Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 4
nefertari spune:
Wooow , ce vreme urata ! Sper sa mai ajung acasa azi .N-am chef de nimic - stau si ma uit pe geam cum se asterne zapada .
pentru cine vrea sa-si clateasca ochii - poze de la mare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/abihayat2002/album?.dir=b81c
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
Dadym spune:
Hop si eu. Nu a mers forumul zilele astea, cel putin cand am incercat eu.
Azi sunt fericita al meu strunf a facut cativa pasi singurel. Imi vine sa-l mananc, e un sentiment unic intr-adevar.
Ca sa ne cunoasteti am atasat si un album cu evolutia noastra.
Va pupacesc si va doresc o primavara frumoasa cu toate ca afara e iarna si urat.![]()
![]()
Diana si bb'strunf Robert(04.05.2005)
poze
Florentina G spune:
Salutare!
Am terminat si eu de citit din urma si in sfarsit apuc sa si scriu doua vorbe!
Paul, Maya, Ilinca si Serban
Loreen si Andreeaatan, eu mai ieftin de 230.000 nu am gasit Humana. E adevarat ca nic nu am cautat, am luat de la prima farmacie pe care am gasit-o, cat pot sa se mai scumpeasca? Oricum noi ne impacam cel mai bine cu cele de la Milupa, astazi nici nu s-a uitat la astea cu capsuni si iaurt, le-am mancat eu.
Gabitza - mai ce alintat e Andreiutzu! Se vede de la o posta! Dar nici Maya nu e mai prejos sa stii! Face ce vrea din mine iar cand e vorba de alaptat o las sa stea cum vrea ea. Noroc ca cel mai mult ii place sa o tin in brate sau sa stea in pat lipita de mine. Am prins-o si eu intr-o ipostaza aici
Gabitrifan, eu pot sa-ti spun din experienta mea ca la primii dinti nu musca deloc fiindca tin limbuta pe post de protectie pt sfarc. Abia la urmatorii doi, cei de sus, descopera ei senzatii noi si incep sa te capseze. Insa Maya nu m-a mai muscat de foarte mult timp. Eu ma consider norocoasa pentru ca ea de fiecare data cand a terminat de mancat scuipa tzatza si nu se mai joaca cu ea, sau mai rau sa o tina pe post de suzeta.
Stai linistita ca nu poate fi atat de rau incat sa te faca sa renunti la alaptat din cauza asta!
Gusta, sincera sa fiu junioru este exact cum mi l-am inchipuit! Ce ati facut in vizita la "oficiala" ca eu am pierdut firul?
Rodica, felicitari pentru baiatul umblaret! Mey dar nazdravan mai e.... auzi, sa atenteze la mancarica lui Oli... ![]()
Vroiam sa spun ca ieri am fost la pedi de familie, am cantarit-o si masurat-o pe Maya, la noua luni are 72cm si 8.000kg. A mai pus 300g in mai putin de doua saptamanai. A spus ca arata mult mai bine si ca e multumita de evolutia ei. Astept sa termin tratamentul cu antibiotic sa vad de atunci ce o sa fie.
Tina si
Maya
Pozele noastre
Maya la opt luni
loreen spune:
Nefertari eu trebuie sa recunosc ca nu am atata curaj...le-am mai lasat singure pana am dat o fuga la alimentara,dar nu mai mult de jumatate de ora...iar peste seara nici nu se pune problema...Pe Bianca abia pe la 6 ani am lasat-o singura peste noapte...
Daca cumva apare ceva neprevazut banuiesc ca vine soacra ta,nu?!
Faine poze...io nici nu m-am deranjat sa ma duc sa vad marea atunci cu inghetul...
Ala din spate-i capacul de la cosul de rufe ca are treaba si cu ala ...
Cornelia ce bine ca ai mai dat un semn de viata...discutia cu sefa este asa de amorul artei,nu?!
Ile iar m-am uitat la pozele voastre si vroiam sa-ti spun ca sotul tau imi pare tare cunoscut si nu stiu de unde sa-l apuc...
La petit I
si La petit II
,In tara piticilor 
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
corni spune:
Tzumpiloi,legat de altoirea lamaiului iti pot da cateva sfaturi teoretice ptr. ca nici eu nu am pus in practica pana acum:
-in primul rand ai nevoie de un portaltoi(pe care il ai) si un altoi(o ramurica care sa aiba varsta sub un an pe care o poti lua de la o planta care deja fructifica)
-Perioada optima de altoire este mai-septembrie
-portaltoiul sa aiba tulpina la baza pe o portiune de 10-15 cm de grosimea cel putin a unui creion si sa fie sanatoasa.
-daca planta este mai batrana si are si ramuri mai groase se poate realiza altoirea pe mai multe ramuri cu altoi proveniti de la aceeasi planta sau de la plante din specii diferite de citrice (lamai, portocal, mandarin, etc).
-Altoiul trebuie prelucrat sub forma de "pana". Se rascracara portaltoiul, si se introduce pana cu altoiul. Se leaga strans cu rafie, si se etanseaza cu acelasi tip de amestec.
-Conditia de baza pentru ca o altoire sa fie reusita este ca sa recoltam altoiul cat mai proaspat, (seva sa nu se usuce).-deci mai bine dute cu portaltoiul la altoi decat invers
-Altoirea nu este obligatorie pentru ca plantele sa infloreasca si sa fructifice. Plantele infloresc si fructifica la varsta de 8-10 ani daca li se aplica taieturi de formare a coroanei si de fructificare(ceea ce iti explica ioanailincam) ,cele altoite fructifica la 4-6 ani de la altoire.
Cel mai bine du-l la gradina botanica
sau adu-l la mine sa fac experiente![]()
si despre inflorirea orhideelor-si aici este o tehnica dar mai simplu ai putea sa le stimulezi cu un ingrasamant de ex.YugaVit12 sau mergi la un centru special cu ingrasaminte
Pentru stimularea formarii florilor are nevoie, timp de 3-4 saptamani, de diferente de temperatura zi-noapte de 6-7 grade C.
Margott spune:
La Multi Ani Paul, Maya, Ilinca si Serban! Sa cresteti mari si sanatosi!
Dadym vad ca esti din Galati. Si eu sunt de acolo.
Gabitza e super Andrei!
Loreen faina pustoaica ta! Cum poate dormi asa? David al meu, doar daca e in pat adoarme, iar in plimbari ii indes suzi si cu chiu cu vai adoarme, dar tb sa fie ff obosit.
Mai, daca se pune de ciat diseara, vreu si eu!
http://community.webshots.com/user/arcultro
gabitzam spune:
Dadym, tare-i frumos baietelul tau. Si ce ochi albastrii are!
Fetelor, e groasa vremea aici, s-a pus pe viscol. Ce mai Martisor inzapezit!
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
galinarodica spune:
Mai fetelor atri vazut ce e afara? Nici asta iarna no nins atat de tare si viscolit...
Eu si fimiu bagam portocala de amiaza, ca marul il farsiram.
simona_filipas spune:
Creierii mei sunt varza calita 

Este a doua oara pe ziua de azi cand Dragos se trezeste in urlete si asta dupa ce doarme doar 30 min. E rupt de oboseala dar are putere sa urle. Asa ca adio somn pe ziua de azi. Sunt foarte curioasa ce va fi la noapte......
Cloreta , Dragos "merge"( face cativa pasi) pe marginea patutului sau pe langa patul nostru. Trebuie sa se tina neaparat de ceva sau sa-l tin eu de ambele manute. Ghetutele i le cumpar pentru afara cand mai face cativa pasi. Cele pe care le are sunt foarte proaste, in sensul ca sunt mari si nu sunt nici de calitate. Iar in ciorapi nu-l pot scoate afara
.
Mai fetele am tras cu ochiul pe la pozele voastre. Tare frumosi mai sunt bebelusii.
Loreen , mortala Delia in scunel 
Gabitza , iti vine sa-l mananci nu alta
.
Toti sunt dulci si adorabili.
Rodica , felicitari pentru marea realizare
Nici nu mai stiu ce vroiam sa va spun...
Voi cum reusiti sa-i schimbati ca al meu parca are ceva in fund. Imi trage la picioare in burta si sani de-mi vine sa urlu de durere cateodata. Pina acum il mai prosteam cu cate-o poezie sau cantecel dar acum gata. Nu reactioneaza la nimic. Si dai si trage cu picioarele pina-mi dau lacrimile.E un chin pina-l schimb.
Uitati si voi cu ce se ocupa fiu-meu Biata perdea
si ce intrebuintare a gasit rotobilului Aici
Imi cer scuze pentru claritatea pozelor dar au fost facute cu camera si era in miscare.
la mamici si bebici
Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre