Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Am uitat sa va dau tocmai vestea cea mare pe ziua de azi (pt noi): Eric spune "ta-ta" in sfarsit!!!

Si mie mi se intampla la fel, Cloreta - uit ce vroiam sa spun pana ajung sa scriu. Neuronii mei imprastiati sau voi scrieti prea repede? Hi hi hi..
M-am mai uitat si eu la pozele cu mine mireasa. Dar nu ma mai supun la chinuri din astea, ca inevitabil ajung sa ma gandesc ca nu voi mai fi niciodata slaba.

Nefertari - ssssuuuuuperbe poze!!!!

Si sa nu uit, ca data trecuta am uitat: felicitari pt umblaretul Serban!!! Si Robert!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Am uitat sa va spun ca tanti doctorita ne-a recomandat sa-i cumparam lui Dragos canita cu supapa anti-scurgere. Ne-a zis ca scapam mai repede de biberoane daca se obisnuieste cu canita. Si putem sa-i dam si lapticul cu canita. Voi aveti sau folositi asa ceva? Habar n-am de care sa-i cumpar...

Andreea.a felicitari pentru realizare
Dragos a gasit cablul de la telefon care era tras pe langa tocul usii si a tras de el pina l-a scos din cleme. Pe unde sa mai pun cablul sa nu-l poata trage nu stiu zau asa.
Hai ca nu intru eu cate-o saptamana dar si cand intru scriu pina va plictisesc.

Simona de Dragos Octavian
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Bonjour si de la noi!

Daca forumul a mers din 5 in 10, n-am mai insistat, si acu' am avut de recuperat o gramadaaaa.... Da' ce de progrese: mamici noi (welcome), bebei care merg singurei, stari optimiste, chef de glume... Asa, deci va prieste absenta mea...

In fine, la noi, in afara de agatzat de toate firele, de lins pantofi si de bagat degetele in priza... nimic nou. Asteptam cu nerabdare urmatoarea serie de dintti, 4 bucati, care s-au formnat deja sub gingie si asteptam eruptia. Olita sta frumos pe dulap, ca pina acum a fost buna numai de pus pe cap, si n-am de gand sa faca treaba asta cu ea plina... Rodica stie .

Mey, am totusi o intrebare. Pentru o asimilare mai buna a alimentelor (ma indoiesc), drita ne-a dat Pikovit, 4 zile pe luna. Mie mi se pare cam rar. Voi i-ati dat asa ceva? O s-o intreb si pe ea inca o data, dar sunt curioasa.

Nefe, superbe pozele... Si ma bucur ca ai inceput sa treci 'la treaba' cu barbatul tau, sa mai impartiti sarcinile cu altii. Am o curiozitate: iti place Egiptul, de ti-ai ales pseudonimul asta? Ca daca da, iti pun niste poze de acolo.

Corni, Loreen, nu mai spuneti ca domnii vi se par cunoscuti, ca bagati fetele la idei!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

Neata mamici. Eu sunt Adela, nascuta si crescuta in Bucuresti.Am un ingeras mic(sara) de 8 luni nascuta pe 22 iunie.
Vroiam sa vb si eu cu voi dar pe chet..pt ca mie forumul mi se pare o gaselnita tare stresanta.Dar ori nu pot sa intru(desi tin apasat si ctrl cu precizeaza acolo) ori ca astazi imi spune ca e unavailable.Ma puteti ajuta pls?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela I. spune:

Pardon pt neata! M-am tzaknit de-a binelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Originally posted by loreen
Ile iar m-am uitat la pozele voastre si vroiam sa-ti spun ca sotul tau imi pare tare cunoscut si nu stiu de unde sa-l apuc...

Cind te hotaresti, vreau sa stiu si eu de unde l-ai apucat

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Asa. Am ajuns acasa si merge netu'
Mey, eu n-apuc sa citesc mare lucru, dar sper ca in curand - poate dupa prima saptamana din martie - sa imi revin. Voi scrieti in disperare, iar de chatuit va cetuiti mult prea tarziu pentru orarul meu
Nefertari, superbe pozele de la mare!! Dinu Lazar e unul din fotografii mei preferati!
Fetelor - frumosi copilasi avem! .. m-am mai uitat pe ceva albumase, si nu stiu pe cine sa numesc mai intai!
Felicitari mergaretilor - Serbanica a dat tonul, sa inteleg? Bravo Serbanica!
Zgatia mea astazi mi-a facut surpriza si s-a ridicat singurica in picioare, in mijlocul camerei. A stat asa cateva secunde, a facut o jumatate de pas, si a cazut Acum incearca sa se extraga din rotobil - nu mai stiu daca v-am povestit ca i-a reusit manevra asta saptamana trecuta
Intru eu mai tarziu, ca acum maraie Carina ca nu o bag in seama.
Va pup,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Vine iarna se pare. Bine ca nu a trevuit sa ies din casa azi ca a fost mama dupa alea, alea.

Simona, credeam ca ghetute pentru mers vrei , nu m-am gandit ca bebe nu are ghetute deloc. Am si eu ghetute, primele le-a purtat din toamna, din alea de piele intoarsa captusite cu bumbac si acum poarte de ceva timp bocancei meseriasi de piele - sunt invidioasa ca eu nu am asa ceva .
Diana, ce pui dolofan si scump ai. E mortala poza "On air".

Andreea_a, unde esti grasa ma? Si uite ce amintiri frumoase ai

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Fetele vreau si eu o reteta de Mucenici Moldovenesti care sa fie buni si dupa 2 zile. Si pifosi daca se poate... Din aia cu miere si nuca deasupra... Yamiiii

Noi suntem tot muciosi. I-am pus in nasuc niste VIBROCIL. Sa vedem ce s-o mai intampla in zilele urmatoare daca i-o trece.
Pe la noi a nins urat si as fi vrut sa ma duc sa iau pozele de la fotograf. Ca drept cadou de Martisor pentru cei de-acasa o sa pun poza lui Alex care are niste floricele de primavara in mana cu un snur si bagata intr-un carton special, deja decupat... Este super... Mai ales ca are si un pix cu sclipici cu care sa mai scrii una, alta pe carton! Si ii mai da culoare...

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Doamneee ce vreme e afara! azi nu ne-a mers netul asa ca am stat cumintele si am facut nani amandoua. e cam somnolenta alexia in schimb a mancat bine. dupa 1 zi de tratament dermato pielea arata mult mai bine.acum a dus-o tati la culcare cam juma de ora, dupa ce a servit cartofi la cuptor cu iaurt si dupa ce ne-a asurzit cu talentele de cantareata de opera. a tras niste chiuituri si tipete de ziceai ca o taie careva. cred ca incepe sa imi testeze rabdarea. daca nu ii convine ceva incepe sa urle si sa se dea pe spate. deja incepe santajul!
hai ce recuperez cu cititul si revin.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput