Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)
Raspunsuri - Pagina 9
Eftimie C. spune:
Lunna, bine ai venit.Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe [grup Sa-ti fie sanatosi si scrie-ne mai multe despre voi, cand ai timp.
Mai fetelor, toate am invatat la chimie?Ca si eu...si Ionela...wow
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
ionella3003 spune:
buna, fetelor!
Ma bucur Anca, ca sunteti bine si mai povesteste-ne despre naomi! Chiar ne-a fost dor de voi!
Bine ai venit in gasca noastra, dana, sa-ti traiasca copilasii! Ma bucur ca ne inmultim! Acum, noroc cu carmen, vad ca ea e sufletul subiectului!
Mai stiti ceva de petronela, de pisicuta, de iza?...
A inceput eclisa, se vede frumos din Buc, e aproape jumate acoperit discul soarelui!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Eftimie C. spune:
Multam Ionela, n-oi fi eu chiar sufletul, dar vreau sa mentinem locul asta de intalnire virtuala.
Imi pare rau ca vremea nu e favorabila si nu pot vedea eclipsa.Mare pacat ]; da' pe cine sa strang de gat?
Va pup si ne auzim maine
mira_m spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Lunna, bine ai venit.Ma bucur ca suntem din ce in ce mai multe [grup Sa-ti fie sanatosi si scrie-ne mai multe despre voi, cand ai timp.
Mai fetelor, toate am invatat la chimie?Ca si eu...si Ionela...wow
Bine ai venit Luna!
Ei, nu chiar toate , eu am terminat la hogas, daca vb de liceu!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
iully spune:
Buna,fetele!si pupici!!!
Vad ca sunteti bine toate si ma bucur mult!
Bine ai venit,Lunna!!!Sa-ti traiasca comorile!!
Carmen,noi cand venim in Bucuresti stam la niste cunostiinte aproape de clinica unde il operam pe Cristian!Imi pare rau dca nu pot sa te ajut mai mult cu informatii.Initial am zis ca o sa inchiriem o garsoniera in regin hotelier dar daca am gasit mai aproape de clinica ,am ramas asa.
Eu vin maine in Piatra,deci vineri si sambata daca e frumos afara,pe la 15-16 suntem in parc.Poate reusim sa ne intalnim.
Va doresc o seara frumoasa in continuare si numai bine.
Eftimie C. spune:
Iully, eram curioasa, atat.Eu am stat de fiecare data internata, desi am rude in Bucuresti.La noi era necesara internarea, cu anestezie, ghips, radiografii...e altcceva.La spital, mergem la Gr.Alexandrescu.
Mira, prin clasa a9a, dupa ce am vazut ce alegere proasta am facut , am vrut sa dau din nou examen la Hogas.Bineinteles ca ai mei au spus ca sunt nebuna si nu m-au lasat.Si azi regret
Hai sa va spun o faza tare.Ieri imi anunt toti prietenii ca va aparea sotul meu la o emisiune pe un post local.Plec mai devreme de la serviciu, imi fac cumparaturile, imi fac dus, ma pregatesc sufleteste si cand sa deschid , nu aveam cablu.Pana azi noapte la ora 23 a fost luat.
Bineinteles ca, desteptei de Carmen , nu i-a trecut prin cap sa traga un fir la antena de afara Sper sa fi inregistrat o amica emisiunea.
mira_m spune:
Cristina, oricum nu prea conteaza liceul, ce urmeaza e de baza!
Fetelor, vreau vreme frumoasa! E aiurea tare, vrem la plimbare!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
lunna27 spune:
Salut fetelor...ma bucur ca am ocazia sa scriu din nou ca 2 zile nu am avut net si e foarte nasol...ca m-am obisnuit tare de tot cu el.
Mira ...ai dreptate cu liceul,dar si daca mai departe alegi aiurea (asa ca mine,ing chimist-care nu prea mai ai ce face in p neamt)e aiurea de tot.Ce sa-i faci,cand am dat eu la facultate ...savinestiul mergea cica....acum mori de nervi acolo(asa am auzit ca eu inca mai sunt in concediu)
Oare peste tot e stresul asta??
luna
ionella3003 spune:
buna seara!
carmen, felicitari pt sotul tau! da-ne mai multe detalii, la ce emisiune a aparut?
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
fetelor, incepe meciul... eu stau f aproape de stadion si e o nebunie aici! Cu cine tineti?