FIV 62

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Edyna spune:

Merci mult, Crinuta.

Te astept, Pis. Imi zici atunci si iti dau adresa mea si discutam pe messenger.

Andicu, ma tot gindeam zilele trecute, dar innebunita cum eram am uitat sa-ti scriu, daca nu ai la cine sta la Timisoara si tre sa inchiriezi ceva, puteti sta la noi, la belgrade, sint 200km pe un fel de autobahn pina la Szeged.

Lyly, bine ai venit si imi pare tare rau

Karula, sa ai o sarcina usoara si multumesc ca ai scris despre experientele tale. Pe mine povestea ta, chiar daca nu prea fericita la inceput, m-a incurajat. Rezultatul e cel care conteaza pina la sfirsit, nu?

Va cuprind pe toate,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Buna,
Nu am putut sa va scriu mai devreme si imi pare rau ca nu pot sa va dau o veste buna. Nu am reusit nici eu. Dar ma simt bine si incerc sa nu ma mai gandesc la ce a fost. Nu stiu de ce dar nu am fost foarte optimista la acesta procedura de la inceput dar trebuia sa o fac pentru a nu ramane toata viata cu idee ca daca incercam poate...
Mai am 3 congelati dar nu stiu cand ii voi pune. Imi pare rau Pis si celelalte fete care nu au reusit, poate data viitoare. Va multumesc pentru sustinere, va pup si mai vorbim.
Floran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Floran: ne pare tare rau. Nu pot sa inteleg de ce luna febr. a fost asa de nefasta... Parca mai nimic nu a mers ca lumea la capitolul "teste cu 2 liniute".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floran spune:

Crisana, scuze ca nu te-am salutat intai am scris si apoi am citit. Mie mi-a iesit rezultatul 3,66, dar mi-a venit CM cu 2 zile inaintea testului. O zi buna la toate fetele si mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Mai fetelor sunt ffffff. suparata!Desi eu am fost fff.vehementa in ceea ce priveste Medsana AS FI VRUT DIN TOT SUFLETUL SA MA CONTRAZICETI CU REUSITELE VOASTRE!
Sincer nu mai am cuvinte despre ceea ce se intampla in Romania.Va doresc refacere cat mai rapida la toate fetele care treceti prin calvarul nereusitei FIV.
Andicu ma bucur ca nu te grabesti si ca iei in considerare si alte optiuni.Sa te ajute Domnul sa ne dai o veste buna in curand!
Karula fara sa stii m_ai ajutat sa sper ca voi reusi si eu natural,pt, ca anul asta numai asa am de gand sa incerc.Apropos sotul a facut ceva tratamente naturiste sau pur si simplu ati uitat de tot stresul asta si s_a intamplat?Sarcina usoara si bebe sanatos!
Crinuta,Lachi,Cami va pupic dulce si hai sa ne punem pe treaba ,adica sa alergam zilnic dupa iepuras ca poate pana la Paste il prindem si noi cumvam,ca sa ne aduca CADOUL MULT DORIT!

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.

Doamne, am tot citit ultimele pagini si ma ingrozesc!
Va multumesc din suflet ca ati postat aici experientele voastre, altfel nu m-as fi gandit ce imagine si-a facut Medsana in ultimul timp! si se pare ca problema cea mai mare e a embriologilor de acolo. Auzisem eu de pe la altii ca nu prea sunt grozavi,dar chiar asa...
Lyly, sunt si eu alaturi de tine, ai avut o experienta super urata cu ei si sper sa reusesti data viitoare oriunde in alta parte!iti multumesc inca o data ca ne-ai impartasit experienta ta!
Floran, imi pare tare rau ca n-ai avut noroc!sper din toata inima sa te refaci cat mai repede!
Edyna, iti multumesc din suflet pentru oferta , dar e cam departe Belgrad ptr noi, as prefera totusi in Timisoara, ca asa ne mai intelegem si noi cu oamenii!
Gina, mergi cu incredere inainte, ca o sa fie bine!! n-ai de ce sa te gandesti asa, mai ales ca nu s-a pomenit aici de Giulesti, si stiu ca sunt reusite acolo.
Karula,sarcina usoara si bebe sanatos! multe multumiri si tie ca ne-ai povestit despre tine! daca n-ati fi voi, fetelor, am fi intr-o mare ceata ! pacat ca invatam din supararile si nenorocirile voastre!
Ceci, multi de la mine! da, eu acum sunt foarte sigura ca voi merge la Szeged, cum e si Crinuta de altfel, deja intrebam prin Timisoara de cazare. Astept acum sa-mi repet analizele de Chlamydia si Papanicolau si dupa aceea-cu Dumnezeu inainte!

Eu am fost aseara in Bucuresti la spectacolul Focul Anatoliei! Doamne, ce superb!!!a fost cel mai frumos cadou pe care i l-am facut mamei de Martisor ! m-am felicitat pentru asta, ca dac-as fi stiut ce pierdeam, as fi regretat enorm !
Multi pentru fetele mele dragi!

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, va pup pe toate!
Eu am intrat mai putin aici la voi dar si eu sunt in pregatire. Astept sa termin cu analizele sa pot trece si eu la treaba. Analizele le-am facut la Medlife. Mi-au iesit bune cu exceptai ureaplasmei. Am facut tratament 10 zile atat eu cat si sotul iar dupa inca 10 zile de la terminarea tratamentului am fost sa repet analiza. Astazi mi-am luat analiza la Ureaplasma si am <10000 UFC/proba. Data trecuta era la fel. Am facut tratametul asa cum mi-a fost recomandat si chiar sa nu existe nici o modificare? Ce naiba?
Fetele care a/ti mai facut analiza asta la voi ce scrie pe buletinul de analize la ureaplasma? ma gandesc ca poate valoarea nu este asa periculoasa si pot cere sa incep procedura FIV. fetelor!
va pup pe toate si imi pare rau pentru fetele care nu au reusit. Vad ca la Medsana nu mai merge treaba, nici o reusita pe anul asta. Imi pare rau ca fetele au trecut prin asa ceva.
Pupici pentru toate fetele curajoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

MRL, nu prea pot sa te ajut, noua la Ureaplasma ne-a scris pur si simplu negativ.Eventual incearca s-o faci si la alt laborator. Poate iti explica altfel rezultatul.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Andicu multi pupici pt. tine si iti doresc din suflet sa te putem adauga si pe tine la lista de reusite FIV de la Szeged.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Andicu
A/ti auzit de tratament standard cu o doza singulara de azitromicina? Eu am cautat in arhiva pe forum si am gasit scris de roxanaz din Cta in data de 06/10/2005 despre asa ceva.
Pupici

Mergi la inceput