Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

dra mea abia acum a adormit! se culca si se trezea dupa 5 minute agitata nevoie mare. de la 23.00 a stat motz treaza in varful patului si se tot invartea si nu statea! meyyy noi suntem ca cupkilu e dastept!!! saracutza vroia sa fie pusa p eolitza sa faca kk dar nu stia cum sa ne zica. pe la 12 m-a pocnit ideea sa o punem pe olitza. si cum am pus-o si-a facut treaba dra si apoi a adormit frunossss! asa ceva!
pupici si somn usor
PS. LA MULTI ANI MAMICI SI BEBICI DE 1 MARTIE!!!! sa vina primavara mai repede

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

de martisor!!!Daca aveti strumfete agatati-le un snurulet ceva de manutze.Eu iam luat special lu' bambina mea fular alb cu rosu,si arata toata ca un martisor. Parca e o acadea si-mi vine sa o molfai non-stop.
Pai picea mea e nascuta pe 22 iunie cum spuneam si desi e rac are temperament de taur.Manaca in disperare pana ii iese pe nas si daca nu-i dau se invineteste de plans si apoi abstinenta totala pana noaptea. La nastere Sara a avut 3 kile si a fost lungana rau(eu am 1.75 tatal 1.90..deci suntem familia Guliver)
Imi pare rau k nu am camera digitala si nu pot sa va arat leganul ei cu fluturasi de tul(o tin bine)si toate costumatiile tzaknite pe care i le cumpar.
Eu sper sa prind o conferinta sa ne chatuim,dar la serviciul meu...
IN FINE.Optimism primavaratec de martisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Toata casa doarme si eu sunt aici la datorie, dar am tras un chiul de zile mari si nu m-am lasat pana n-am citit tot, aproape tot, mai am vreo 2 pagini din ultimul capitol dar le las pe maine.
Sper sa scriu mai des si va povestesc mai multe.
Deocamdata nu mai zic nimic ca astept sa se termine toate investigatiile si sa stiu ca e totul ok si apoi va povestesc.

Cate am citit, cate poze am vazut ca nici nu mai stiu ce si cum, dar imi place la nebunie toata frenezeala asta.
Din amintiri...
Am vazut pozele de la intalneala din C-ta, vorba lui Loreen ce de bb pe metru patrat, care mai de care mai scump, comentariile la poze asisderea, dar exista si poze cu intalneala extinsa cu Corni si Ada?
Am vazut pozele de la intalneala din Bucuresti, bravo voua, la socializare cu bb, eu mai pe la primavara, cunosc mamicile din parc dar nu se compara cu voi, cand le-am zis de DC se uitau la mine de parca cine stie ce-am zis, dar las' ca-i bine ca-s singura din BV, Ema, Andrei si Filip un trio formidabil - de fashneti.
Ruxel moama ce de carucioace, cu ochelarii nu stii care-i mama care-i Alex, ce bine semanati...pretendentul nu-i cam mic pt. Bia, ce scumpa e cu falcutele alea.
Tzumpiloi da ce de pretendenti aveti, da si la noi barem unul ca tare simpatici care mai de care...succes la servici, daca-i musai cu placere...
Florentina doamne dar ce bine arati, imi place poza cu Maya la supt, te unge la suflet sa ai asa ceva, nu stiu ce inseamna (la fel si Gabitza cu Andrei) si pozele de la botez, chiar iti place orange, e laitmotiv, dar te prinde excelent culoarea. Bine ca te-ai linistit cu Maya, ai reusit cu recoltatul?
Cornelia ce tare e Stefan cum isi apara proprietatea (masa), greu tre' sa-i fost cu atatea doamne si don'soare in jurul lui. Maria e dulce, zici ca nu e genul sportiv dar e atat de finuta si slabuta, o pisicuta
Nefertari ai o scumpete pletoasa, eu acum am vazut-o, e dulce foc, asa un picut aduce cu Alex din C-ta. Sper sa va iasa super romantica seara (poate v-a si iesit dar n-am apucat sa citesc ziua de ieri) si sa va mearga la superlativ. Eu n-am curaj sa o las pe Bia cu Andreas mai mult de 1/2 h, mi-ar place sa-i las cand merg in Carrefour, mai incolo cred ca nici atat. Bine ca va iese oricukm o brodati.
Andreea.a am vazut poza cu uiubita, haiosi amandoi: Guliver si Pitika...pana in sesiunea cealalta sa te vad mai des.
Bun venit noilor mamicute!!! si bun venit bb!!!
Dadym ce ochisori superbi are Strumful tau, initial am zis ca-i fetita apoi am vazut Robert.
Andreeaatan ce-a crescut Thomas, clar, se detaseaza tot mai mult de figura de bb, e un cavaler...arogant (cum ii spui tu), dar s-a facut frumos (era si inainte, dar acum e in alt fel)
Rodica (Ina) felicitari pentru mareata realizare! Pentru mine chiar e ca noi suntem la ani lumina de asa ceva, dar nu-i bai atata timp cat o va face si ea la un moment dat.
Omustata (Okga, parca) mai sunteti niste eroine, puiuta Maya ca s-a refacut repede si tu (voi) ca ai trecut prin asa ceva constientizand la tot pasul ce urmeaza sa se intample stiu ca nu ti-a fost usor, gandurile sunt cel mai mare dusman...am citit ce-ai scris in prima postare (sau primele) si am simtit ca prind puteri legate de motricitate, am primit si de la tine un aer optimist chiar daca nu stiai de acest lucru.
Nelia putere sa treceti peste aceste...nehotarari cauzate de varii motive si sa te asezi si tu cu puitii tai (including sotul) si ma bucur de vestile bune dinspre Ro de la prietena ta, dar ai reusit sa vorbesti chiar cu ea?
Tdi felicitari pentru norocoasa tauroaica, stiam de chestia asta, cred ca am auzit la un moment dat la tv sau de la cumnata-mea, sa-i folositi cu multa placere si bravo si tie pentru cina cea romantica si dichisirea ta, eu parca nu mai am nici un chef sa ma arnajez, nici urma de alte chefuri, sotul vroia sa ma mai destreseze, dar eu nu si nu, poate vine primavara si revin si eu cu dorinte de imbunatatirea imaginii. Apropos se lasa cu bb2?
Monu cum merg repetitiile? vecinii stiu?
NewMami ma bucur ca am reusit sa ne auzim si noi azi, ca in vremurile bune, 1 ora si ceva nu-i de ici de colo, sa pui poze de la petrecere si noutati cu Patrick
Olga bun venit in casa noua! Sa fiti fericiti in ea pana la adanci batraneti, ceva vesti de la analizele lui Tony? Tu cum te mai simti, in afar' de rupta de oboseala? Ma bucur ca ai luat decizia sa intri mai des pe aici.
Oana bine ca sunteti acasa, chiar imi pare rau ca a fost doar atat, senzatia ca...a trecut acceleratul, nici nu v-am vazut bine, carucior: oricand cu placere si sper ca data viitoare sa fie cu folos, macar pt. domnisoare, ca asa votr fi peste putin timp, de fapt Alex chiar este.
Ioana ca de obicei Ana e o scumpa si cu lucrusoarele facute de buni cu atata drag, tu cand ii faci fetii ceva cu manutele tale, asa printre dosarele clientilor
Gusta tipic olandez juniorul, asa cum ma asteptam, se pare ca o adora pe Maruta, nu? Cum s-ar putea altfel, ca tati l-ar besteli tot.
Beatrice superbe pozele cu masti, dar nu prea am mai vazut retete si poze in ultimele capitole
Margott imi pare rau, chiar n-as fi banuit ca tati cu marsupiu a ramas doar tati, las' ca va fi bine...mai incolo, dar tot imi pare rau.
Fran tu ziceai de 8 dinti? Moama, dar stiu ca sunteti campioni.
Doamne dar scumpa mai e Delia dormind la masa, pai tu-i faci mancare de adormit mitzura, scuze, drosofila, interesant apelativ, mai ai?
CrisDun sper sa ne intalnim si daca vremea nu e in ultimul hal de contra o sa ne intalnim, Carina e...o aristocrata finuta, cred ca si bunele maniere sunt pe masura
Androix mai bine cu raceala, ai reusit sa duci exudatul? da' stiu ca ai tras-o...bine ca ti-a iesit excursia la munte, bravos, Filip e obisnuit cu astfel de escapade ca doar nu-i prima oara...dar chiar asa, fara papanasi?!

M-ati bagat in pofte greu de satisfacut cu TIRAMISU vostru si vad ca tanjesc dupa el si nu stiu sa fac si daca as stii tot as da-o in bara, dar vreau ceva de groaza.

Mey opriti-ma!!!! As vorbi cu fiecare cate ceva.
Tin sa va multumesc public, daca ati stii ce mult a contat ca v-am stiut aproape de mine, fie si cu gandurile, v-am zis de multe ori ca sunteti de milioane si ma bucur ca existati si ca v-am descoperit si ca va gasesc aici ori de cate ori mi-e greu sau mi-e bine, am cu cine impartasi.
Sa va insir pe toate ar trebui sa reeditez listuta Gabitzei, dar fiecareia in parte ii multumesc si se stiu fetele care m-au cautat in mod expres, vorbe sincere si din suflet de mamica care stie ce greu e cand puiutul are ceva. Va sunt datoare cu povesti, chiar daca in mare stiti cam ce-a fost.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Mai vreau sa adaug: mey sa nu va suparati pe mine ca am pus ditamai km, dar v-am rugat sa ma opriti si n-a fost nimeni nebun ca mine prin preajma sa o faca asa ca am purces la scris, cand o veni si partea a doua...
No, nu e musai sa cititi.
Ma gandesc cu groaza la ziua de maine, iar gimnastica in partea ailalta a orasului, sper sa nu adorm pe la vreun semafor.

De fapt vroaiam sa va zic ca ne-a aparut si noua primul DINTE!!! Bai dar cat l-am asteptat, de vreo 3 luni. Copiii mei sunt diferiti d.t.p.d.v. si nu cred ca vor avea prea multe in comun, uite de ce tot fac comparatii sau macar le caut si tot nu e bine, dupa parerea uneia, dar va zic eu la momentul respectiv.
Chiar imi pica ochii-n taste si m-am pricopsit si cu o raceala usurica, sper.

Noapte bune, ce-a mai ramas din ea.

Eli + Bianca si Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Elior, ce ma bucur sa vad ca ai revenit.... cu scrisul ca de citit sunt convinsa ca ne citesti! Imi pare tare bine sa vad ca esti mult mai optimista si asta cred ca se datoreaza si faptului ca ai mai multa incredere ca totul va fi bine cu Bianca. pentru amandoua!

Eu nu stiu ce sa-i mai fac Mayei sa-i scada febra. I-am dat Tylenol de trei ori pana acum, i-am bagat sosete cu otet iar acum stau cu ea in brate si astept.

De fapt vad ca acum e mai bine. A si tusit de cateva ori, nu stiu daca o fi vre-o raceala sau de la dinti. E prima oara cand face febra, mi-e asa de mila de ea! Iar eu sunt nauca! imi vajaie capul de nu mai stiu de mine!

Tina si Maya
Pozele noastre
Maya la noua luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamar spune:

Elisor, ma bucur mult ca ai revenit!
Florentina, daca ai Motrin poti sa alternezu cu Tylenolul, la noi functioneaza ceva mai bine...multa sanatate puiului mic! cit de mare e febra?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

tamar, stai linistita ca baloanele obisnuite din latex au fost numai de decor, cele cu care se joaca Patrick sunt din folie (heliu, sau cum le-or mai zice) si nu au cum sa se sparga. Dupa petrecere baloanele normale le-am spart chiar eu cu manunta mea.

omustata, nu-i nici o problema, daca nu poti tu sa treci granita, venim noi la tine la petit .
Eu nu i-am dat inca portocala lui Patrick. O sa-i dau numai dupa 1 an. Daca chiar vrei sa incepe n-ar fi rau sa-i dai mai intai suculet, sa vezi cum reactioneaza si numai dupa aceea sa treci la fruct intreg.

OlgaTarziu, nu-i rea ideea cu chat-ul celor de aici dar parca tot mai usor imi e sa pun mana pe telefon. Pana la ce ora ti-a dormit flacaul? A mai dormit noaptea daca a bagat la amiaza asa un somn lung? Si noua ne e dor de voi si de abia astept sa ne vedem, numai sa vina odata primavara si prin tara asta.

