FIV 62

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Aveam in suflet o indoiala in ceea ce priveste faptul ca nu am facut punctia. Chiar mi-am zis ca daca si data viitoare voi fii la fel de productiva ( 40 foliculi) voi merge pana la capat. Acum, cand vad cele scrise de Lyty si Karula m-am mai linistit. Eu nu stiam "despre slaba calitate a embrionilor cu nemiluita obtinuti prin hiperstimulare", mie mi s-a zis doar cateva variante care nici una nu-mi convenea. Auzisem ca printr-o hiperstimulare sansele de prindere ar fi mai mari. O fi vreun mit?!

Lyty imi pare rau ca ai trecut prin asa experienta, dar sper ca asta sa nu te fii facut sa renunti la .

Karula iti doresc ca cel 9 luni sa treaca usor si placut pentru tine si .

Am o intrebare pentru voi, din cati foliculi ati obtinut atatea ovocite si mai apoi embrioni. E doar o curiozitate de a mea. (nu voi stii niciodata ce-ar fii fost la mine ).

Va pup si va doresc tot binele din lume.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Moni, o hiperstimulare usoara e benefica, se poate face hiperstimulare si cu cateva ovocite, noi deja vorbim de cazuri "babane". Nicaieri intr-o clinica de afara cu experienta si care se respecta n-o sa-ti faca stimulare cu suta de fiole de Puregon cum am facut eu (basca 21 Diphereline). Clar s-au facut experiente pe fundul nostru! Niciodata o clinica de afara nu-ti transfera mai mult de o medie de 2 embrioni. Niciodata nu vor congela embrioni slabi. Off...
Am produs foliculi luni in sir dupa stimulare. Am avut noroc sa scap cu cateva chistulete rezolvate cu anticonceptionale. In 40 de minute mi-au punctionat 36 de ovocite din care s-au obtinut prin ICSI 18 embrioni. Si cand ma gandesc ca atunci ma bucuram... (cu tot chinul hiperstimularii, ziceam, prostuta de mine, ca a meritat!)
Am observat insa ca de atunci s-a mai redus stimularea chiar si la Medsana, dar se pare ca ceva acolo inca bajbaie rau.

Mergi la inceput

Si ca sa dau datele complete: aveam atunci 28 de ani, perfect sanatoasa. Sotul - oligoastenospermie. Ce l-a determinat pe Ancar sa ma transforme in poligon???!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Moniland eu din 6 foliculi, am obtinut 6 ovocite, apoi 5 embrioni (prin FIV simplu).
Karula sarcina usoara in continuare! Deci tu ai ramas natural. Voi ce probleme aveati, pentru ce ati ajuns la FIV? (te rog sa nu te superi ca te intreb)

poze

Mergi la inceput

Am corectat mai sus ca inversasem foliculii cu ovocitele (ma apuca si rasul acum!)

Crinuta, cum naiba sa ma supar ca pot sa va spun ca desi dupa verdictul de oligoastenospermie dat sotului (am fost trimisi la FIV, evident)s-a adeverit ca e nevoie de UNUL sprinten si de calitate sa se intample minunea! As vrea sa vi se intample tuturor. Sa nu ne mai macinam nervii si sanatatea incercand sa descurcam noi itele unui proces de FIV...

Va multumesc de urari. Suntem bine amandoi si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Karula, multumesc. Mie mi s-a spus ca sunt "suspecta" de hiperstimulare, si aceasta se declanseaza in momentul punctionarii foliculilor si cam care ar fi riscul in cazul hiperstimularii. S-ar parea ca totusi am luat decizia corecta de a nu ajunge la hiperstimulare cu "riscul de a pierde cateva ovocite bune" citand-ul pe dr.
Draga mea, eu cred ca tot raul e spre bine. Poate din productia de foliculi dupa stimualare ai reusit . Productie, productie dar cu folos .

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Karula multumesc de raspuns. Tu esti un exemplu ca depinde de sansa fiecareia si ca e important sa nu ne pierdem speranta. Si, asa cum zici si tu, e de ajuns unul si bun.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saftoiu_gina spune:

Buna seara fetele .
Moniland fac stimulare cu Diphereline si Menogon.
Tabitha, Liana multumesc.
luci miru ,Pis si celelalte care ati facut testul si nu a iesit pozitiv imi pare nespus de rau.
Imi pare rau pentru fetele care au avut experiente neplacute si chinuite pe deasupra, oare la noi nu se mai face nimic bun ? Oricum nu mi-as fi permis sa merg in alta parte ,sa vedem ce o sa fac eu de data asta la Giulesti.

O floare pentru toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Gina - ai sa vezi ca va fi bine, trebuie sa crezi in sansa ta.
Lyty, Karula - nu ati incercat sa cereti o explicatie clara - de preferat oficiala in scris de la Medsana?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Gina cu cate fiole de menogon faci stimulare?

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput