Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)
Raspunsuri - Pagina 8
Eftimie C. spune:
Iully, cand mergi la interventii cu baiatul, stati in spital?Unde?Si cat?
Ellinia, azi e superb afara .Eu am fost pana la Trezorerie si am profitat sa fac si o plimbare.Am venit transpirata inapoi.Cred ca poti sa-l scoti pe Stefan, poate te intalnesti cu Mira.
Fetelor, eu sper sa vina primavara cu adevarat si sa nu se mai intoarca vremea rea .
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
mira_m spune:
Chiar mi-ar placea sa ne intalnim. Buna idee!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
ellinia spune:
Carmen good ideea!
Mira eu tot am sa ies de acum in parc...ieri erau 20 de grade...azi cred ca o sa fie la fel! Dupa ce papa Stef si doarme iesim afara. Daca ma vezi prin parc nu ezita sa ma abordezi!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
mira_m spune:
Daca te vad, Cristina, sper sa te si recunosc!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami & minunea mea ( mai 2004)
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Fetelor, eu cred ca veti stabili un loc de intalnire sau un semn de recunoastere.E pacat sa fiti in acelasi parc si sa nu va abordati.
Mi-ar place tare mult sa vin si eu, dar trebuie sa evadez de la munca.Poate, daca-mi spuneti exact o ora si un loc, imi caut de treaba la banca (e chiar langa parcul din centru).
Va si sper sa aveti o zi frumoasa, impreuna .
Eftimie C. spune:
PS: Nu uitati ca azi este o eclipsa partiala de soare.Incepand de pe la 12,30...
ellinia spune:
Eu, din pacate, nu pot sa dau o ora exacta...din cauza lui Stef. In principiu pe la 12-12,30 cred ca am sa fiu prin parc. Stau prin fata pe acolo pe unde e fantanitza aia arteziana - chiar oara cand ii dau drumul ca Stef era fascinat de ea. Mira pacat ca n-am vazut nici o poza cu tine, poate te recunosteam eu . Carmen pai ia vezi, poate iti faci drum la banca!
In alta ordine de idei...magazin Miniblu sau Mothercare este in Piatra? Sau, poate ati vazut prin farmacii/magazine scutece din acelea impermeabile care arata ca niste slipi normali din bumbac numai ca inauntru sunt ca un pampers si nu permit scurgeri. Nu ca Stefan ar putea sa poarte deja asa ceva ca nici macar a olitza nu face - dar vreau pentru la vara, cand vom merge la mare, timp de o saptamana la plaja si nu numai sa-l pacalesc sa poarte din aia...numai sa gasesc!
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
naomi_ioana spune:
Vai fetelor nu am mai scris de pe la inceputu lu'martierusine sa imi fie si imi cer iertare,dar cu Naomi nu am timp liber deloc...am vazut ca au venit fete noi,bun venit in nostru si o primavara frumoasa la toata lumea,
Eftimie C. spune:
Ellinia, stiu la ce chilotei te referi, da' nu-mi aduc aminte sa fi vazut undeva.Daca aflu ceva, iti dau de stire.
Anca, .Bine ai re-venit.Voi ce mai spuneti, ce mai faceti?Sunteti bine?
lunna27 spune:
Salut fetelor,
Nu-mi vine sa cred ca suntem atat de multe din p neamt.Sunt noua pe aici ,de fapt mai mult citesc decat scriu bineinteles in limita posibilitatilor....
Eu am terminat la chimie promotia "96 (apropos ionela am facut franceza cu matusa ta),acum stau prin darmanesti pe langa orion dar dupa cate am vazut majoritatea sunteti de prin centru.
Am 2 copilasi de 5 ani si jum si un an si jum si inca sunt in concediu,dar simt ca inebunesc acasa si abia astept sa incep serviciul.Va pup si sper sa mai scriu
dana mamica de Paul si ana maria