Bebelusi de mai-iunie 2005 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70219" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (67)

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Am uitat sa va spun ca azi am primit cel mai frumos cadou de 1 Martie. Vinde mama apartamentul de acasa si se muta pe undeva pe langa mine . La varsta lor si sa te muti de la o distanta de 350 km nu-i usor... Ma apuc de cautat apartamente in cartier

Simona de Dragos Octavian
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Fetelor, au venit Cipandeii la Romanica
Deci asa: pe 3 martie la Constanta, pe 6 la cluj, pe 7 La brasov hahahaha!
Pe bune, mie nu-mi plac oamenii aia deloc.

Multumim pentru aprecieri! Gabitza, gata ne incuscrim?:)

Mancarea, noi o pasam demult cu furculita.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Va doresc o primavara cat mai frumoasa si va fi frumoasa ca doar o parte din copiii nostri isi sarbatoresc prima aniversare primavara asta (restul la vara).

La Multi ani pentru Nichita Daniel, Tudora, Annelies, Mara Augusta, Cristian, Maria Antonia, Nardi Gabriel si Lucas.Mai, dar multi sarbatoriti mai avem azi.

Dadym-abia acum am vazut pozele cu Robert si este tare dragut. Sa-ti traiasca! Dar nici cu parintii lui nu mi-e rusine.

Androix-probabil ca deja ai facut placinta, dar eu cand sunt in Romania fac placinta numai cu aluat din ala bulgaresc, si nu se rupe. Ce-i drept, nu am mai fost de 1 an in Romania, poate nici nu mai exista. Alte foi pe care le-am incercat se rupeau rau de tot.

Olga si Maya (28.05.2005)

Mergi la inceput