Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)
Raspunsuri - Pagina 10
ellinia spune:
Buna, buna!
Luna bine-ai venit!
Iar ma enerveaza vremea asta, cand e soare, cand se intuneca...Ieri n-am reusit sa iesim ca am avut multa treaba in casa, dar azi de abia astept, dupa masa de la 2 iesim fugutza afara, mai ales ca trebuie sa cumpar un cadou mamei mele, azi e ziua ei si duminca mergem la Iasi sa o vedem. De abia astept!
Carmen de ce nu ne-ai spus din timp...nepostam si noi in fata televizorului si faceam cunostinta cu sotul tau - noi am avut cablu!
Va pup si daca nu mai reusesc sa intru azi va urez un wk placut!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
geba2001 spune:
Salutare, nemtencelor!
Ma alatur si eu voua, chiar daca acum nu mai locuiesc in Piatra Neamt.
Am citit postarile voastre, cu locuri de intalnire si incercam sa imi amintesc de fiecare zona descrisa. Unele mi le-am amintit, altele nu. Si astfel am realizat ca sunt si eu in secolul vitezei - trec prin Piatra de cate ori merg la mama, dar urmam mereu acelasi traseu - fara abateri, fara opriri. Mi-e dor de Colibe, mi-e dor de o plimbare la releu sau pe malul lacului, la strand, samd.
Tb sa rezolv problema asta cu primul drum la Grinties.
Va pup pe toate si va urez un week-end placut si insorit!
Geta
lunna27 spune:
Bine ai venit printre noi Geta,chiar daca stau aici in oras nu apuc sa ajung pe unde ai spus tu ,asa ca...
Week-end placut la toata lumea!
dana
luna
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by geba2001
Salutare, nemtencelor!
Ma alatur si eu voua, chiar daca acum nu mai locuiesc in Piatra Neamt.
Am citit postarile voastre, cu locuri de intalnire si incercam sa imi amintesc de fiecare zona descrisa. Unele mi le-am amintit, altele nu. Si astfel am realizat ca sunt si eu in secolul vitezei - trec prin Piatra de cate ori merg la mama, dar urmam mereu acelasi traseu - fara abateri, fara opriri. Mi-e dor de Colibe, mi-e dor de o plimbare la releu sau pe malul lacului, la strand, samd.
Tb sa rezolv problema asta cu primul drum la Grinties.
Va pup pe toate si va urez un week-end placut si insorit!
Geta
salutare, surioara! ma bucur ca ne intalnim si aici!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
geba2001 spune:
Buna, surioara !
Pai se putea sa te las singura?
Imi mai trece dorul de anii de liceu...
danuta-bel spune:
Buna, fetelor!!! Cand am descoperit subiectul asta, nu-mi venea sa-mi cred ochilor...Eu iubesc orasul asta f. f. tare...Sunt plecata eu de vreo 2 ani, dar tot ACASA este pt. mine...
Eu am facut liceul la Rares....si cand mai chiuleam, in special vara, unde credeti ca stateam??? In parc, bineinteles!!
Lunna27, ai terminat in Iasi??? Ce specializare??? ca si eu tot ing.chimist sunt(bio-chimist), am terminat in 2001. Stiu ca e nasol cu munca...eu am lucrat dupa facultate 2 ani la Kober
, apoi am plecat din tara...dar daca m-as intoarce, nu stiu zau, unde m-as putea angaja, ca la kober nu ma-ntorc nici moarta!!!!
danuta-bel spune:
Am fost si eu acasa in martie, dar a fost asa de frig...am prins doar 2 zile mai caldute...dar am reusit sa ajung la observator (intre Colibe si Gospodina), la baraj si un pic in parc. Si la o piesa de teatru!!!
Cand am ajuns, in prima zi, parca eram de pe alta lume!!Nu mai fusesem acasa de vreo 10-11 luni si-mi aminteam totul verde...iar acum...na!! e iarna!!!
ana1980 spune:
Elliniacand gasesti scutece spunene si noua. Si noi vom merge la mare. Ai idee pt ce varsta se gasesc?( daca exista limite de varta)
Vremea asta isi face de cap, dar e bine ca mai poti iesi un pic. Trebuie sa stii sa jonglezi mai nou, cu soarele.