Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)
Raspunsuri - Pagina 12
geba2001 spune:
Apropo, fetele din PN:
Mai este cofetaria Diana?
Si laptaria de la parterul ei?... unde am mancat cei mai buni covrigi!
Eu am terminat Raresul si am stat in camin la Hogas - imi era aproape si de colo si de colo - si in pauza mare sau cand ieseam in oras trageam o fuga sa mananc covrigi cu lapte batut...mmmmmmm....
(bineinteles ca inainte de revolutie ieseam in oras dupa masa numai cu bilet de voie de la pedagoga - urat mi-a mai fost...)
lunna27 spune:
Buna dimineata...eu inca nu mi-am facut cafeluta...urmeaza...
Bineinteles ca imi aduc aminte de DAEM...apropos...cand ai terminat liceul??eu in 1996( au trecut deja 10 ani...si am imbatranit
luna
lunna27 spune:
Geba,Diana nu stiu daca mai este,de fapt este dar nu stiu daca mai e cofetarie.In locul patiseriei de la porter de care zici tu si care si mie imi placea s-a deschis un magazin de tel mobile.Pacat...mare pacat
luna
geba2001 spune:
Lunna, nu mai spune ca ai imbatranit !
Eu am terminat liceul in '92 si sunt mai tanara ca oricand !!!
mira_m spune:
quote:
Originally posted by geba2001
Apropo, fetele din PN:
Mai este cofetaria Diana?
Si laptaria de la parterul ei?... unde am mancat cei mai buni covrigi!
Eu am terminat Raresul si am stat in camin la Hogas - imi era aproape si de colo si de colo - si in pauza mare sau cand ieseam in oras trageam o fuga sa mananc covrigi cu lapte batut...mmmmmmm....
(bineinteles ca inainte de revolutie ieseam in oras dupa masa numai cu bilet de voie de la pedagoga - urat mi-a mai fost...)
Mai este, dar nu exclusiv cofetarie. Vara se bea bere, e terasa....
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
geba2001 spune:
Naspa...
Dar asta e, viata merge inainte, e economie de piata...
Dar oare mai au crengute de ciocolata?
Ca mai bune ca la Diana nu am mai mancat nicaieri... Se gasesc si in Bacau, dar nu au acelasi gust.
Sao oare era gustul specific varstei de 16-17-18 ani???
Ohoho, ce vremuri, maica !!!
lunna27 spune:
Geba,ma bucur ca ai o gandire pozitiva,as vrea sa gandesc si eu asa.Ma apropii de 30 de ani si ma gandesc ca nu mai sunt ca la 20 ...ce bine era atunci...fara griji....
geba2001 spune:
Lunna, capul sus, privirea inainte !!
Fiecare hop trecut ne face mai puternici!
Doamne fereste de situatiile in care ne simtim neputinciosi, care nu depind de noi si in care nu putem schimba nimic...
Eu cand dau de greu spun asa: "Doamne ajuta-ma sa trec si peste asta si da-mi putere ca, atunci cand voi privi inapoi si ma voi gandi la asta, sa pot sa o fac cu zambetul pe buze si cu sufletul impacat si sa ma pot distra pe seama grijilor pe care mi le-am facut !"
Iti doresc si ne doresc tuturor sa ne fie bine si sa putem trece cu optimism si cu zambetul pe buze prin viata!!!
(sper sa nu fiu gresit inteleasa...)
lunna27 spune:
Multumesc geba pt incurajari dar greutatile prin care am trecut in ultimii ani m-au facut sa fiu asa,m-au schimbat complet.Faptul ca era sa pierd a doua sarcina(am dus-o cu tratament si numai in concediu medical,stresul pe care l-am tras - ma rugam sa nasc un copil sanatos),apoi problemele pe care le-am avut cu ea pe la 2 luni...nu f grave dar destul cat sa ne ingrijoreze atunci,problemele mele de sanatate(ma lupt cu o rana pe col),toate astea m-au marcat,nu credeam ca mie mi se putea intampla asa ceva.Inainte era altfel...lucram,cel mare era la parintii mei greutatile mi se pareau mai mici.Sunt sigura ca si statul acasa (sunt in concediu de crestere a copilului) a contribuit la starea mea si ma gandesc uneori numai la prostii.
Dar nu vreau sa va intristez cu problemele mele ,sper ca atunci cand voi incepe serviciul sa fie altfel...noroc ca mai am internetul asta cu toate ca ma enerveaza ca mai pica destul de des....
ellinia spune:
Buna, buna!
N-am mai reusit sa mai intru de ceva vreme, am avut unwk agitat, ieri o gramada de treaba!
Bun venit fetelor noi!
Ana inca n-am gasit scutece, e drept ca nici nu am apucat sa caut dar cand gasesc iti spun de unde am luat!
Lunna nu mai fii trista! Capul sus, gandeste-te la copilasii tai - ai doi, nu? Uite, esti de-o seama cu mine si ai deja doi copii! Eu nu mai am curaj sa-l fac si pe al doilea...Plus de asta eu ma simt mult mai bine acum, decat la 20 de ani, sunt mai matura, mai implinita, plus de asta il am pe Stefan! N-as da viata mea de acum pe cea de la 20 de ani!
Cand va aud vorbind de locuri din adolescenta ma simt un pic pe dinafara. Inca nu cunosc bine orasul si postarile voastra mi-au adus aminte de locurile in care obisnuiam sa merg dar in Iasi, mi s-a facut dor de casa, de orasul meu
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos