Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 6
ile2003 spune:
bai ..eu imi bag piciorul in el de forum ..dupa ce am scris un mesaj kilometric a cazut si s-a dus ..in "lumini" mesajul meu
Sa vad daca ma mai duce neuronul ..sa recompun mesajul minunat!
Loreen ..ce sa spun Cta este un oras relativ mic si cred ca suntem si de aceeasi varsta -al meu sot (Cristian)face 33 anul asta eu am facut 32 luna asta.Ce elemente ajutatoare sa-ti dau -a stat la Salvare pana in 2002,a terminat liceul Mircea ,pe urma IMC-desi nu cred ca e relevant asta ca nu primeau fete pe atunci..si acum stam pe la fosta Banca a Religiilor -vis-a-vis de parc
Ii voi arata o poza de a ta ..in cazul in care nu te dumiresti tu de unde sa-l apuci poate stie el de unde sa te apuce
..ca are o memorie de elefant..cand vrea el
..altfel ..nu apare mai la tv ..doar se uita la el ..la meciuri in special
Dadym -ce mamica frumoasa de flacau dragalas
ce imaginatie pe niste mamici respectabile..auzi sa_mi spui si mie de unde il apuci!!!
Lasand gluma la o parte -Marei ia mai aparut un dintisor
..toate bune si frumoasa dar in loc sa apara central sus ..unde ii pandeam eu ..a aparut in dreapta jos langa cei centrali de jos..acum nici nu stiu ..e vreo problema oare?
Gabitza -inca odata mii de multumiri pt.ajutor!!
ii dau drumul ..sper sa nu faca iar vreo figura ..ca
mikka spune:
Beatrice, tocmai am facut niste placintele cu branza si sos de vanilie, au iesit de nu se poate, la care am folosit aluat pentru mucenici, si is si moldoveanca pe deasupra... Da' reteta originala e de post, ca se maninca in postul Pastelui. Da' eu am facut aluatul ca ala de cozonac. Pe care o vrei?
&Ioana
monu spune:
mikka, eu sunt nascuta in Iasi.tu cum faci aluatul de cozonac? bunica-care edin bucovina- m-a invatat sa il fac asa-Ingrediente: 2 bucati mici de drojdie, zahar, faina, lapte cald, smântâna, 5 oua, sare, coaja de la o lamâie, coaja de portocala (pentru cine vrea) zahar vanilat, untura de porc, ulei.
1. Într-un vas se pun 2 bucati mici de drojdie, 1 lingura zahar, 3 linguri faina alba. si se omogenizeaza cu lapte cald. Se amesteca bine ca o smântâna. Se lasa la dospit la cald.
2. 5 oua întregi se bat cu telul împreuna cu 300 g zahar.
3. Drojdia dospita se pune peste 1 kg de faina. Se mai pune si o lingurita de sare. Se amesteca bine împreuna cu coaja de la o lamâie, zahar vanilat, coaja de portocala, 3 linguri untura de porc, 2 linguri smântâna. Se încorporeaza si ouale batute si se framânta bine. Pe parcurs se pun treptat 3 linguri de ulei în mâna si se framânta în continuare ˝ ora. Dupa care se presara faina si se lasa la crescut la loc cald.
tu il faci altfel?
si
Alexia Ioana
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Adela I.
Neata mamici. Eu sunt Adela, nascuta si crescuta in Bucuresti.Am un ingeras mic(sara) de 8 luni nascuta pe 22 iunie.
Vroiam sa vb si eu cu voi dar pe chet..pt ca mie forumul mi se pare o gaselnita tare stresanta.Dar ori nu pot sa intru(desi tin apasat si ctrl cu precizeaza acolo) ori ca astazi imi spune ca e unavailable.Ma puteti ajuta pls?
Buna Adela si bine ai venit pe forum! Nu e chiar asa stresant, ia-o incet, te mai ajutam si noi. Mai avem o Adela cu o fetita Sara, dar in 9 iunie
Fiind incepatoare pe forum primele tale 10 mesaje vor apare cu intarziere fata de momentul cind le postezi tu.
Noi pe chat intram de pe Yahoo Messenger, si daca forumul ti se pare stresant, pe chat o sa o iei razna cu noi, pina te obisnuiesti
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)Andrei 0-5luni
Margott spune:
Beatrice mucenici moldovenesti nu stiu sa fac ca ii face mama. Stiu in schimb ca framanta la ei o groaza de timp. Foloseste acelasi aluat ca pt cozonac si ies deliciosi.
Daca fac rost de reteta ti-o scriu.
http://community.webshots.com/user/arcultro
gusta spune:
Seara buna si de la noi.
Mai am o durere de cap de zile mari.
Felicitari la umblaret.
Andreea felicitari pentru tati.
Beatrice eu mucenici ii fac cu aluat de cozonac si ies super.
Nici nu stiu cum a trecut ziua de azi.Dar uite ca e aproape gata si eu nici o branza nu am fac.Lasa ca vine ziua de maine si ma dau si eu pe la bucatarie si pe la curatenie.Daca nu o sa mai fie si o alta zi.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos
omustata spune:
Multumim de urari si le spunem si noi La multi ani lui Paul si lui Serban.
Am vazut atatea poze, care de care mai frumoase, ca nici nu-mi mai amintesc bine cui sa raspund.
Gabitza si Florentina- ce pozitii haioase de supt au Andrei si Maya. Dragalasi foc! Maya mea suge tot in pozitia de bebelus, adica culcata la pieptul meu, doar ca se joaca in continuu cu picioarele si sosetele.
Andreea.a tare dragut Eric si prietena lui. Ce bine se vede diferenta de "generatie". Cand aratau si ai nostri ca niste pui de vrabiute?
Gusta-nu-i urat juniorul si ce grija are de surioara lui! Banuiesc ca numai pentru poza, ca altfel are grija de alte "surioare" din cate am inteles din ce ai scris pana acum.
Loreence frumos doarme Delia in scaun!
Multumesc fetelor care au masurat piciorusele. Este clar ca Maya are picior mic, dar probabil ca nu asta este cauza pentru care nu se ridica inca. Oricum, ea pare mult mai tolomaca decat alti copii. Pai voi vorbiti de misunat prin pat, de cate si mai cate nazdravanii. Maya doarme neintoarsa, nici nu se dezveleste. Doar ca se deplaseaza pe spate pentru ca o las la un capat al patului si o gasesc la celalalt capat, dar ia si paturica dupa ea si parca isi pastreaza si pozitia.
Stiu ca au mai fost si alte poze dragute, dar pe cuvant daca imi mai amintesc acum ce si cum, pentru ca le vad cand apuc si daca nu scriu imediat e de jale.
Vroiam sa va intreb voi cum dati portocala? Eu nu i-am dat niciodata pana acum. Ii scoate-ti nervurile alea albe si apoi o dat prin blender?
Va las si poate intru mai tarziu. Mi-ar place si mie pe chat cu voi, dar ora la care bauiesc eu ca stai voi este ora de maxima activitate pentru mine (mai bine zis pentru Maya).
Olga si Maya (28.05.2005)
Adela I. spune:
GABITZAM, sar'ne de raspuns. Alta Adela cu alta Sara spui???Nu cred ca suporta globul inca o pereche
Stai sa vad daca inteleg.Cum intrati de pe msger voi pe chat? Adik ati facut schimb de id-uri si va chatuiti in afara forumului..pe conferinta sau private? Pe bune ca ma uit la forumul asta ca la THe Hopeless Diamond.
Miam mai aruncat ochii pe forum ca sa retin cati useri pot si bebeii fiecaruia. Am retinut-o pe delia a lui LOREEN(parca) si pe david al lui MARGOTT(superbi ochi are gaza aia mica;oblici si isteti)
OlgaTarziu spune:
Salut fetele!
Multumesc pentru urarile de casa noua. Adevarul e ca am nevoie de ceva timp sa ma obisnuiesc cu noile zgomote, geometrie a casei, vecinatate, magazine in apropiere. Sa nu va spun de cate ori ma intorc in directia gresita in bucatarie la aragaz.
Newmami, mai traiesti? Ce faci? ca-ti duc dorul.
omustata, eu ii dau lui Tony portocala intr-o chestiutza ca un saculet de panza. Si suge el cat vrea de acolo si nu mi-e frica sa se inece sau alte chestii.
Gusta, stiu ca ai niste aventuri. Eu tot incerc sa citesc din urma si... Chestia cu zambila- am primit azi un ghiveci cu trei dar erau inflorite. Ha ha ha. Dar mi-am amintit clar de tine si saracul om nu stia ce e de ras.
Tony doarme ca un ursulet. Baga recuperari ca azi nopte doamne ce a mai facut. S-a trezit de 10 ori cred plus ca a urlat de la 3 la 4.30 iar. Vai vai!
No bine, va las acuma ca am de facut o tocanitza si imediat imi apare sotul rupt de foame. Va pup.
Olga
Si maine e o zi
OlgaTarziu spune:
cat despre chat. va invidiez clar dar cum spunea si Olga cealalta la noi e plina activitate cand va povestiti asa ca e imposibil. Noi suntem cu 7 ore in urma. Asa ca vedeti ca nu e drept? Ar trebui sa facem si noi chat-ul celor de aici.
Olga
Si maine e o zi