Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)
Raspunsuri - Pagina 3
gabitzam spune:
Ile2003, spune-mi ID-ul tau de la Yahoo si te ajut cu linkul catre poze.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
nefertari spune:
Loreen - si ala din spate e castronul matzei ?
Tare dulce e asa cu picioarele atarnande !
Cum il las pe Alex cu Freya ?? Simplu - ii pun impreuna la televizor - ea in pat (fara pericole ca noi dormim pe o saltea la nivelul solului ) , ii atrag atentia sa aiba grija ca daca i se intampla ceva rau sora-sii nu mai vede niciodata calculator , iesit afara,televizor sau pe bunica-su de la Braila, ii las un biberon maare cu lapte , un telefon mobil sa vorbim in caz de urgenta si 4 ore suntem liberi !
Ati vazut parinti mai inconstienti ???
Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya
simona_filipas spune:
dupa o absenta motivata
Nici nu stiu cu ce sa incep......![]()
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi PAUL, SERBAN IOAN si MAYA ILINCA. Sa cresteti mari si sanatosi 

Am vazut ca sunt si fete noi.La toate va urez "Bine ati venit! " si speram sa va simtiti cat mai bine printre noi. Apropo...am vazut si pozele cu bebici...sunt mortali.
Sa nu uit...LA MULTI ANI tuturor bebelusilor pe care nu i-am felicitat din cauza de absenta
. Oricum noi nu v-am uitat si ne-a fost tare dor de voi.Sa cresteti mari si sa aveti parte de noroc in viata.
Acum sa incep ...macar intr-o ordine cronologica
Am facut controlul la 9 luni...a venit tanti doctorita acasa si ne-a scapat pe noi de-un drum pina la ea ca si asa avea trecere prin zona noastra. Totul e bine si frumos 8.650 kg si 75 cm( Gabitza te rugam frumos cand ai putin timp trece-ne si pe noi la listuta ). L-a ascultat si la inimioara si a zis ca nu m-ai aude nimic suspect.
Avand in vedere faptul ca trebuie sa nasca si ea ( doctorita) urmatorul control o sa-l mai facem la un an sau daca avem nelamuriri o sunam si rezolvam noi cumva. In rest bine sanatosi.
Sambata trecuta a venit maica-mea la noi si uite asa am stat drepti o saptamana, in sensul ca ea statea cu copilul si eu smotru de zici ca acus acus vine Pastele. Cand dormea copilul trecea ea la aparat si eu la gatit...si tot asa pina sambata asta cand am ajuns intr-un hal de oboseala de nici nu ma mai tin pe picioare iar curatenia...nici nu se mai vede.
Sambata asta dupa ce mi-au plecat musafirii am fost la doua onomastici, la ziua prietenei mele si la nasi ca de...facu baiatul un an si era musai sa-i taie motul ca-i intra in ochi. Am ajunj acasa seara tarziu rupti toti trei de oboseala si lehamite de onomastici. Ce sa-i faci...daca-i musai cu placere.
Ma duc sa-mi hranesc manzul si revin
Simona
de
Dragos Octavian
Pozele noastre
Danelutza spune:
Gabitzam mi-ai dat idei cu poza, dar eu il prind pe barbat cam greu pe acasa si n-are cine s-o faca.
ile si noi avem tot doi dintzishori, au aparut de anul nou, dar de atunci pauza, cred ca pe saptamina asta mai apare unul sau doi. 
Astazi am facut cunostintza cu parchetul, am lasat-o pe Isabella pe olitza si de obosita si zbintzuita ce e, s-a rasturnat si s-a lovit la guritza, asha ca acum avem buzutza umflata. Plingea ea mititica, dar cind i-am vazut buzutza, am inceput si eu 

Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Cornelia spune:
Pupici din partea noastra!
Felicitari primului mergaret, Serban! Ce grabit e!
V-am citit pe diagonala, dar va scriu sa nu ne uitati. Nici nu ma sa comunic ceva special, poat edoar faptul c anu mai pot s ama tin dupa Stefan! Ce bine era cand statea unde il puneam
. Acum nu mai pot nici sa il adorm. Cand e rupt de somn sta in cap si cu fundul sus, o ia la fuga prin pat, il adun de pe noptiera, ca la el in patut e numai in picioare!!!
Va las ca port o discutie
cu sefa mea.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
simona_filipas spune:
Gata...am terminat de adapat manzul
Dragos e un marait de zile mari. Cred ca s-a obisnuit sa fie cu cineva in permanenta si acum nici macar nu mai pot iesi din camera ca urla de zici ca nu stiu ce i-as face. Asteptam si dintisorii de sus asa ca maraiala e justificata si din aceasta cauza.
Apropo de urlete...imi cer scuze fetelor cu care am vorbit dimineata pe messenger. Nici n-am apucat sa schimbam doua vorbe ca s-a trezit Dragos urland. Probabil ca-l doare gingia.Nici nu mai stiu ce sa cred. Nimic nu-i convine. Nu stie ce vrea. De jucat nu se mai joaca cu aproape nici o jucarie. I-am cumparat si trenulet electric...doar doar s-o juca cu el. Nici nu l-a bagat in seama.
Singurele activitati care-l atrag sunt: trasul de draperii, inchide si deschide usa de la camera, de la ragaz si de la masina de spalat, trage de frunzele florilor ( cele la care ajunge...care binenteles ca s-a ales praful de ele).
Saptamana viitoare sper sa primesc banii de CIC ca musai trebuie sa merg sa-i iau ghetute. Astea pe care le are le-a primit de la nasi cadou de Mos Nicolae dar sunt cam mari si nici nu merge bine in ele. Parca se impiedica.
Am fost pe la magazine sa vad cam ce se gaseste dar ceva cat de cat nu gasesti sub 600.000 asa ca inca asteptam banii.
Mergem sa dam vreo 2-3 ture afara si iarasi revenim...de data asta si cu poze noi.
Simona
de
Dragos Octavian
ile2003 spune:
Gabitza id-ul este blueelectric32..multumesc mult de ajutor!..dar sa-mi spui si mie cum faci sa nu mor proasta -faza e ca prima oara cand am pus link-ul direct a mers ..de cand l-am bagat la semnatura -pauza
Loreen -e adorabila Delia ..cum doarme ea pe scaun ca un om mare ..dupa o betie
![]()
Ai dreptate ..cu energizantele ..bine ca nu am inceput inca sv , cred ca bagam niste buleli la cat sunt de chiauna![]()

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos
Ileana si bb Mara Diana
Cloreta spune:
Salutare!
Scuze ca am iesit brusc de pe chat dar a cazut curentul de doua ori azi
.
Gabitza, sunt dementiale pozele cu Stefan cum misuna prin casa dar si asta calare pe tine e tare de tot LOL.
Loreen, pup Deliuta scumpa cum face ea nani la masa.
Andreea mama lui Eric, am vazut poza de cand ai dat mesajul, am aratat- si la cei de acasa atunci dar eu cand scriu mesaje uit de fiecare data ce am de comentat
. Ah si m-am mai uitat si la pozele cu tine mireasa 
Rodica, io te mai felicit si aici o data pt Serbanutz mergator!
Newmami, ma bucur ca mai auzim vesti de la tine.
Anca, multumim pentru retete, eu una am de gand sa incerc sa ii iau amprentele.
Simona, bebe merge asa bine ca sa ii cumperi ghetute pentru mesr acum? stii ca e bine ca bebeii sa invete sa mearga bine cu piciorusele goale si mai apoi cu ghetute care sa le sustina glezna.
Nefertari, curajoasa esti. Si ma bucur ca esti optimista si ti-ai revenit ![]()
Danelutza, welcome to the club!
. Si eu plang atunci cand cade, sper sa nu se mai repete, la noi a fost a treia oara ieri!
Mey, ce vreme de cacao e afara
Adica ce ploaie ca ninge si bate un vant de te zboara.
Azi a fost Teodora in vizita la vecina cu mama mea. Vecina are un nepot in clasa I care e topit dupa copii. Tocmai ii dospeste mamica lui o surioara sau un fratior. Si cum a ineput si moaca mea sa faca fitze si sa bazaie la fete noi sau pe care nu le-a vazut de ceva timp ma gandeam ca o sa vina repede acasa. Da' de unde, a pus ea bot si incepuse sa bazaie si a dus-o vecina la pusti in camera. A studiat domnisoare tot si sa- jucat cu baiatul si cu jucariile lui. icea mama ca era lesinat ala mic, isi baga capul in ea si s-au jucat mult. Cred ca abia astepta sa ii faca mama lui fratior.
Ah, uitasem. Nelia a zis ca face colaj cu poze de bebe dar nu a mai apucat vad.
Pozele mele
ChrisDun spune:
Salutare!
Sa va zic repede cu stimulentul, ca la 15.00 vreau sa sparg usa ![]()
Opisul docomentelor pe care le-am depus - si au fost ok - este mai jos:
Catre:
Directia de Munca, Solidaritate si Familie a Municipiului Bucuresti
Va inaintez alaturat urmatoarele acte:
1. Cerere de acordare a stimulentului pentru cresterea copilului in varsta de pana la doi ani;
2. Anexa 1 la Normele metodologice de aplicare a OUG 148/2005;
3. Copie dupa actul de identitate ;
4. Copie dupa certificatul de nastere al copilului ;
5. Anexa 4 la Normele metodologice de aplicare a OUG 148/2005;
6. Declaratie pe proprie raspundere ca sotul nu beneficiaza de indemnizatie/stimulent pentru cresterea copilului in varsta de pana la doi ani;
7. Declaratie pe proprie raspundere a sotului ca nu beneficiaza de indemnizatie/stimulent pentru cresterea copilului in varsta de pana la doi ani;
8. Dovada eliberata de angajator din care rezulta ca realizez venituri supuse impozitului pe venit conform Codului Fiscal, precum si data reluarii activitatii in campul muncii;
9. Opis cu documentele continute de prezentul dosar cu sina.
Sa-i ia mama naibii, ca pana la urma, din Amzei am ajuns tot la PS6 (Dr.Taberei)... ca nu se mai depun dosare in Amzei ![]()
Nu mai stiu sigur care e termenul de depunere pana la care se mai da retroactiv (parca 60 de zile?? incepand cu 1 ianuarie), insa daca aveti probleme si nu vi s-a emis decizia (de catre cei din Amzei), eu zic sa mai depuneti o data dosarul cu actele respective - mai ales daca initial dosarul vostru nu a continut tot ce e scris mai sus. Si grabiti-va!
Care va plangeti nenica de intoarcerea la munca?! Ziceti mersi ca ati stat atatea luni cu copilasii, pe bune! Bafta la serviciu!
Poate reusesc sa va scriu mai pe seara - asta daca imi merge netu' - ca ieri n-a mers ![]()
gabitzam spune:
Ileana, linkul catre pozele tale este: http://pg.photos.yahoo.com/ph/blueelectric32/my_photos
Daca tu pui linkul cit esti logata, iti apare cum ai scris tu acolo in semnatura, dar fiecare daca apasa pe linkul ala este dus catre pozele din propriul cont.
La pozele de la Yahoo, cel mai simplu link este de forma: http: //photos.yahoo.com/user_ID . Asta duce direct la poze si e simplu de tinut minte.
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni