Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Deci, sa recapitulam-Thomas ieri a umblat de o manuta+hamu' Chicco. Azi a umblat hands free cu hamu'.
Nu e rau, e inspre bine. Ca doar la chefuloiu' mostru de la un an sa umble cu sau fara ham.

Vremea-e zapada aici ca poti sa faci olimpiada de iarna de la Cluj, in special pe dealu' unde-mi am eu cuibu'. Atata zapada e, ca n-am putut razbate pana la restaurantul unde facem cheful pomenit mai sus. De ce? Pentru ca restaurantul e pe marginea haului din varful caruia ai panorama Clujului, adika se numeste "Panoramic". Si pana la zona aia era zapada mare si am zis ca merg cand vine primavara.

Ma chemara la posta aia cu vama in ea pentru ca a sosit un pachetel. Dupa cum arata lucrurile, pentru ca e adresat lui Thomas, nu mie, nu lu' tata-so, stim noi cine e faptasu'. Multumim, Monicica!
Apropo de asta, sora-mea a primit odata un pachet cu condimente din Olanda de la pretene. Asa au vrut fetele sa-i trimita, stiu eu de ce? Si astia de la oficiul ala postal au zis ca face trafic de marijuana. Si au desfacut pachetul sa verifice ierburile. M-am stricat de ras, dar atunci sora-mea a fost intr-o faza penibila, va dati seama.

Placinte si cozonaci-eu propun sa puneti un smily in antetul mesajelro de retete de praji si alte chestii dinastea. Ca sa fie marcate sa nu le citesc, sa sar peste. Propun asta: .

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

Daniela Eu ii dau si macinat si bucatele, dar mai noi ii macin mai mare.
La al meu depinde cat de flamand e. Daca i foame tare mananca si bucatele mai mari iar daca nu prea are chef le scuipa. Ieri i-am dat borcanel de spaghtti bologneze,de la 8 luni, si avea niste bucati mari de spaghetti in el , dar le-a mancat.

Anca, mamica de Lucas (01.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Hai ca am reusit si eu sa dau un semn de viata, nu de alta, da' mi-era frica de semnul de intrebare pe care urma sa-l puna Gabitza in lista .

Bun venit noilor mamici si bebelusilor si felicitari in mod special pentru primii doi plimbareti din gasca.

Elisor, nici nu-ti inchipui ce m-am bucurat cand am vazut mesajul tau. Va doresc tot binele din lume si sa uiti cat mai repede perioada stresanta prin care ai trecut.

Beatrice, ti-as putea da o reteta de mucenici, da' nu stiu cum se prezinta dupa doua zile, ca la mine nu au rezistat nemancati mai mult de 2 ore . Eu obisnuiam sa fac in fiecare an, dar anul asta sar peste, cu programul pe care il am. Off-topic - sa stii ca sunt iar colega cu socrul tau.

Ileana, se pare ca suntem vecine. Eu stau tot la Banca Religiilor. Si tot liceul Mircea l-am terminat, in 92, dar nu il stiu pe sotul tau.

Gusta, ce mi-ai facut cu zambilele! Am primit azi o zambila de la un coleg si am inceput sa rad, de nu mai stia bietul om ce sa zica.

Nefertari, da' i-ai spus lui Alex cum te-ai prins ca nu a mancat? Ca o sa aiba grija de-acum sa nu mai arunce la gunoi, ci in alta parte. Iti spun asta din experienta sotului meu, pt ca si ai lui verificau gunoiul sa vada ce activitate avusese in ziua respectiva, si el ii fenta, nu mai arunca nimic in cos.

Va pup si poate mai intru mai tarziu, daca ma lasa Sergiu.

Lili si Sergiu (11.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Atata mai spun si ma duc sa calc...
sa pup obrajii grasi ai TEODOREI...mama ce falcute are...

La petit I si La petit II ,In tara piticilor
Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Elisor nu ca ai venit ci ai venit in super forta. Asa te vreau! Analizele lui Tony inca nu au venit desi le-am facut acu trei saptamani. Cica trebuiau sa ajunga in 2 saptamani. Sunt speriata ca s-au pierdut sau ca e de rau. Maine merg la doctor si vad ce si cum. Sper sa fie ok.
Newmami a dormit pe naiba. M-a trezit in urlete de vreo 6 ori si a plans de data asta cam toata noaptea. Asa ca noi din rau in mai rau. sa vedem poate se va schimba ceva in cateva zile.
Si am vazut poze cu doua fetite superbe. Fe;licitari pt fetele voastre Mygirl si Cloreta. Cloreta, piticuta ta e dulce rau, eu o vad pentru prima data. Asa ca deja ma gandesc la multe posibile aliante. Nu va faceti griji ca Tony va fi un tip fain si neplangacios cand creste. ha ha ha. Nu are parul tau cret?

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Tamar nici pe aici nu poti lasa copilul singur pana nu are 12 ani. Deci am pus-o. Eu insa imi amintesc clar ca la 6 ani eram cu cheia de la casa la gat pe snurulet, veneam singura de la scoala, incalzeam mancare, mancam si-mi faceam si lectiile pana venea mama. Probabil ca erau alte vremuri. Oricum can am emigrat stiu ca m-a socat tare faza cu 12 ani acuma dupa atatea cazuri de rapiri, child molesters parca inteleg mai bine. Oricum in Romania nu e nebunia de aici.

Olga

Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Gusta, eu pun 4 masuri de apa la una de orez, pentru orezul normal. Daca pun din cel prefiert pun una de orez si trei de apa.

Ptiu, sa nu o deochi, frumoasa e Teodora! Cred ca m-am hotarit ce nora vreau

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nefertari spune:

Cu pilafu nu sunt prietena buna si apa pun ochiometric - de nimerit il nimeresc mai gros ca o ciorba dar se mananca - mai primesc si laude pe deasupra !

Andreea - misto chestia cu drogurile .Si plantarati mey ceva pe dealu' ala al tau ?

Ada - cred ca s-a prins singur ca eram bagata toata in punga de gunoi cand a venit .
Acu sa fac o precizare - nu de mancare m-a durut pe mine , ca este Slava Domnului ! ci faptul ca m-a mintit cu nerusinare !!!!! I-am si explicat de ce il bat - pentru minciuna si inconstienta de nu fi mancat nimic toata ziua .

Asta si gata - mai plec si eu acasa - De acum sunt mari ai nostri tineri - trebuie sa le scapam bucatele in mancare ! E MUSAI , ca sa invete sa mestece .

O zi buna ! ATENTIE - CICA DE MAINE IAR INCEPE VIJELIA !!!!

Eu,el(Alex-6ani)Alex si ea(Freya-11.05.2005)Freya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Ada_74, pai super mai daca sunteti colegi!

Si eu ii dau lui Alex pasat cu furculita si cateodata le bag la mini storcator, un fel de tocator care le face intre si intre. Adica undeva la mijloc. Mai sunt si bucati de marime medie... Ca trebuie sa invete sa manance si mai putin pasat, ca altfel ce o sa facem, nu?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Elisor , bine ai revenit printre noi. Ne-ai facut cea mai placuta surpriza de 1 Martie

Fetele v-am tot auzit vorbind despre cartofi la cuptor cu iaurt sau cartofi frantuzesti parca. Bagati si la mine reteta ca nu m-ai stiu ce sa-i dau manzului sa pape.

Simona deDragos Octavian
Pozele noastre

Mergi la inceput