uitam pe pozele Catalinei dupa bijuterii si am vazut pozele de la intalnire. Cine mai are vesti despre Acina? Ca Alina e cu socorshenia in carca si intra mai rar.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Cata uite aici bijuteriile micului manelist
fetelor imi vine saor de ciuda, toata ziua am stat in bucatarie ca sa fac supica de gaina cu galusti si friptura de pui cu piure de cartofi ca a nascut ieri o prietena de a noastra si voiam sa-i duc ceva de papica cald si bun. Si acum ma suna Cristi ca nu vine decat dupa 7 ca are ceva rapoarte de terminat...
Nu am cu cine sa las cupilul, cu mine nu-l iau ca e frig, el e mucos si nu vreau sa-l duc intr-un spital sa mai ia si de acolo ceva, Doamne fereste!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Gata, fetelor. Eu zic ca ne-am indeplinit misiunea aici la Odiseea sarcinii....
Am trecut prin multe in cele 9 luni de , a fost frumos, a fost greu, dar impreuna am trecut peste tot. Am adus pe lume toate bebei frumosi si sanatosi si acum a sosit momentul sa ne indreptam spre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70307" target="_blank"> scutece(1).

Va astept acolo.
Declar inchis subiectul mamicilor de ianuarie-februarie 2006.
Predam stafeta mamicilor de martie- aprilie 2006.

Adio Odisee..... vom veni aici peste 2-3 anisori, sau chiar mai repede

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput