Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

Mai Gabitza am murit de ras, ce pozitie de alaptat hai ca mi s-a facut si mie dor si parca imi pare rau ca l-am intarcat.
Putoarea mea de cand a inceput sa mearga in 4 labute nu mai vrea sa mearga in picioare, nici macar un pas se lasa in jos ce ma fac? Ai vostrii merg de mana sau singuri (felicitari galinarodica) si al meu nici gand.
Cred ca David e cel mai tapaliga de aici are 14 cm la picior, chiar aseara l-am masurat, m-a intrebat mama ca vrea sa-i cumpere nu stiu ce pt. stat in casa cand il pun in premergator.
Intrebare: voi ii lasati sa umble pe gresie ca la mine e rece rau avea mainile sloi cand l-am luat de jos.
Hai ca m-am mai uitat la ultimele poze cu Andreiu dezbracatu' tot in maneca scurta si pantaloni scurti, e un scump.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile2003 spune:

Buna dimineata ..pe la pranz..si de la noi!

La multi ani sarbatoritilor/sarbatoritelor zilei !Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari,destepti si frumosi!

Intram si noi in clubul bbilor insomniaci -de 2 nopti ma sparge Mara cu trezirile din ora in ora ..cica sa bea apa ..dar de fapt cred ca vrea sa doarma cu mami in pat-am facut greseala de a o lua cu mine in pat intr-o dimineata (pe la 5)si de atunci tot vrea sa doarma la mine in brate..nu cred ca e un obicei sanatos:(..nu stiu ce naiba sa mai fac -adevarul este ca de cand s-a nascut nu cred ca a dormit 3 nopti neintrerupt..am sperat ca odata intarcata nu se va mai trezi noaptea sa pape/bea ..ti-ai gasit !Cand dorm mai bine ..tipa fimea la mine -se trezeste si se ridica in picioare pe patut ..si urla cu ochii carpiti de somn pana "binevoiesc" sa o iau de acolo.

Dintisori-avem 2 de pe la 7 luni dar de atunci ..nimic ..asteptam cu interes ,de cate ori o apuca urlatul aiurea ma gandesc ca apar altii ..dar inca nimic.

In rest este fan reclame pe care le urmareste fara sa clipeasca ..se opreste si din mancat ca sa rada sau sa "vorbeasca "cu un personaj din reclama respectiva ..de asemenea este innebunita dupa Monica Dascalu de la stirile ProTV-ii recunoaste si vocea ..

Fetelor care nu pot vedea pozele-habar n-am ce sa le mai fac ..albumul este public ..tb sa mai fac vreo setare?

la mamici si bebici!

http://pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Ileana si bb Mara Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

natza fetele frumoase. Bebe Serban azi de ziua lui a mancat kkt...pe bune; va povestesc deseara pe chat toata tarasenia!
------------------------------------------------------------------------LA MULTI ANI Paul,Maya Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Neata!

Sa incep cu ce e mai important: Gusta - nu e urat, mai, juniorul. O contrazic pe Loreen. Ti-am zis, fa-l pachet, trimite-l la mine ca.. am eu grija. Astept poza recenta, sa vedem cum a evoluat.

Asa.. acum sa trecem la copii. Eric e marait iar, dintii tot nu i-au aparut. Sunt 2 umflaturi sub gingie, dar nimic.. Mai astept si mai sper.

Asa, dom'ne! Bine ca v-ati uitat la poza, ca muream de ciuda.. Pai asa o poza haioasa si voi.. nimic, nimic? Pitica e fata unei prietene de-a lui Andrei, tot actrita, normal. Nu cred ca o stiti, ca joaca mai mult la teatru. Simpatica foc aia mica, si cuminteeeee.. nu ca al meu.

A! Si sa nu uit: Beatrice - eu il las pe Eric sa se joace cu pompa de nas (mai nou), ca se pare ca-i si place, si nu mai am probleme cand tre' sa-i desfund nasucul. Incearca si varianta asta, poate merge. Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor adica Paul,Maya Ilinca si Serban!

felicitari Galinarodica pt baietelul umblator

Monu aluatul cu sare e f simplu de facut.Trebuie 2 cani de faina si o cana de sare. Cu putina apa faci un aluat mai tare, cat ca poata kopilu sa lase amprenta, nici prea tare , nici prea moale. O intinzi cu sucitoru,nu prea subtire, faci o forma de care iti place, eu am facut rotund cu un vas. Faci amprenta la bb, mai scrii numele sau data sau ca vrei (eu am facut cu un cui), nu uita sa faci si o gaura daca vrei sa o agheti pe perete. Cuptorul la 150°C si 45 min lasi sa se coaca dar nu prea sus sa nu se arda. Daca iese din prima f bine, eu am facut de mai multe ori, cred ca am lasat mai mult aluatu afara si mi s-a umflat in cuptor, cred ca dospise. Oricum ingredientele nu-s asa de scumpe. Cand e gata poti sa vopsesti amprenta colorat si dupa aceea poti da cu lac, dar este optional. Sau poti folosi de la inceput colorant alimenatr dar nu trebe neaparat.

Aluatu cu nisip iti trebuie 2 cani de nisip fin, o cana praf ce intareste sosurile, intaritor de sosuri sau mancare, nu stiu cum ii zice in rom (stärkemehl)si o cana apa si daca vrei coloranta alimentar. Toate aceste le incalzeste la foc mijlociu, amesteci bine pana sa face gros. Faci iarasi forma, amprenta.... si o lasi cateva zile sa se usuce. Eu am facut vara si am lasat-o pe balcon, si s-a uscat repede. Sper ca ai inteles, eu vreau sa ii mai fac la piticu meu la 1 an.

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Fetelor stiu ca a mai incercat cineva sa faca un colaj si vreau sa fac si eu unul.Cine doreste sa imi trimita poze sa zicem pana vineri ca vreau sa fac si eu.Am zis ca poza sa fie cat mai recenta.Eu vreau sa ii fac ca un tablou si sa il inramez.Daca imi trimiteti pana vineri siguri duminica e gata.Ca daca nu il omor pe tati.Si dupa fiecare primeste Fotografia bebelusilor de mai iunie 2005.Pozele pot fi in orice marime ca se rezolva.Daca vreti mi le puteti trimite pe adresa: adriaanse2000@yahoo.com

M-am uitat pe un site si am vazut ca cea mai mare marine la foto e 20x30.Mie mi se pare cam mica.

Sper sa vreti.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta(31.05.05)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/adriaanse2000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Gusta, mai e bun si Fecioru la ceva... La dat cu bibe... Asa ceva... Azui dar ce avea pe pantaloni? ca ea o mica pata! o vazusi? hihihihi

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

ce program folositi pt colaj ca si eu vreau sa fac si nu stiu cum , ca veni vorba!

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, mai, dar ce poza duioasa ai pus cu juniorul. Cum sa te creada cineva cind povestesti de paturi rupte?

O sa fie greu sa aleg din atitea poze, dar caut una si iti trimit.
Nelia cu cite are pe cap nu cred ca a mai apucat sa faca acel colaj.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza m-ai spart cu suge Andrei...da esti biata de tine calarita la greu...

Nefertari misto faza...o data a gresit si fii-mea patu si a adormit asa da sigur nu-mi ofera bisuri sa nu cumva sa ma obisnuiesc...
Stai ca nu pricep...cum o lasi pe Freya singura cu ALex?!

Ile las' ca acu cresc si dorm...pana atunci s atraiasca cine a inventat cafeaua,vitaminele,redbulul...

Andreeaatan am sunat la Cluj sa-mi comand lapte si am intrebat de majorare si asa e ...ajung la ei in jur de 200 cutia...acuma la niul transport...

Am reusit sa o prin pe fii-mea in plina adormire in scaunul de masa ca ma macina problema asta de ceva vreme : uita-ti drosofila adormita

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput