FIV 62
Raspunsuri - Pagina 7
saftoiu_gina spune:
Luli inca nu stiu ,cind voi merge pe 13 la eco atunci o sa imi spuna cite trebuie sa cumpar.Acum am 14 fiole de Diphereline de 0.1 si sigur voi mai continua .
luli spune:
Gina tinem pumnii sa fie bine. Vezi ai grija, asigurate sa mai gasesti menogon.
Behind every love is a great story
Luli
Moniland spune:
Gina, cum merg injectiile in burtica? Sper ca bine pentru ca le vei mai lua si cu menogonul.
Monica
luli spune:
Monica dar menogonul nu se face in burtica ci in intramuscular.
Behind every love is a great story
Luli
saftoiu_gina spune:
Moniland nu le fac in burta le fac in mina ,poate era mai bine sa le fac in burta ca poate ma dureau mai putin.
Luli le cumpar de la Giulesti si odata ce am inceput tratamentul nu cred ca ma lasa ei fara medicamente,am vrut sa cumpar acum si menogon dar au spus ca o sa fie.
Moniland spune:
Luli, se pare ca exprimarea mea nu a fost buna.
Gina, eu am facut diphereline in burtica si puregon intramuscular.
Cu cele din burtica m-am obisnuit pana la urma, dar cele intramuscular numai daca eram relaxata le suportam.
Monica
Avalon spune:
Gina, menogonul se face intramuscular (in muschi), spre deosebire de diphereline care se face subcutanat (sub piele), nu conteaza unde. Pupici si multa bafta! Sa ne tii la curent!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
saftoiu_gina spune:
Moniland eu am inteles ce ai spus tu .Menogonul nu prea ma durea ,dar da ,din cauza intepaturilor.
Avalon da asa e.