Elisor, ce faci mama n-ai somn. Pai daca stiam nu te mai tineam eu inca o ora de povesti ca nu le-am treminat. Si eu ma bucur tare mult ca am reusit sa ne auzim. Sa nu uiti ca astept pozele cu Bianca. Am mai adaugat si eu cateva poze in albumul lui Patrick, dar nu prea multe de la chef. Cand ne-am apucat de facut poze la chef a fost putin cam tarziu si eram cam "obositi" asa ca majoritatea sunt mai mult cu tavanul sau jumatate de cap.

Va las acum ca aproape de miezul noptii, iar maine merg la munca. Cu ocazia zilei de 1 Martie vreau sa trimit tuturor mamicutelor prin intermediul DC-ului un martisor virtual pe care fiecare sa si-l imagineze asa cum si l-ar dori.
In Canada astai n-au auzit de asa ceva, din pacate.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Elisor,si Biancai ptr. primul ei dintisor. E domnisoara mare deja, sa vezi ce repede o sa apara de acum si ceilalti.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Elisor.
Sa ne luam de mana cu motricitatea astea, ca pentru mine a devenit acum stresul numarul 1. Eu cred ca nu mai rezist nervos daca trebuie sa o iau de la capat cu investigatii. Instictul meu de mama imi spune ca un copil care ar avea probleme neurologice ar trebui sa aiba si un retard mintal, ceea ce clar nu se pune problema. Biancai.

Newmami-va asteptam cu drag si imi place mult de tot pustiul tau, iar tu pari sa ai o fire agreabila.

Tu si Olga Tarziu vorbiti de niste saculeti pentru mancat portocala, dar eu nu am vazut pe aici asa ceva. Oricum, nu ma grabesc cu asta.

Loreen-cred ca ai dreptate, probabil ca organismul Mayei mai intai se recupereaza dupa operatie si din cauza asta a ramas putin in urma ca dezvoltare motorie.

Vorbiti de mucenici si-mi faceti o pofta... Eu stiu sa fac numai din aia in zeama si numai daca am gata cumparate opturile. De obicei rugam pe ai mei sa-mi trimita din Romania opturile, ca se gasesc in comert, dar parca mi se pare un moft acum sa-i pun sa se oboseasca cu asta.

Va pup ca ma duc la culcare.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Sa va aduca Martisorul o primavara frumoasa,sa fiti voi insiva niste frumoase...

LA MULTI ANI Nichita Daniel...
LA MULTI ANI Tudora si Annelies...
LA MULTI ANI Mara Augusta,Cristian,Maria Antonia ...
LA MULTI ANI Nardi Gabriel,Lucas...
sa fiti sanatosi puisorilor,sa cresteti frumos,sa va bucurati mamele azi si sa la iubiti intotdeauna...

Elisor pai ce faci mama draga...ai zis ca mergi la nani si te-ai oprit aici...las bine ca ai mai trecut pe la noi ca sa stim ca sunteti bine in ciuda tuturor...As vrea tare mult sa ne intalnim...ma ingrozeste vremea in schimb ca au anuntat jale mare pe sosele...dar vorbim la telefon cand ajung prin preajma...
Tamar ce fetita mare ai ...io as murii langa copil daca i-ar atinge cineva venele,chiar daca stiu ca asa trebuie...sunt obligatorii analizele astea?!
Florentina poate fi de la dinti febra ca antibiotic ia oricum si raceala nu ar trebui sa apara,desi tu ii dai pentru infectia urinara...oricum astea au spectru mai larg de actiune...daca nu sunt indiscreta la ce ora ati facut nani?!
Fran la Delia a fost ceva accidental somnul in scaun...si daca ati sti cat l-am pandit...
Newmami am vrut sa vad o frumusete canadiana si nu-mi da voie...ai pozele private...
Adela a mea-i tauroica veritabila dar cred ca la nastere au uitat astia sa scoata si pofta de mancare...am citit si eu horoscoapele inainte de a naste si ma gandeam ca o sa mor eu de foame ca sa-i dau la copil...da de unde...
Ioana chiulangeala de zile mari...inveti ai?!
Gusta astept vesti de la tine cu dr.
Beatriced ce mai face Alex...cum mai este?!Nurofen nu i-ai dat?!
Olga M eu i-am dat drosofilei portocala si cum nu se omoara dupa fructe in general,i-am amestecat-o cu altele sau suc...asta din urma il accepta mai bine...insa la blender am bagat-o cu totul ...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput