Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 7
patriciaRO spune:
Mikka, tu baga reteta aia care stii ca mananci de mori... Ca sa-i fac si eu sotului, ca am comanda speciala! De post...
Mai imi de-te Monu, o reteta super buna. Sa vedem pe care o fac, care e mai usoara...
Auziti da' cand se fac?
Beatrice, mami de
Alex pifos
monu spune:
Bea, pai eu stiu ca mucenicii se fac cand e sarbatoarea celor 40 de mucenici. nu stiu data exacta cand pica anul asta!
si
Alexia Ioana
tamar spune:
Am venit si noi de la doctor, la 9 luni jumate avem 10 kg 800 si 76 de cm :) (gabitza, poti sa ne update-ezi si pe noi, please?). In rest totul ok, doar ca i-au luat singe (din vena
) sa verifice fier/plumb. Fierul a iesit OK, nu e anemica, yey! (pt plumb rezultatul nu e pe loc, dar sper sa nu fie probleme)
Nefertari...cum sa lasi mey o bebelina cu un baietel de 6 ani singuri acasa pentru 4 ore??? yoy! eu tot sper ca glumesti...pt asta aici nu numai ca ti-ar lua copiii, ai ajunge si la puscarie...
loreen spune:
Mai fetelor (Danelutza ma faci sa rosesc![]()
) numai prostii aveti in cap...e o expresie asta cu apucatul ca va da-ti seama ca nu ma duc sa apuc omu de te mir ce va trece voua prin cap...
Ile mama draga si io si sotu mircisti cu stea in frunte da sa moara veta in chiloti de baie daca stiu de unde il cunosc...nu cred ca din liceu ca am fost generatii diferite...leat 93'...cine stie
Dadym un baiat mortal si on-line si off si cum vrei...ce le faceti frate la copii de ies cu ochii albastrii?!
Adela bine ati venit...daca vrei cetuiala lasa-ne ID-ul
Olga M nu-i bai ca nu misuna prin pat...sa ma fi auzit pe mine cum zilnic ma vaitam ca mai cadea fii-mea din pat in te mir ce pozitii...toti odata si-odata vor ajunge la fel...plus ca saracuta are altceva mai important de recuperat decat alergatura prin pat...
Azi i-am dat mandrei spanac si dupa un lapte si-un somn de pranz mi l-a servit prin masina pe mine pe unde i-a venit...sa mor daca stiu ce-a apucat-o ...dar dupa ce ca sunt stersata de bombe cu drumul ca aud numai de gheturi si poleiuri pe drumul spre munte,plus ca mereu o am pe mamanati in ganduri,o mai apuca si vomitatul taman acuma...Haoleu daca-mi face la fel cadata trecuta next time ramane acasa cu pisica...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monu spune:
Loreen nu te mai gandii la lucruri urate meyyy, ca atragi energiile negative!
si
Alexia Ioana
Danelutza spune:
Loreen, 

scuze n-am vrut sa te fac sa rosesti, am inceput si eu sa mai trancanesc si cine stie la ce ma gindeam cind am citit mesajul tau, ca de... post-post cu barbatu', kupilu ma trezeste de trei noptzi de ma innebuneste si nici nu-i apar rontzaitori, asha ca am cam luat-o pe aratura. Inca o data 
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
loreen spune:
Danelutza am glumit ...nu ma rusinez eu asa usor...
Monu o sa fac voodoo-voodoo sa fuga pasaricile din capul meu...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Adela, te-am pus pe lista la yahoo-ul meu. Eu sint gabitza67. Astep sa-mi dai accept-ul tau, probabil maine, ca oamenii normali dorm la ora asta.
Numai noi mai stam citeva zuze pe chat ![]()
Da, ti-ai dat seama, ne conferentiem pe Yahoo Messenger cam in fiecare seara, ca nu ne mai ajunge forumul. Nu te stresa sa retii useritze si bebelusi, in timp o sa iti dai seama ce si cum. Noi ne cunoastem de cind era bebelusii in burtica doar o graunta, in timp ne-am imprietenit. Dar asta nu ne-a oprit sa ne imprietenim cu toate fetele care s-au alaturat grupului mai tirziu.
Zi-ne de Sara ta, spune-ne povesti cu ea si intimplari, arata-ne poze daca ai, pune intrebari, ce vrei tu, simte-te ca "acasa".
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
fran spune:
Buna !
Loreen- nu am gasit primii pasi, desi tot astept telefoane de la cei care au promis ca primesc saptamana asta (de unde ???) In schimb i-am luat azi masinuta 4 in 1 de la chicco- a aparut de ieri disponibila la c h i c b e b e , suntem amandoua la fel de incantate de ea
, i-am montat-o pe varianta balansoar si se balangane intr-o veselie...Mey si noi mai bagam cate un somnic in scaunul de masa
Sper sa va simtiti bine la munte si sa veniti odihniti. Toti
Andreea- exista chilotei din aia care se pot spala, cred ca pe la b e be lu su l ta u- am vazut( minus spatiile, ca sa nu intre ca reclama). Eu am luat hamuri chicco- nu sunt cine stie ce, da' sper sa ne facem treaba cu ele.
Maysa- a trecut raceala?
Mai vroiam sa zic ceva, da' zau daca imi amintesc...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut