Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)
Raspunsuri - Pagina 11
mira_m spune:
Bine ai venit, Geta!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ionella3003 spune:
cum a fost la teatru, danutza?...
getuta, mai tii minte ca nu scapam nici o piesa la TT... si crengutele de ciocolata si fondantele de la Diana... yamy!... Or mai fi si acum tot la fel de bune?!...
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
lorelei_19 spune:
Dragele mele nemtoaice, io mereu trag cate-un oki asha, pe la voi, cu nostalgie. Si eu imi amintesc de aproape fiecare strada din pn, duc dorul orashelului nostru frumos si mi-ar place sa viu mai des pe-acolo. Din pacate, pot veni cam la 2 ani o data.
ce pacat ca atunci cand eram in pn, cu puiul mic nu exista internet, nu exista dc, ca bine mi-ar mai fi fost. asha, m-am chinuit singurica.
va pup cu drag si va urez o duminica superba
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
ionella3003 spune:
lorelei, chiar mi-era dor de tine!... Bine ai revenit!
Se anunta o duminica superba!... Asa sa fie pt fiecare dintre noi, plina de dragoste, liniste si de soare!
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
mira_m spune:
Superba duminica. Cum am ajuns in parc a si inceput sa ploua!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
lorelei_19 spune:
io am apucat dimineatza sa merg putzin la plimbare, iar dupa-amiaza cand am plecat cu Malina, a inceput ploaia. Asha ca m-am intors repede-repede.
Ionela, si mie mi-era tare dor de voi si - de saptamana viitaore am vacanta si sper sa ne vedem mai des.
Aku plec la impachetat, ca plec la Berna curand-curand.
O saptamana plina de soare ... in suflet, dragele mele nemtence
"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi
lunna27 spune:
Buna seara la toata lumea,
Dupa o zi destul e lunga in sfarsit suntem si noi acasa(am fost la onomastica unui copilas de 1 an)si asta mica a noastra ne-a facut de tot rasul....batea tot ce prindea..mi-era asa de rusineeee....
Danuta si eu am terminat tot in 2001 la sectia inginerie chimica,s-ar putea sa ne cunoastem din vedere
dana
Eftimie C. spune:
Mai nemtencelor, da' tare mult ati mai scris de cand n-am mai trecut eu pe aici.
[pup pentru noile venite in : Geta, Danuta-Bel, Lorelei
Din pacate am un calculator cu mari probleme si imi vine sa-l fac bucati , dar e pe inventarul firmei si....Probabil se va ocupa cineva de el dupa-amiaza.
Pentru cele interesate, al meu sot aparuse la Prima TV Neamt, intr-o emisiune de la ora 17.Bineinteles ca numai eu nu am vazut-o pentru ca s-a luat cablul pana pe la 11 noaptea.Asta e, fac eu rost de inregistrare sau am sa-l vad cand va fi invitat din nou.
Va pup si fug la mama la spital.Ne-auzim maine la o
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
geba2001 spune:
Ionela, mi-ai facut o pofta....
Tb sa repetam figura cat mai curand.
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!Mai fetelor da' inca nu v-ati trezit?Sau nu vreti sa beam o impreuna ?
M-ati starnit cu teatrul.Eu eram inebunita.Cand era festivalul de teatru, nici nu mai dormeam; ziua eram la teatru, noaptea invatam...O. ce vremuri.Am facut si cursuri la TT.Unii dintre colegii mei, care au facut si facultatea de teatru, sunt acum celebri si apar la TV Eu mi-am schimbat optiunile si...
Da' si prajiturile de pe vremuri de la Central, cele mai diversificate si proaspete
Pentru cele care spun ca au invatat la Chimie, va aduceti aminte ca era acolo aproape Daem?Tot cu prajituri si.... Ce-am imbatranit!
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)